Avocatul Gheorghe Piperea: Vaccinarea obligatorie este NECONSTITUȚIONALĂ


„Dacă te uiți la un glob de sticlă și vezi în el că din 20 de milioane de oameni 2000-3000 de inși mor din cauza unui vaccin, nu înseamnă nimic! Dar dacă te uiți la nivelul acelor familii, acestea sunt distruse. Sunt vise terminate.”


Cunoscutul avocat Gheorghe Piperea și-a spus părerea despre legea vaccinării obligatorii, care în aceste zile a împărțit societatea românească în două tabere. Gheorghe Piperea face afirmații extrem de dure și spune că vaccinarea obligatorie este neconstituțională.

Avocatul este ferm împotriva vaccinării obligatorii, fiind de acord cu dreptul inviolabil al părintelui de a hotărî, informat, pentru copilul său, și total împotriva unui stat abuziv care îi încalcă cetățeanului dreptul la autodeterminare, obligându-l să se supună, sub amenințarea pedepsei, unor proceduri sau tratamente medicale, fie ele și așa-zis preventive.

„Eu nu cred că statul sau organismele publice sau cine știe ce corporație care își dorește să vândă mai multe medicamente poate să decidă mai bine pentru copil, în locul părinților”, a spus Gheorghe Piperea într-un interviu pentru Oliviasteer.ro.

Avocatul a admis că este pro vaccinare, dar nu este de acord cu obligativitatea acesteia.

„Este o lege care trebuie dezbătută cu mai multă atenție. Este o chestiune foarte delicată mai ales în problema copiilor mici care trebuie să crească într-o comunitate de alți copii mici. Un copil mic nu are imunitatea suficient de bine construită ca să se apere singur și să nu dea alte boli celorlalți. Uităm frecvent de dreptul de a decide modul în care să îți organizezi viața. […] Vaccinarea obligatorie este neconstituțională”, spune Piperea.

„În secolul 21 poți să afirmi că astfel de riscuri (cele invalidante, recunoscute și în proiectul de lege privind vaccinarea – s.n.) sunt acceptabile? Acceptabile pentru cine? Că dacă te uiți așa, statistic, la un glob de sticlă și vezi în el că din 20 de milioane de oameni 2000-3000 de inși mor din cauza unui vaccin, nu înseamnă nimic! Dar dacă te uiți la nivelul acelor familii, acele familii sunt distruse! Sunt terminate! Sunt vise terminate! Sunt vise tăiate din rădăcini!”, a mai precizat Gheorghe Piperea.

„Statul român, prin Ministerul Sănătății, asigură condițiile pentru diagnosticul și tratamentul optim al oricăror reacții adverse ale vaccinării precum și compensarea oricăror efecte invalidante, dacă sunt dovedite relații de cauzalitate, confirmate de Grupul Tehnic de Coordonare a Activităților de Vaccinare denumit în continuare (GTCAV). Tipurile de reacții adverse postvaccinale și măsurile compensatorii aplicabile vor fi stabilite prin hotărâre de guvern”, se precizează în proiectul de lege a vaccinării.

Cu alte cuvinte, legalizând vaccinarea obligatorie, statul calcă mărunt în picioare drepturi fundamentale și constituționale la viață și sănătate ale persoanei.
„Dreptul la viață, precum și dreptul la integritate fizică și psihică ale persoanei sunt garantate” – art. 22 (1) din Constituția României.

 

 

 

 


 
Citiți și:
Argumente împotriva vaccinărilor obligatorii. Vaccinare sau criptototalitarism?
Senatorul Daniel Fenechiu se opune proiectului de lege a vaccinării obligatorii

 

yogaesoteric
26 mai 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More