Băiețel sau fetiță? Nici una, nici alta. În Canada, copiii pot fi și cu sex necunoscut! Părintele transsexual: Să decidă el când va fi mare!

Teoria genului nu cunoaște granițe, iar cei care o îmbrățișează par că și-au pierdut cu totul busola. Canada este țara care, recent, a emis un card de sănătate pentru un bebeluș, în care în dreptul sexului apare litera „U” („unknow”), adică „necunoscut”. Mama copilului a fost cea care a impus aceasta, afirmând că „Va decide el singur ce vrea să fie când va fi mare”.

Searyl Doty, născut sau născută în toamna lui 2016 în Canada, nu are pe cardul de sănătate trecut sexul „M” sau „F”, ca toată lumea, ci litera „U”, de la „unknow”.

Documentul oficial a fost eliberat de Canada care, în acest fel, a acceptat cererea lui Kori Doty, părinte transsexual (care a ales să își păstreze uterul) al copilului Searyl Doty. „Fiul meu va decide el singur, în viitor, ce sex vrea să aibă. Nu îl voi stabili eu”, afirmă transsexualul devenit părinte cu acte-n regulă. „Rămâne la latitudinea lui Searyl să decidă cum să se identifice. Eu nu am de gând să fac alegerea pe baza unui control genital.”

Potrivit site-ului Global News, copilul s-a născut în noiembrie 2016 în casa unui prieten al unuia dintre părinți, și nu la spital, așa cum e normal, pentru a evita să îi fie trecut în mod automat în documente sexul. Apoi, după o luptă lungă, părintele transsexual a obținut înregistrarea nașterii, nu și certificatul de naștere (în care este obligatorie indicarea sexului copilului). Acum însă, Ministerul Sănătății din Canada a emis un card de sănătate în care sexul este un „U”, fiind astfel recunoscută cererea părinților.

Citiţi şi:
Transsexualismul aplicat copiilor este fără îndoială un abuz – opinie a Colegiului Pediatrilor Americani. «Ideologia gender le face rău copiilor»
Se petrece în Marea Britanie – Familia transgender: Fiul s-a făcut fată, iar mama s-a făcut tată…
Care e aici manipularea? Au apărut deja persoanele de sex «non-binar», o altă invenție bizară progresistă…

yogaesoteric
20 octombrie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More