Ben Fulford, 6 aprilie – Sistemul Global este în colaps, arestările în masă sunt în desfășurare. Resetarea este inevitabilă

Utilizarea pandemiei sau a „infodemiei” pentru a prăbuși actuala structură a puterii mondiale se desfășoară fără probleme, sunt de acord mai multe surse.

Societatea Dragonul Alb a luat legătura cu baza navală a Statelor Unite ale Americii din Yokosuka, Japonia, pentru a depune acuzații de crime de război împotriva premierului-marionetă Shinzo Abe pentru rolul său în crima în masă de la Fukushima și alte crime. Mai mulţi martori credibili – inclusiv doi foști prim-miniștri – vor asigura mărturia acuzării acestuia. Aceasta a fost posibil prin eliminarea, în cele din urmă, a agenților de top ai cabalei din Japonia, precum Richard Armitage și Michael Greenberg, după cum spun surse din Pentagon și CIA. Abe, spre deosebire de bunicul său, criminalul de război Kishi Nobosuke, nu va scăpa de justiţie. După cum spun japonezii: „Zama Miro”. Surse CIA din Asia confirmă: „Omul acuzat în Japonia se află pe lista celor care urmează să fie ridicaţi în această rundă. Povestea oficială va fi că el a fost găsit pozitiv la testul pentru coronavirus și este în carantină. Acesta este cuvântul-cod folosit atunci când acești membri ai ocultei satanice sunt prinși.”

Între timp, în SUA „este aproape sigur că va exista un război civil și mulți vor muri”, prognozează surse din CIA. Iată ce au spus sursele Pentagonului despre campania militară în curs de desfășurare împotriva mafiei khazare satanice din SUA: „Întrucât bazele subterane ale cabalei sunt distruse în Utah, New York, Idaho, California și în alte părți … copiii salvați ajung la bordul navelor-spital Comfort și Mercy, protejați de pușcașii marini.” (Aceste nave se află în porturi din New York și Los Angeles.)

Cei care nu știți că lupta în bazele subterane este atroce, vă rugăm să aruncați o privire la acest videoclip de 29 de minute.

Legea marțială medicală capătă formă după ce Președintele SUA Donald Trump a solicitat activarea unui milion de rezerviști și recenți pensionari militari. Se declară război cartelurilor de droguri mexicane, rețelele 5G au fost oprite, FEMA se află sub control militar, iar inspectorul general de la Pentagon supraveghează ajutorul coronavirus de 2 trilioane de dolari. De asemenea, întrucât 170.000 de rechizitorii sunt desigilate odată cu arestările în masă, se presupune că va exista vărsare de sânge din operațiunile militare, cu victime și „sinucideri” și retragerea adrenochromului.

Oile încă spălate pe creier și somnambulii vor fi șocaţi să afle că cei peste 40.000 de copii care dispar în Statele Unite în fiecare an (din statisticile FBI) au fost torturați până la moarte de către elită pentru a recolta o formă de adrenalină cunoscută sub numele de adrenochrome. Faptul că acum puteți citi despre adrenochrome pe Wikipedia este un semn că situaţia se transformă cu adevărat.

Mafia Khazară nu renunță fără luptă. Societatea Dragonul Alb (SDA) a primit următorul mesaj de la ei la finalul lunii martie: „Am condus această planetă de mii de ani și o vom distruge, mai degrabă decât să o cedăm.”
Cu toate acestea, fiți siguri că SDA nu s-a oprit și va continua să le oprească încercările de a distruge planeta. Cel mai recent joc pe care l-au folosit pentru a încerca să declanșeze un război între SUA și China a fost să le spună americanilor că cei care au declanșat „pandemia” au fost chinezii, iar și chinezilor să le spună că americanii au fost cei care au făcut-o. Informațiile pe care le propagă în Occident susţin că „Toate firele duc înapoi la Wuhan Bio-Lab.”
https://www.zerohedge.com/geopolitical/all-trails-lead-back-wuhan-bio-lab

De fapt, analiza focarului din China duce către corporația farmaceutică Wuxi din Wuhan. Dar iată partea interesantă, ghiciți cine deține Wuxi? Fundația Soros! Dacă studiezi lista firmelor pe care le deține Fundaţia, în baza de date SEC de mai jos, o vei găsi ca Wuxi Pharmatech Cayman Inc.
https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/1029160/000101143811000207/form_13f-soros.txt

„Poate cineva ar fi interesant să compare răspândirea infecției din SUA cu locațiile laboratoarelor americane ale Wuxi din Texas, Maryland, New Jersey, California, Minnesota etc.”, după cum sugerează cititorul care ne-a trimis aceste informații. Desigur, Fundația Soros este un front pentru familia Rothschild și alți lideri ai mafiei Khazare, mulți dintre ei ascunzându-se în Elveția, Noua Zeelandă și Insulele Virgine Britanice, printre altele.

Haideți să aruncăm o privire la ce are de spus arhaicul cabalist și negustor al lui Rockefeller, Henry Kissinger despre situație (luna martie a.c., n.r.):
„Instituțiile multor țări vor fi percepute că au eșuat … Realitatea este că lumea nu va fi niciodată aceeași după coronavirus … Răspândirea sa este exponențială: cazurile din SUA se dublează în fiecare a cincea zi. În prezent nu există leac. Materialele medicale sunt insuficiente pentru a face față valurilor din ce în ce mai mari de îmbolnăviri. Unitățile de terapie intensivă sunt pe cale de a fi copleșite. Efortul de criză, oricât de vast și necesar, nu trebuie să depășească sarcina urgentă de a lansa o întreprindere paralelă pentru trecerea la comanda post-coronavirus, o viziune și un program de colaborare global … Planul Marshall și Proiectul Manhattan … Contracția dezlănțuită de coronavirus este în viteză și are loc la scară globală, spre deosebire de orice s-a cunoscut vreodată în istorie. Eșecul ar putea aprinde lumea ca pe un foc.”
https://www.wsj.com/articles/the-coronavirus-pandemic-will-forever-alter-the-world-order-11585953005

Iată rezultatul analizei MI6 la comentariile pe care le-a făcut Kissinger: „Ridicăm teme precum focul, inițierea sălbatică etc., toate formele foarte brutale de transmitere prin intermediul unor comportamente extrem de traumatice. Aspecte de tip MK ultra-CIA.”

Apoi chirurgul general al SUA, dr. Jerome Adams, spune că este „momentul nostru Pearl Harbor”, adăugând „va fi momentul nostru 9.11”.
https://www.zerohedge.com/political/surgeon-general-next-week-will-be-our-pearl-harbor-and-911-moments

O sursă senior din CIA spunea (în luna martie): „Va exista un colaps global total într-o lună. Și apoi o repornire a întregului sistem … Trump va fi de acord să injecteze 5 trilioane de dolari în economie, dar nu va ajuta. El va dezvălui industriilor americane energia focarului zero descoperită de Nikola Tesla, care va fi folosită pentru a porni din nou America. După ce membrii ocultei satanice vor fi arestați sau uciși”. (Unchiul lui Trump a lucrat cu Nikola Tesla, deci Trump este la curent cu tehnologiile ce recurg la energia focarului zero.)

O altă sursă spunea: „Umanitatea se va ridica împotriva corupției din lume și TOATE guvernele vor fi doborâte. Este la câteva luni distanță, nu ani. Cred că în cel mai rău caz se va petrece până în iulie 2020.”

Surse MI6 spuneau: „Considerăm pandemia ca o încercare de a accelera implementarea unei guvernanțe mondiale înalt coezive, bazată pe înaltă tehnologie, fascismul extrem, chestiuni de tip național-socialist”.

Persoana care a proiectat sistemul financiar cuantic spune că tranziția financiară va fi „migrația în afara echilibrului stocastic către o bancă centrală bazată pe complexe recursive. Sunt două abordări diametral opuse, ultima este o implementare a economiei de război. Modificarea fundamentală este atunci când părţile de active în evidență sunt încorporate etc. Tranziția este foarte similară cu o transfuzie de sânge. Deci, sângele banilor murdari (moneda FIAT) este înlocuit cu sânge curat etc.”

În esență, el afirmă că elita Pălăriilor Albe a fost de acord să implementeze un sistem foarte asemănător cu sistemul de planificare economică extrem de reușit, bazat pe agenții de planificare, din Japonia de după cel de-al Doilea Război Mondial. Înseamnă a face eforturi pentru creșterea exponențială în loc de stabilitate.

De asemenea, britanicii spun că Alianța Anglo-Saxonă 5-Eyes se află în mijlocul unei „contraofensive multidimensionale strategice, cu antidoturi tactice și concluzii ale tribunalelor pentru crime de război”.

Președintele Belarus Alexander Lukashenko pare să fie mai conștient decât majoritatea liderilor mondiali actuali despre ceea ce se petrece cu adevărat: „Nu aveți impresia că puterile ar dori să modeleze lumea fără război prin așa-numita psihoză coronavirus, infodemică?” El a menționat, de asemenea, că ONU folosește această „infodemie” ca scuză pentru a tipări 10% din PIB-ul mondial pentru a „combate consecințele economice ale coronavirusului”.
https://tass.com/world/1139259

Apropo, pentru aceia dintre voi care încă mai cred că infodemia nu este reală, aruncați o privire atentă la acest fragment video editat, pentru a explica de ce guvernatorul Cuomo are nevoie de mai multe ventilatoare pentru manechine ca acesta.
https://www.youtube.com/watch?v=KFo5JPIeZ6c&feature=youtu.be

Celelalte vești care cutremură pământul, și care sunt umbrite de „infodemie”, arată faptul că are loc o realiniere militară uriașă. În esență, armata americană a început să se retragă din Afganistan și din multe părți din Orientul Mijlociu. Pentru a cita Mossadul israelian, Debka: „SUA a părăsit o altă bază din Irak sâmbătă, 4 aprilie, predând armatei irakiene marea bază aeriană Habbaniyah Al-Taqaddum, aflată la 74 km la vest de Bagdad. Nicio trupă americană nu mai rămâne acum în regiunea Bagdad.”
https://www.debka.com/us-forces-quit-habaniya-base-in-iraq-pull-truman-carrier-out-of-mid-east/

În schimb, se pare că Statele Unite vor controla cele mai mari rezerve de petrol din lume, situate mai aproape, în Venezuela. Povestea de acoperire pentru aceasta este următoarea: „Statele Unite lansează operațiuni îmbunătățite antidrog în emisfera vestică pentru a proteja poporul american de flagelul mortal al stupefiantelor ilegale”, a declarat Trump. „Desfășurăm suplimentar distrugătoare ale armatei, nave de luptă, aeronave și elicoptere, Garda de Coastă și aeronave de supraveghere ale Forțelor Aeriene, dublând capacitățile din regiune.”
https://www.dailywire.com/news/general-milley-drops-hammer-on-mexican-cartels-we-will-defend-our-country-regardless-of-the-cost

Se pare că SUA au tranzacționat Ucraina pentru Venezuela pentru a face posibilă această operațiune. „În prezent, Rusia se află în plină pregătire pentru război și se pregătește să cucerească Ucraina, iar Trump nu va interfera cu aceasta”, spune analistul rus Bohdan Lystsia. „Trump ia Venezuela și Putin nu se amestecă. Putin ia Ucraina pentru sine, iar Trump nu interferează cu această manevră”, explică el.
http://yahovor.arbat.name/
https://www.veteranstoday.com/2020/04/05/trump-and-putin-the-exchange-of-ukraine-for-venezuela/

În general, chiar dacă nu doriți să folosiți expresia „biblic” pentru ceea ce se petrece, cel puțin asistăm la cele mai mari transformări globale de la cel de-al Doilea Război Mondial.


Citiţi şi:

George Soros a încercat schimbarea sistemului de vot în SUA în timpul crizei Covid-19 pentru a-l elimina pe Donald Trump la viitoarele alegeri

De la George Floyd la George Soros, o făcătură marca «Deep State»

 

yogaesoteric
5 iulie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More