Farsă multiculturală în Regatul Unit: musulmanii se opun propagandei homosexuale

 

Musulmanii care au invadat oraşul britanic Birmingham şi-au retras sute de copii dintr-o şcoală locală în semn de protest împotriva propagandei gay, care a fost adăugată la planul de studiu – un alt indicator al contradicţiilor inerente ale liberalismului rasial care neagă „multiculturalismul”.

Potrivit rapoartelor locale din presa scrisă, Școala Comunitară Parkfield din Birmingham, în care nu există niciun elev alb, şi care are 775 de elevi din 23 de ţări diferite, este învinuită de propagandă pro-homo făcută de profesorul homosexual Andrew Moffat.

Profesorul homosexual Andrew Moffat: „Respectăm musulmanii și homosexualii”.
Când Moffat, un liberal alb, a început cu propaganda homosexuală, părinţii au lansat imediat o petiţie semnată de 400 de persoane pentru a elimina cursurile.

O mamă musulmană, Fatima Shah, a fost citată de mass-media spunând că: „Este inadecvat, total incorect. Nu trimitem copiii noştri la şcoală pentru a afla despre LGBT. Îi trimitem la şcoală pentru a învăţa matematică, ştiinţe şi limba engleză.”

Şoferul de taxi Abid Ali, de 56 de ani, originar din Mirpur, Pakistan, a declarat că comunitatea sa este „tradiţională” şi că homosexualitatea nu este cazul să fie predată la şcoală.

Descriind o carte folosită în lecțiile sale, Moffat a spus că „Există, de exemplu, o poveste numită «Mamă, mama şi eu». Este o carte foarte plăcută şi suavă pentru copii de patru sau cinci ani, şi este o mică poveste despre două mămici. Doar învăţăm copiii de la o vârstă fragedă că există familii diferite acolo afară.”

În conformitate cu o propunere prezentată de Departamentul pentru Educaţie din Anglia, în cadrul orelor de educaţie sexuală se va „recomanda” ca elevii din şcoala primară să primească lecţii despre relaţiile homosexuale începând din acest an.

După eşecul petiţiei, părinţii musulmani au iniţiat demonstraţii săptămânale în fața şcolii împotriva propagandei homosexuale. În cele din urmă ei şi-au retras toţi copiii de la şcoală.

Şcoala a fost susţinută de Amanda Spielman, inspector şef al Oficiului pentru Standarde în Educaţie (Ofsted), care a spus că „este vital ca un copil să ştie despre familiile care au două mame sau doi tați”.

În timpul protestelor au putut fi auzite strigăte ca: „Ruşine”, mulţimile musulmane expunând pancarte pe care scria: „Copiii noştri, alegerea noastră”, „Să lăsăm copiii să fie copii” şi „Spuneţi NU sexualizării copiilor”.

Un tată, Abdul Ma, în vârstă de 46 de ani, a spus: „Aceasta este o spălare a creierului. Îi aducem pe copiii noştri aici ca să poată lucra mai târziu ca avocat sau profesor, nu să-i înveţe să fie gay sau lesbiene”.

Razina Mahmood, în vârstă de 40 de ani, cu doi copii la şcoală, a declarat: „Nu este altceva decât o îndoctrinare a copiilor noştri. Folosesc copiii noştri ca experiment.”

Un tată a cărui fiică de şase ani era înscrisă la această şcoală, a mărturisit că soţia sa a vrut mai degrabă să plece din ţară, decât să îşi lase fiica să participe la astfel de lecţii.

Un bărbat care a vrut să rămână anonim, a spus: „Fiica mea a pus întrebări şi soţia mea nu ştia cum să răspundă. E prea tânără pentru aşa ceva. O familie care locuia lângă mine s-a întors deja în Pakistan din această cauză”.


Citiți și:

Document șocant emis de ONU. Standardele organizației privind «educația sexuală» introduc agenda propagandei LGBT în grădinițe

Tupeu nerușinat: Comunitatea LGBT se folosește de evenimente istorice importante pentru a-și promova agenda. Galerie foto stupefiantă

Imagine șocantă! Muzeul LGBT România promovează pedofilia pe pagina sa de socializare

 

yogaesoteric
5 iulie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More