Biden L-a ras pe Dumnezeu din identitatea națiunii americane și de pe site-ul Casei Albe și revocă toate decretele conservatoare ale lui Trump

A început cu LGBT, revenirea în OMS și Tratatul de la Paris, blocarea Zidului și eliminarea Comisiei 1776

Alesul Marii Resetări, Joe Biden, când încă nici nu apucase să se instaleze bine în biroul de preşedinte al SUA, a și revocat mai multe zeci de ordine prezidențiale fundamentale emise de antecesorul său, Donald Trump, între primele 17 ordine instituite seara și noaptea (ca hoții?) regăsindu-se și anularea educației pe baza preceptelor legilor naturale ale lui Dumnezeu din învățământul și instituțiile americane, respectiv a Comisiei 1776.

Foarte interesant de observat este că printre ordinele care privesc chestiuni politice deja clasice, să le zicem, ale stângii internaționaliste, ca interzicerea discriminării pe motive de gen (o teorie nedovedită științific) sau orientare sexuală, a se citi homosexuală, reîntoarcerea în Organizația Mondială a Sănătății, revenirea în Acordul de la Paris, anularea interdicției instituite de Trump pentru intrarea în țară a musulmanilor, pentru a curma extremismul fundamentalist, anulare a zeci de ordine ale lui Trump legate de invenția încălzirii globale, introducerea obligativității purtării măștii la nivel federal sau batjocorirea directă a lui Trump dar și a intereselor americane din sudul SUA, prin suspendarea construirii zidului anti-imigrație ilegală (ceea ce înseamnă implicit și trafic și exploatare de ființe umane) etc., se află și ordinul de anulare a Comisiei 1776 și, totodată, a misiunii ei, chestiune ștearsă rapid chiar și de site-ul Casei Albe, în miez de noapte, cum spuneam.

Despre ce este vorba cu această Comisie 1776 (cu referire la anul din istoria SUA)? Practic, prin instituirea ei se urmărea contrabalansarea programelor atee, antinaționale sau chiar anticreștine din învățământul și din instituțiile americane, restabilindu-se „viziunea părinților fondatori de ordine politică în armonie cu legile naturii și natura lui Dumnezeu – cu drepturile la viață, libertate și căutarea fericirii, așa cum sunt întruchipate și sancționate de legea naturală și de tradițiile sale”, ca să cităm din documentul șters de pe site-ul noii administraţii de la Casa Albă.

În ceea ce privește ordinul legat de revendicările LGBT, de acum pronumele cu gen neutru pot fi selectate în actele oficiale de persoane care se identifică „non-binare”, adică nu se consideră nici bărbat, nici femeie. De asemenea, transgenderii se vor putea încadra în Armată ca atare, revocându-se un ordin precedent al președintelui Trump, prin care se interzicea aceasta.

Pentru cei interesați, Ordinul de creare a Comisiei 1776 și ce avea aceasta în plan, pot fi găsite acum aici, la Monitorul oficial al SUA. Totodată, Arhivele Naționale ale SUA au preluat site-ului Administrației Donald Trump, pe care poate fi găsit și primul Raport al Comisiei 1776.  

Citiţi şi:

Mesaj simbolic: Neomarxistul Joe Biden a fost proclamat președinte al SUA de mogulii media, chiar de Ziua Revoluției Bolșevice…

Marionete ale imperiului

yogaesoteric

24 februarie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More