Big Pharma: moarte pentru unii, bani, foarte, foarte mulți bani pentru alții prin medicamentele prescrise „corect“

Evident, moarte pentru unii, bani, foarte, foarte mulți bani pentru alții. Adică pentru Big Pharma. Căci iată câteva adevăruri murdare care se ascund sub aparenta grijă faţă de noi a Big Pharma şi a autorităţilor medicale.

„… medicamentele prescrise corect sunt a patra cauză principală de decese … Circa 330.000 de pacienţi mor în fiecare an, în USA şi Europa, din cauza medicamentelor «prescrise corect».”

Ele [medicamentele] sunt cauza unei epidemii de circa 20 de ori mai mare [6,6 milioane pe an] de spitalizări, ca şi de căderi, accidente rutiere şi de circa 80 milioane [pe an] de probleme medicale minore cum ar fi dureri, disconfort şi disfuncţii care afectează productivitatea sau capacitatea de a avea grijă de alţii.”

Morţile din supramedicaţie, erori şi auto-medicaţie amplifică aceste cifre.”

Adică: 330.000 morţi, 6,6 milioane spitalizări şi 80 milioane probleme medicale minore toate din cauza unor medicamente PRESCRISE CORECT! Vieţi distruse, familii distruse, cheltuieli cu sănătatea care cresc exponenţial din cauza tratamentelor necesare sau nu, care ne conduc spre mai multe decese, spitalizări şi probleme medicale, pentru care, nu, va fi nevoie de prescrierea a şi mai multe medicamente…

Adică, un alt motiv pentru a nu avea încredere în vaccinurile ce se urmărește să ne fie băgate pe gât cu forţa.

Citatele de mai sus sunt extrase din articolul „Epidemia de boală şi moarte de la medicamentele prescrise”, de Donald W Light, apărut în publicaţia Footnotes a Asociaţiei Americane de Sociologie, numărul din noiembrie 2014.

Donald W Light este profesor de sociologie medicală şi economică, fondator al Centrului pentru Bioetică al Universităţii din Pennsylvania, colaborator al Centrului Edmond J Safra pentru etică de la Harvard, profesor invitat la Stanford, membru al Societăţii Regale de Medicină. Site-ul său este www.pharmamyths.net.

Citiți și:
Mafia farmaceutică – Medicamente interzise, vândute în ţările din lumea a treia
Inventatorii de boli. Cum sunt transformaţi oamenii sănătoşi în cumpărători de medicamente

yogaesoteric
8 iulie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More