Big Tech și Big Pharma, alianța care vizează controlul total asupra SUA!

În America a început deja să se vorbească despre vremurile când oamenii vor fi persecutați pentru ceea ce spun, gândesc, cred. Tot mai mulți cetățeni se tem că libertatea de exprimare va dispărea în viitorul apropiat, iar legi ale unei terori domestice vor fi date la presiunea giganților din IT și „farma”. De fapt, despre asta e vorba – jurnaliștii care au săpat după informații la începutul pandemiei au ajuns să pună totul cap la cap, iar orizontul indică mega-alianța pregătită de Big Tech și Big Pharma pentru controlul total asupra SUA!

Noua administrație democrată a intrat în forță la Casa Albă – în prima săptămână, Joe Biden a dat la decrete cât Donald Trump într-un an! Pe la București, li s-ar zice OUG-uri și sunt „câh”, numai că-n America e ok, presa mainstream a învelit rahatul în staniol roz și i-a mai pus și fundă roșie. Însă cetățenii se tem, iar ziariștii (ăia rămași nealiniați în poziție de drepți) se tem și ei, căci văd ușurința cu care Biden&co. aruncă în stânga și-n dreapta cu decrete prezidențiale; într-o astfel de frenezie, câteva „cadouri” pentru populație s-ar putea strecura fără probleme.

La ce ne putem aștepta de la cel de-al 46-lea președinte al națiunii americane? La o mai mare libertate de exprimare și prosperitate pentru oameni sau, din contră, la câteva legi impuse cu ajutorul sau la presiunea Big Tech – Big Pharma și menite a aduce noua orânduire, totalitarismul progresismului neomarxist?

Primele semne au apărut deja, când la ceremonia de învestitură au fost detașați pe străzile Washingtonului peste 25.000 de soldați ai Gărzii Naționale! De la Abraham Lincoln încoace (în 1861) nu a mai văzut America asemenea desfășurare de forțe în luna ianuarie, cu ocazia depunerii jurământului prezidențial. Iar când își amintesc de Lincoln, americanii văd în fața ochilor ororile Războiului Civil, care a împărțit în două națiunea. Cam ca acum, nu-i așa?!

Rod Dreher, profesor universitar și senior editor la The American Conservative, le spune studenților săi să se pregătească de persecuție, fiind convins că asta urmează – „Este necesar să ne pregătim! Cred cu tărie că aici, în America, suntem într-un moment similar”.

Spre deosebire de comunismul din Europa de Est, în SUA ar putea fi vorba, totuși, despre un „totalitarism moale”. Nu va fi cu gulaguri și deportări, dar nici nu se urmărește asta, mai degrabă giganții Big Tech plănuiesc să limiteze accesul la economie și resurse, să facă în așa fel încât doar cei care se conformează cu cerințele regimului să supraviețuiască.

Cenzura Internetului, un indiciu despre ce urmează

Cenzura liberei exprimări și închiderea recentă a serverelor de la Amazon pentru rețeaua Parler ar putea fi un indiciu cu privire la ceea ce urmează. Big Tech a început să pregătească terenul și își va folosi influența în societatea de piață liberă pentru a marginaliza și asupri „deplorabilii”, categorie în care intră conservatorii politici, creștinii, naționaliștii și tradiționaliștii.

Pandemia covid-19 a împins lumea până acolo încât, dintr-o societate deja dependentă, ne preschimbăm cu toții, nu doar americanii, într-o societate care dorește / urmărește să fie controlată. Oamenilor li s-a inoculat mentalitatea fricii și nevoia de control, astfel că mulți se declară deschiși când vine vorba ca autoritățile să le spună ce să facă. Iar dacă asta nu seamănă cu un drum pavat spre un control total…

Deja se petrece în China, acolo unde guvernul comunist a implementat un sistem de credit social care obligă cetățenii să se conformeze cu cerințele impuse de Beijing. Astfel, cei considerați a fi comuniști buni sunt recompensați cu acces deplin la economie, călătorii, învățământ superior și locuri de muncă bune. Ceilalți, pierd credite, afundându-se de pe o zi pe alta în mlaștina disperării.

Citiți și:
Big Tech și Big Pharma pun la cale lumea post-covid!
Clubul de la Roma, Eco-Dictatura și Alianța Big Tech – Big Pharma – Big Finance

 

yogaesoteric
14 ianuarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More