Big Tech și Big Pharma pun la cale lumea post-covid!

Big Tech și Big Pharma pun la cale lumea post-covid. Țineți-vă bine, planul tehnocrației de a digitaliza omenirea este pe cale să se înfăptuiască. Scopul îl reprezintă manipularea mai ușoară și controlul total, pe măsură ce vom deveni active digitale. Așa cum ni s-a tot transmis că se va petrece.

Încă din primele zile ale pandemiei covid-19, pe care nu puțini o numesc „plandemie” (și cine-i poate contrazice azi?!), a devenit clar că „pașapoartele de sănătate” (pașapoarte covid) vor fi implementate. Când vor deveni obligatorii, implementate la nivel mondial, în acel moment persoanele nevaccinate vor fi, practic, excluse din societate! Aceasta este panta alunecoasă despre care mulți vorbesc, avertizând că în lume este pe cale să apară două clase separate de cetățeni: cei cu stare de sănătate aprobată și verificată și „mizerabilii”, cei nevaccinați, periculoși pentru societate.

Pașapoartele covid pot duce la restricționarea capacității de deplasare pentru cei care nu le dețin, ca și la pierderea altor drepturi cetățenești. Mai mult, pe viitor, cine nu are „pașaport de sănătate” riscă să se confrunte cu serioase sancțiuni financiare! Ca să nu mai spunem că până și dreptul la muncă va putea fi condiționat. Vreți dovezi? Citiți anunțul companiei IBM, care a scos pe piață IBM Digital Health Pass, aplicație integrată deja pe piața muncii. „Pentru a ajuta întreprinderile, școlile și guvernele să verifice starea vaccinului și a sănătății populației”, afirmă șefii IBM.

Pe scurt, vom fi guvernați de tehnofascismul medical, iar toată viața noastră va depinde de ce este scris în acest pașaport de sănătate. Dacă-l refuzi, ești penalizat! Dreptul la autodeterminare a fost abrogat, la fel ca dreptul de a decide asupra riscurilor medicale la care ești dispus să te supui. Trupul și sănătatea ta nu vor mai fi ale tale, nu le vei mai controla după cum dorești. În viitorul „Noului normal”, ca să poți face cumpărături în mall-uri, să mergi la o universitate de top, să ai un job bun, va trebui să-ți predai trupul și toate datele biologice acestui sistem.

Pas cu pas, omenirea spre asta se îndreaptă. Big Tech și Big Pharma au bătut palma, IBM și Moderna duc la nivelul următor verificarea (mulți îi spun urmărire, chiar spionaj) în timp real a persoanelor vaccinate. Exact, IBM și Moderna fac echipă pentru a produce „pașapoarte covid”. „Vrem să le permitem oamenilor să revină la activitățile și lucrurile pe care le iubesc”, este pretextul aruncat în mass-media.

Potrivit unui comunicat de presă, colaborarea dintre cei doi coloși se va concentra pe explorarea capacităților IBM din SUA. În acest sens, recent a fost lansat la New York un program pilot, adresat companiilor din cea mai importantă metropolă a lumii. IBM și Moderna vor explora tehnologii, inclusiv inteligența artificială, blockchain și cloud hibrid „pentru a sprijini gestionarea mai inteligentă a procesului de vaccinare împotriva covid-19”, menționează comunicatul de presă. Pentru cine nu înțelege, parteneriatul are ca scop facilitarea schimbului de informații între guverne, furnizorii de servicii medicale și firmele din IT; atenție, informațiile nu se limitează doar la datele de sănătate ale cetățenilor!

Citiți și:
The Telegraph: Cine crede că „certificatul covid” ar fi o măsură temporară se păcălește singur
Parcă ziceau că nu e vorba de cip: Noi instrucțiuni de la OMS – Trecerea la documentarea digitală a statusului covid-19

 

yogaesoteric
9 decembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More