Bilderberg 2018 a decis că trebuie să se «ocupe» de naționalism și media online independentă

 

Naționalismul și mass-media online independentă au fost marile bătăi de cap ale participanților la întâlnirea Bilderberg 2018 care a avut loc între 7 și 10 iunie 2018, la Torino. Sunt cele mai mari bariere în fața globalizării și sunt privite ca fiind instrumente ale rezistenței și ale trezirii conștiințelor în fața planurilor satrapilor mondiali.

Cea mai mare problemă a globaliștilor este că jucăria pe care o numesc „democrație” s-a cam stricat în ultimul timp, iar gestionarea schimbărilor politice de la vârful statelor, stânga-dreapta și tot așa, a devenit tot mai dificilă odată cu apariția sau progresul mișcărilor politice alternative la sistemul politic pe care tot mai mulți „alegători” îl percep drept corupt și nefolositor pentru ei. Migrația de proporții care a urmat planificatei „primăveri arabe” a născut o reacție mai puternică decât s-ar fi așteptat în toată Europa.

Slugărnicia politicienilor și manipularea presei mainstream nu au fost suficiente pentru a liniști spiritele. Partidele tradiționale ale sistemului administrat piramidal s-au trezit în fața unei recrudescențe fără precedent a sentimentelor naționale și a mișcărilor identitare.

Simulacrul „democratic” de până acum din care ajungea la „putere” mereu cine trebuie a clacat pe alocuri, iar populațiile s-au putut exprima prin vot împotriva globalizării, emigrației, corectitudinii politice, multiculturalismului, dar mai ales împotriva sistemului, cu mecanismele sale politice care le lasă fără nicio putere reală. Au apărut lideri „populari” care exprimă opiniile celor neimplicați și angrenați în sistem. Americanii l-au votat pe Trump, britanicii s-au pronunțat pentru ieșirea din Uniunea Europeană, italienii au ales partide antisistem, precum Mișcarea 5 Stele, sau cu rădăcini fasciste. În Franța, un lider naționalist s-a aflat din nou în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale. În Germania, un partid care se proclamă ca o alternativă naționalistă și tradiționalistă pentru statul multicultural proiectat de grupul elitist este în ascensiune. Naționaliștii și identitarii intră în legislative și promit să devină alternative la guvernările din prezent cu scopuri bine trasate de elita globală. Inacceptabil!

De aceea, Grupul Bilderberg va trebui să-și revizuiască planurile globale, pentru a nu risca să-și pună prea mult în pericol marile cuceriri de până acum. Uniunea Europeană trebuie consolidată, în ciuda forțelor centrifuge. Iar pentru aceasta migrația din Orientul Apropiat și Africa de Nord va trebui diminuată. Prin aceasta va fi stăvilită percepția înstrăinării și ascensiunea naționalismului în țările europene. În același timp însă, fluxul migratoriu trebuie întreținut nu numai pentru forța de muncă din aceste țări care trebuie să întrețină afluxul de profit al elitiștilor, dar și pentru viitoarele alegeri în care tocmai acești cetățeni fără patrii vor ajunge să aducă la guvernare partide favorabile deschiderii… universale.

Cea mai importantă este rămânerea la guvernare a partidelor „tradiționale”, care, dincolo de jocul fals al doctrinelor și ideologiilor, vor duce la îndeplinire obiectivele predestinate. În această perspectivă, lupta cu naționaliștii și media independentă de pe internet care, așa cum s-a văzut, pot produce alternative, este extrem de importantă.

Vom asista la o ofensivă generalizată împotriva „fake news”, concept care va fi folosit în viața media precum s-a petrecut cu „pericolul terorist” pentru restrângerea drepturilor civile în planul vieții sociale. Permițând sau chiar stimulând propagarea de „fake news”, pe de o parte, oamenii sistemului vor pretinde că o combat, pe de altă parte, și asta prin reglementări stricte care vor aduce limitări generale ale libertății de exprimare pe canalele de socializare sau platformele multimedia.


Citiți și:

Bilderberg 2018 – Elitele mondiale și programul de «gestionare a plebei»

Bilderberg sau conducerea secretă a lumii de către aşa-zişi «ILUMINAŢI»

 

yogaesoteric
19 septembrie 2018

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More