Bill Gates cu o nouă demență: inventează un CIP RFID pentru controlul nașterilor


Va fi implantat permanent în mână și va putea fi pornit/oprit prin telecomandă de o terță parte


Noul dispozitiv va fi încorporat chirurgical sub pielea persoanei și va acționa ca un mecanism de control al nașterilor, ce poate fi controlat de la distanță cu un comutator „pornit/oprit”.

Comercializat ca un „prezervativ mai bun”, microcipul va acționa ca un contraceptiv, permițând persoanei cipate sau unei terțe părți prin „transfer de tehnologie wireless” posibilitatea de a avea o sarcină prin apăsarea unui comutator.

Fondatorul miliardar al Microsoft spune că dispozitivul este mic, putând să fie inserat în partea cărnoasă a mâinii unei persoane și va fi disponibil după ce testarea în Africa este finalizată.

Minusculul microcip care emite hormoni va permite femeilor să decidă când sunt pregătite sa conceapă, în esență prin apăsarea unui întrerupător înainte să înceapă să încerce, conform MIT Technology Review.

Gates spune că dispozitivele nu sunt strict concepute numai în acest scop, ci conțin chip-uri RFID similare cu cele din cardurile de credit și din telefoanele inteligente, care pot fi programate pentru plata wireless a cumpărăturilor, să deblocheze uși sau chiar să pornească o mașină.

Fundația Bill și Melinda Gates a investit 4,6 milioane de dolari în start-up-ul MicroCHIPS originar din Massachusetts, care se află în spatele dispozitivului.

„Abilitatea de a porni și opri dispozitivul oferă un anumit factor de confort, pentru cei care își planifică familia”, a declarat la BBC dr. Robert Farra, președinte și COO al MicroCHIPS.

Stânga: microcip-ul implantabil, controlabil wireless pentru a elibera medicamentul în interiorul trupului / Dreapta: înaintea implantării, medicamentele sunt dispuse în șiruri de microrezervoare sigilate.

Al doilea rând de imagini:
Stânga: dispozitivul cu microchip este implantat sub piele / Dreapta: Atunci când este aplicat un curent electric (prin semnal wireless), membrana care sigilează microrezervorul se topește.

Al treilea rând de imagini:
Stânga: medicamentul este eliberat treptat din rezervor / Dreapta: Când rezervorul cu medicament este gol, următoarea doză poate fi livrată din alt rezervor.

Noile microcipuri vor fi accesate și controlate de la distanță de o terță parte

Potrivit Huffington Post, dispozitivul poate funcționa până la 16 ani – de peste trei ori mai mult decât orice dispozitiv implantabil de pe piață, cu care s-ar putea compara, inclusiv dispozitivele intrauterine.

Fondatorul și fostul CEO al Microsoft, probabil cel mai bogat „tocilar” de pe planetă, devine astfel un filantrop al sexului?

În luna iunie 2018, Fundația Gates a acordat un premiu de 100.000 de dolari Universității din Wollongong, din Australia, pentru a crea un prezervativ care permite o senzație mai bună – acesta fiind doar unul din cele 11 proiecte diferite de contracepție pe care Fundația le-a susținut.

Tehnologia din spatele implantului a fost inițial creată în anii 1990 de cercetătorii de la MIT Robert Langer și Michael Cima și de doctorandul John Santini, iar ulterior s-a acordat licența companiei MicroCHIPS.

Se pare însă că ideea dispozitivului a venit chiar de la Bill Gates însuși. Când Gates a vizitat laboratorul lui Langer la MIT, el a întrebat dacă ar fi posibil să se dezvolte o metodă de control a nașterilor, care ar putea fi folosită timp de mai mulți ani și pornită și oprită în mod intenționat, potrivit MIT Technology Review. Langer l-a îndrumat pe Gates spre MicroCHIPS.

Micul chip este proiectat pentru a fi implantat sub piele și stochează o cantitate de hormon ce previne sarcina – levonorgestrel – în rezervoare închise ermetic, dispuse pe un microcip din interiorul dispozitivului. Un curent electric trece prin sigiliul ultra-subțire pentru a-l topi, eliberând 30 micrograme de hormon pe zi.

MicroCHIPS urmează să mai efectueze teste preclinice pentru implant și apoi să depună o cerere la FDA (Food and Drug Administration).

MIT Technology Review, de asemenea, a notat că tehnologia va necesita să fie puternic criptată pentru a împiedica accesul hackerilor la dispozitiv.

Riscul piratării nu este nici pe departe principalul sau singurul pericol la care se expun cei care vor recurge la un astfel de chip. Utilizarea contraceptivelor pe bază de hormoni implică o serie de efecte nefaste pentru sănătate: crește riscul formării de cheaguri de sânge, apariției cancerului de sân, de endometru, sau a tumorilor hepatice etc. – însă despre acestea foarte puțini medici își informează pacientele.

Metoda contraceptivă naturală, perfect sănătoasă și cu efecte benefice multiple atât asupra sănătății, vitalității, în plan psihomental și chiar în plan spiritual, pe care tradiția milenară tantrică o oferă – continența sexuală perfectă urmată de sublimarea energiei rezultate în forme superioare de energie – este în mod evident incomparabil mai bună față de așa-zisele metode „inteligente” oferite de Bill Gates. Pe lângă faima de fondator al Microsoft, Gates este binecunoscut pentru declarațiile halucinante despre reducerea populației mondiale prin intermediul vaccinurilor. Cu această nouă invenție, devine evident că acest din urmă scop a luat locul pasiunii lui pentru calculatoare.

Citiți și:

Cipuri şi human enhancement – ofensiva tehnologiei pusă în slujba obţinerii controlului populaţional absolut

Implanturile cu microcipuri cauzează tumori maligne cu dezvoltare rapidă 

yogaesoteric
26 martie 2019

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More