Bill Gates spune că va zbura mult mai puțin și va mânca mai multă carne sintetică pentru a combate schimbările climatice

Bill Gates vrea să te convingă să iei parte la salvarea planetei mâncând carne sintetică și deplasându-te cu mașini electrice.

Recent a publicat o carte despre schimbările climatice. Și se pare că și-a modificat în anumite puncte stilul de viață pentru a reduce emisiile de carbon.

Într-o sesiune Ask Me Anything pe Reddit, un utilizator l-a întrebat pe Gates ce pot face oamenii pentru a-și reduce emisiile de carbon. Printre altele, el a recomandat ca oamenii să consume mai puțin.

Un alt utilizator l-a întrebat ce face el pentru a consuma mai puțin.

Pe plan personal, fac mult mai mult”, a scris Gates. „Conduc mașini electrice. Am panouri solare la mine acasă. Mănânc carne sintetică (câteodată!). Cumpăr combustibil verde pentru avioane. Plătesc pentru captarea directă a aerului de către Climeworks. Ajut la finanțarea pompelor electrice de căldură în locuințe, cu preț redus, pentru a înlocui gazul natural.”

În noiembrie 2020, Gates a apărut în știri după ce a prezis că mai mult de jumătate din toate călătoriile de afaceri vor dispărea după pandemia de coronavirus. În sesiunea de pe Reddit a arătat cum s-ar putea manifesta aceasta în propriul program.

Am de gând să zbor mult mai puțin acum, când pandemia a arătat că putem rezolva treburile cu mai puține călătorii”, a scris el.

Microsoft creează aplicația Teams care permite lucrătorilor să converseze prin chat și să organizeze întâlniri prin apeluri video. Deși Gates a renunțat la consiliul de administrație al Microsoft în anul 2020, el rămâne un investitor Microsoft și încă analizează produsele pe care compania le dezvoltă.

Gates a menționat, de asemenea, programele în care este implicat pentru a încuraja eforturile ecologice.

Am creat Breakthrough Energy, inclusiv fondul Venture, Fellows și Catalyst pentru a ajuta la rezolvarea problemelor climatice”, a scris el. „Pentru mine, inovația este ceea ce va face posibilă furnizarea de servicii tuturor fără emisii dăunătoare pentru mediu.”

Citiți și:
Covid-ul și Schimbarea Climatică: Două manipulări după același manual
Bill Gates sprijină un plan în valoare de 1 miliard de dolari care ar supraveghea Pământul cu sateliți video

 

yogaesoteric
6 februarie 2022

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More