Biofizician Virgiliu Gheorghe: Vaccinarea va conduce la o creştere abruptă a mortalităţii în următorii ani

Biofizician doctor Virgiliu Gheorghe afirmă că are încredere în sistemul imunitar natural al omului care este foarte important și preferă să-l protejeze printr-o condiție fizică și psihologică bună, decât să se vaccineze.

Nu mă vaccinez, în primul rând pentru că am făcut boala în mai multe rânduri, ceea ce a condus la creşterea titrului de anticorpi anticovid. Și, mai înainte de toate, din punct de vedere medical, cred în sistemul meu imunitar înnăscut. Este o apărare uimitoare pe care Dumnezeu a pus-o în organismul omului şi a fost antrenată continuu de-a lungul a mii de ani. A renunţa la ea este ca şi şi cum ai renunţa la propria armată în favoarea uneia străine, care are propriile interese şi, la un moment dat, s-ar putea să te părăsească sau chiar să se întoarcă împotriva ta. Mai frică mi-este de kilogramele în plus, de sedentarism sau de o alimentaţie defectuoasă decât de virus, căci acestea îmi pot reprima sistemul imunitar.

Aşadar, este necesar să ne îngrijim în primul rând de condiţia noastră fizică, psihologică şi biologică, decât să stăm la televizor, pierzând un timp atât de preţios, şi să ne mai şi vaccinăm, lăsând să pătrundă în «casa» noastră un străin, care să ne anihileze propriul sistem imun”, a spus el într-un interviu acordat revistei Familia Ortodoxă.

Dr. Virgiliu Gheorghe consideră că vaccinarea anticovid va duce la o creștere semnificativă a mortalității, în special a bolilor autoimune, a cancerelor și a metastazelor.

Vaccinul supresează răspunsul imun, făcându-l sensibil la alte patologii, iar aceasta, proporţional cu numărul de rapeluri, prin dezvoltarea anormală a anticorpilor şi limitarea răspunsului limfocitelor T şi B. Sunt perfect de acord cu domnul prof. dr. Virgil Păunescu, care afirmă că fiecare vaccin ne reduce acest răspuns, iar în faţa unui patogen nou sau a unei noi tulpini de covid-19 vom fi nevoiți să ne vaccinăm din nou pentru a supravieţui. Aşadar, putem vorbi despre o reducere a capacităţii generale de apărare în faţa bolilor la persoanele vaccinate. Practic, orice boală poate îmbrăca forme mai grave.

De asemenea, mi se pare semnificativ faptul că ARN-ul mesager injectat – rămânând în trup în jur de 7 zile înainte de a fi distrus, şi nu doar maxim 20 minute, cât stă un ARN mesager natural – poate ajunge să se insereze în genom. Iar efectele prezenţei proteinei spike în nucleu – generate de ARN-ul mesager artificial – sunt dezastruoase pentru sănătatea umană, pentru că blochează mecanismele de reparare ale ADN-ului, ceea ce va duce la înmulțirea cazurilor de cancer, boli autoimune, boli degenerative şi, desigur, la o îmbătrânire prematură. Pe forumurile internaţionale ale bolnavilor de cancer se constată deja o explozie a cazurilor de cancer şi a metastazelor în urma vaccinării, oricine poate verifica. Cred, așadar, că vaccinarea va conduce la o creştere abruptă a mortalităţii în următorii ani, iar aceasta va fi amplificată cu fiecare nou vaccin”, a continuat el.

Virgiliu Gheorghe consideră că impunerea certificatului verde este „esența dictaturii”.

Întreaga campanie de vaccinare cu forţa la nivel mondial este ilegală. După Procesul de la Nüremberg, nicio procedură medicală nu mai poate fi administrată cu forţa. Aşa s-a hotărât acolo, pentru a nu se repeta în istorie abuzul pe care naziştii l-au făcut în lagărele lor, unde au experimentat tot felul de medicamente pe deținuți. De atunci, în toate convenţiile internaţionale semnate de mai toate statele lumii se reproduce această hotărâre. Vedeţi Convenţia Europeană de la Oviedo, din 4 aprilie 1997, pentru protecţia drepturilor omului şi a demnităţii fiinţei umane de aplicaţiile biologiei şi medicinei. Acolo se specifică clar că «o intervenţie în domeniul sănătăţii nu se poate efectua decât după ce persoana vizată şi-a dat consimţământul liber şi în cunoştinţă de cauză». Această convenţie este semnată şi de statul român. Aşadar, dacă vreo putere statală sau suprastatală ne obligă la vreun act medical, mai ales la vaccinare, nu se diferenţiază cu nimic de dictatura nazistă sau de cea stalinistă, unde omul putea fi socotit material experimental, fără ca el să se poată opune în niciun fel.

Însăşi ideea de obligativitate şi de certificat verde, fără de care nu mai ai niciun drept social, mi se pare a fi esenţa dictaturii, cea mai bine pusă la punct dictatură din toate timpurile. Simplul fapt al acestui control total al persoanei umane prin codul QR este suficient pentru mine ca să nu accept vaccinarea. E o problemă de conștiință, şi mai mult decât atât”, a încheiat Virgiliu Gheorghe.

Citiți și:
Evreii o spun pe față: Nu vom impune vaccinare obligatorie, dar vom face altceva
Savatie Baștovoi: „Vaccinarea forțată este ca și violul – teoretic seamănă cu dragostea, dar în fapt este un act penal”

 

yogaesoteric
25 mai 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More