Boicot la adresa BRD, după ce un site deținut de bancă i-a jignit și etichetat pe toți cei care nu sunt de acord cu exhibiționismul activiștilor LGBT


„Identitatea creștină a țării nu este tranzacționabilă!”

Zece organizații non-guvernamentale din România au anunțat boicotul produselor Băncii Române pentru Dezvoltare (BRD) din cauza felului în care siteul Scena9.ro, deținut de această companie franceză, a relatat despre protestele împotriva difuzării unor filme ce elogiază homosexualitatea în luna februarie, la Muzeul Țăranului Român, se arată într-un document primit pe adresa redacției ActiveNews.

În textul declarației semnate de cei zece reprezentanți ai ONG-urilor se precizează că publicația online Scena9.ro a ales „să jignească și să eticheteze pe toți cei care nu sunt de acord cu exhibiționismul activiștilor LGBT, numindu-i «fanatici religioși» și «fundamentaliști creștini», în ciuda faptului că România este un model de conviețuire pașnică între majoritate și minorități, în țara noastră neînregistrându-se violențe sau gesturi reprobabile”.

Semnatarii consideră că românii au dat dovadă de toleranță și deschidere față de toți cei care au ales să investească în România, dar că această atitudine nu trebuie confundată cu slugărnicia. De asemenea, subliniază ONG-urile, investitorii străini nu trebuie „să se erijeze în instanțe morale”.

„În fapt, a devenit cunoscut opiniei publice că Banca Română pentru Dezvoltare Societe Generale (BRD) susține și promovează o politică agresivă de reeducare a poporului român, prin felul în care publicația finanțată de această companie alege să promoveze homosexualitatea, iar acest lucru a devenit evident după evenimentele de la Muzeul Țăranului Român. Mai precis, publicația online Scena9.ro, editată de BRD, a ales să jignească și să eticheteze pe toți cei care nu sunt de acord cu exhibiționismul activiștilor LGBT, numindu-i „fanatici religioși” și „fundamentaliști creștini”, în ciuda faptului că România este un model de conviețuire pașnică între majoritate și minorități, în țara noastră neînregistrându-se violențe sau gesturi reprobabile. În România nu există cartiere interzise și nici atentate, deși se pare că unii fac tot posibilul să provoace și alimenteze tensiunile sociale.

Ultimii 30 de ani au demonstrat fără putință de îndoială că românii i-au primit cu brațele deschise, poate uneori prea deschise, pe toți cei care au dorit să investească în țara noastră. Cu toate acestea, nu dorim ca aceste entități și/sau persoane să se erijeze în autorități morale care să ne dea lecții despre ceea ce trebuie să credem și ceea ce trebuie să fim”, sună comunicatul.

Semnatarii îi îndeamnă pe toți românii să le transmită celor de la BRD mesajul că „identitatea creștină a țării nu este tranzacționabilă”.

„Patronatul francez trebuie să înțeleagă să-și lase politicile culturale la Paris: cumpărarea BRD nu-l îndreptățește să blameze, să eticheteze și să schimbe cultura poporului român”, se arată în finalul declarației, semnată de:
– Asociația „Predania” – Ion Gurgu
– Alianța Pentru Demnitate Națională – Iulian Capsali
– Federația „EURO EDUCATION” – Prof. Ionel Cioabă
– Asociatia „Gogu Puiu și Haiducii Dobrogei” – Elena Sechilă
– TotaL Comunicare|TLCom.ro – Laurian Țoța
– Asociația „Down Art Therapy” – Radu Buțu
– Asociația pentru Revigorarea Tradiției (ART) – Andrei Boambeș
– Asociația pentru toleranță în spațiul public – Gheorghe Poleuca
– Asociatia „Bucovina Profundă” – Dr. Mircea Pușcașu
– Asociația Basarabii – Mihail-Răzvan Vastea.

Citiți și:

Un film care elogiază cu insolență pedofilia și homosexualitatea a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun scenariu adaptat

CNCD a semnat un parteneriat cu o organizație LGBT având ca obiectiv contracararea utilizării abuzive a libertății religioase…

Tupeu nerușinat: Comunitatea LGBT se folosește de evenimente istorice importante pentru a-și promova agenda. Galerie foto stupefiantă

 

yogaesoteric
11 noiembrie 2018

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More