O istorie sumară a criminalei familii Bush

 George W. Bush

Pentru a avea succes în procesul dificil de redobândire a libertăților pierdute, este necesar să facem o analiză a modului în care am ajuns în actuala stare alarmantă, să cunoaștem obiectiv situația prezentă, dar mai ales trecutul (un mare om de stat spunea: ,,Cine nu-și cunoaște trecutul riscă să-l repete”), iar alegerile majore în fața cărora vom fi puși, este necesar să le facem în mod conștient și asumat, să ne rupem de orice influențe sau manipulări, pentru a crea un viitor benefic, previzibil.

În acest context, cunoașterea modului în care 13 familii malefice, din al căror clan face parte și criminala familie Bush, au determinat (nu doar influențat) istoria Statelor Unite și a lumii în ultimul secol ne ajută să ieșim din iluzia în care conducătorii din umbra ai lumii urmăresc să ne mențină.

În continuare vă vom ajuta să descoperiți modul în care această familie a reușit să preia controlul puterii în SUA (Gerorge H. W. Bush – al 41-lea președinte al SUA, George W. Bush – al 43-lea președinte al SUA).

O consemnare istorică relevantă este aceea care arată cum „bunicul” Prescott Bush (petrolist și bancher) și câțiva dintre prietenii săi au urmărit, dar fără să reușească aceasta, să-l atragă pe generalul Smedley Butler (unul dintre generalii americani cu cele mai multe decorații și merite onorifice și un deosebit patriot), să adune veterani de război din Primul Război Mondial pentru a-l înlătura pe președintele Franklin D. Roosevelt și pentru a prelua Președinția Statelor Unite în 1933.Prescott Bush

În 1942, când SUA au intrat în cel de al Doilea Război Mondial, legea federală Trading With the Enemy Act, emisă în 1917, prin care sunt restricționate afacerile cu inamicii SUA, ar fi trebuit să-l determine pe Prescott Bush, omul cabalei, susținător al fascismului, să înceteze afacerile sale ample cu Hitler. Însă acesta a continuat să finanțeze regimul lui Hitler și să furnizeze Germaniei naziste petrol pentru enorma mașinărie de război pe care o deținea Germania la acel moment. Cum? Încălcând prevederile acestei legi naționale, care în principal prevedea ca orice corporații sau firme care avuseseră până la acel moment legături de afaceri cu Germania să le întrerupă. Petrolul era vândut Germaniei prin firme din Argentina, astfel că submarinele germane se alimentau de pe coasta Americii de Sud, de la nave sub pavilion argentinian (ceva de genul afacerilor ce le fac marii retaileri în România în prezent, pentru a nu plăti taxe și impozite statului român, cu firme intermediare în off-shore-uri). De altfel, mulți capi ai celui de al Treilea Reich (după unele informații chiar și Hitler) și-au găsit refugiul în Argentina după terminarea războiului.

La finalul celui de-al Doilea Război Mondial, această sucursală americană a naziștilor a schimbat „terenul de luptă”. Ei și-au extins „legăturile” cu rețelele de informații ale lui Hitler, și au format CIA. Generalul Richard Gehllen, cel care a fost șeful serviciilor secrete naziste, a fost ,,preluat” de ei, împreună cu o unitate de elită și un tren cu 20 de vagoane de documente secrete, de undeva din munții de la granița Germaniei cu Elveția, și a reformat serviciile secrete americane. Este, de asemenea, același grup pe care președintele Eisenhower l-a identificat ca fiind „Complexul Militar Industrial”, în discursul său sumbru de adio.

Ulterior, în 1961, a fost „tăticul” George H.W. Bush, care de pe o navă aflată în larg, a regizat fiasco-ul din Golful Porcilor din Cuba. Ca o consecință directă a acestei acțiuni, John Kennedy i-a înlăturat pe George H.W. Bush și pe confrații acestuia din CIA din administrația sa (doar temporar, pentru că George H.W. Bush, devenit apoi un agent activ al CIA, a fost fotografiat în Dealey Plaza în acea zi din noiembrie 1963, când a fost asasinat cel mai iubit președinte american, John F. Kennedy).George H. W. Bush


De la F.D.R. (Franklin D. Roosevelt) până în prezent, familia criminală Bush și nucleul ei fascist corporativ, prin utilizarea puterii corporatiste neîngrădite, au strâns lațul în jurul gâtului sistemelor politice, juridice, economice și al mass-media americane – după cum ilustrează atât de bine aceste fragmente dintr-o dezvăluire sub acoperire a unui membru al Partidului Democrat – O istorie de buzunar a liniei criminalității organizate a familiei criminale Bush:

,,«Îngerul» lui Hitler – Prescott Bush și prietenii lui de pe Wall Street au contribuit la finanțarea și înarmarea celui de-al Treilea Reich. Unii dintre ei au continuat să facă comerț cu inamicul chiar și după ce Germania a declarat război Americii.

Golful Porcilor – petrolistul Bush și prietenii lui cubanezi mafioți au dezlănțuit iadul în Miami, New Orleans și Houston. L.B. Johnson a numit acțiunea lor ca fiind o «operațiune blestemată a crimei organizate în Caraibe».

22 noiembrie 1963, Dallas – George De Mohrenschildt, „geologul alb rus” (care după ce a declarat că a luat parte la complotul uciderii lui John Kennedy la Dallas s-a sinucis), a fost prieten atât cu Lee Harvey Oswald (asasinul lui John Kennedy) și cât și cu George Herbert Walker Bush. Lumea e mică, pe măsură ce coincidențele devin tot mai mari. Aproape 40 de ani mai târziu, memorii FBI detaliază modul în care George Herbert Walker Bush a manipulat un tânăr conservator în ziua asasinării președintelui (care voia să desființeze Federal Reserve Bank și să emită moneda națională prin Trezoreria guvernului, prin actul deja semnat 011.111) și cum câteva zile mai târziu, «domnul George Bush de la C.I.A.» a eliminat cubanezii anti-Castro în Miami.

Războiul din Vietnam – Era în regulă pentru copiii săraci să lupte într-un război ilegal, declanșat prin operațiunea steag-fals din Golful Tonkin, în timp ce «W», fiul încețoșat de băutură și de droguri «se pregătea» să devină într-o zi președintele care, chipurile, era «menit» să fie… el sau ceilalți frați bogați ai săi. Între timp prietenii bogați ai Tăticului Bush deveneau foarte, foarte, foarte bogați.

Scandalul Watergate – președintele Nixon era dispus să arunce pe cineva, chiar pe oricine, în gura lupilor – cu excepția lui George Herbert Walker Bush și a «texanilor» având încredere că aceștia «vor face orice pentru cauza noastră». Acel «orice» a inclus chiar și crima. Din această poveste Bush a scăpat basma curată, iar Nixon a fost cel în capul căruia s-au spart toate.

Surpriza din Octombrie 1980 – Carter probabil l-ar fi învins pe Reagan în cursa pentru președinția SUA, dar Bush și prietenii săi din serviciile de informații și complexul militaro-industrial au făcut o înțelegere cu Ayatollahul Iranului pentru ca acesta să nu elibereze ostaticii americani, capturați în timpul ocupării ambasadei SUA din Teheran în noiembrie 1979, până la alegerile prezidențiale din SUA (este vorba de criza ostaticilor din ambasada SUA din Teheran, unde trupele speciale americane trimise în aprilie 1980 să elibereze ostaticii au suferit un mare eșec, n.b.). În ziua învestirii lui Reagan în funcția de președinte, ostaticii au fost eliberați și au fost trimiși în SUA.

Câteva săptămâni mai târziu, Israelul a început să trimită în Iran arme furnizate de SUA. Această acțiune s-a dovedit a fi atât de profitabilă, încât Ollie North i-a tăiat de pe listă pe israelieni și a decis să vândă armele direct iranienilor.

Ronald Reagan – La doar câteva luni după ce a fost învestit în funcția de președinte, Reagan a supraviețuit unei tentative de asasinat. A fost cât pe ce să fie eliminat, iar Bush era gata să preia președinția. Fiul lui Bush, Neil, se pregătea să ia cina în noaptea aceea cu Scott Hinckley, fratele lui John Hinckley, cel care a încercat să-l ucidă de Reagan. Ciudat cum aceste coincidențe au mereu legătură cu Tăticul Bush…

Scandalul INSLAW – Promis (început în 1982) – Un om de nimic, Ed Meese și acoliții săi au furat un software care permitea Departamentului de Justiție să urmărească toate dosarele penale. Oamenii lor din serviciile secrete au adăugat o așa-numită trapp door și apoi au vândut programul în întreaga lume, făcând posibilă urmărirea oricui era conectat BFEE: inamic sau prieten, dictator, de la Saddam la d’Aubission – și aceasta – în numele libertății.

Scandalul Irak / Banca Nazionale del Lavoro – Cum credeți că a reușit Irakul să poarte războiul împotriva Iranului toți acei ani? Saddam a trebuit să primească arme și bani de la cineva, așa că au găsit un mic bancher în Miami care să-și asume asta. Contribuabilii americani i-au alocat atunci, fără să aibă nici cea mai mică idee, lui Saddam 5 miliarde de dolari în împrumuturi/credite. Războiul dintre Iran și Irak a fost prelungit cu ani de zile și câteva sute de mii de vieți s-au pierdut.
 
BCCI – Spălarea internațională a banilor pentru teroriști și comunitatea de informații – Banca preferată a teroriștilor, folosită printre altele de Abu Nidhal, Osama bin Laden, Ollie North, CIA, SIS și KGB. Administrațiile și prietenii lui Reagan și Bush din ambele tabere din Congres au făcut tot ce au putut pentru a o menține deschisă. Însă John Kerry i-a oprit.

Scandalul conturilor de economii și împrumuturilor din anii ʼ80 – Jaf legalizat sub formă de «împrumuturi» acordate persoanelor conectate politic care a implicat Mafia și șefii din Informații. Ciudat cum Neil Bush, care a făcut milioane cu Silverado S&L, care a pierdut miliarde în credite neperformante pentru cunoștințele lui Bush, nu a petrecut niciodată nici măcar o zi în închisoare. Dar dacă un copil sărac din Detroit fură o pereche de pantofi de la mall, e-n regulă să fie împușcat mortal. După ce bailout-ul a «rezolvat» totul, prietenii foarte, foarte bogați ai lui Tăticuʼ au devenit ultra-bogați.Neil Bush

Scandalul Iran-Contra (1985) – Neoconservatorii Michael Ledeen, Munacher Ghorbanifar și Adnan Khashoggi s-au înțeles pentru a vinde arme Ayatollah-ului Iranului și au folosit profiturile pentru a înarma organizația teroristă iraniană Contra. Majoritatea celor implicați, deși ar fi trebuit să ajungă la închisoare, prin grația lui Bush tatăl au continuat să se plimbe liberi pe străzi, să aibă acces la putere și să susțină terorismul.

Primul război din Golf – Bush, prin April Glaspie, a dat undă verde lui Saddam în privința disputei de frontieră a acestuia cu Kuweitul, și practic l-a împins în Kuweit. Nu-i de mirare că Saddam s-a simțit trădat atunci când Dick Cheney (cel de-al 46-lea vicepreședinte al Statelor Unite ale Americii, servind în echipa prezidențială al lui George W. Bush) a ordonat bombardarea a zeci de mii de recruți irakieni ce se refugiau spre nord pe «autostrada morții» (operațiune steag-fals unde s-a dat vina pe Saddam). Trupele irakiene nu erau date afară din Kuweit de trupele americane, după cum susține administrația Bush. Nici nu se retrăgeau pentru a se regrupa și a lupta din nou. Mergeau acasă, răspunzând ordinelor emise de Bagdad. În acest timp, prietenii ultra-bogați ai lui Bush au devenit ultra-ultra-ultra-bogați.

Alegerile din 2000 fac praf Constituția SUA – După ce republicanii au tras sforile astfel încât 70.000 de voturi și alegători, cel mai probabil democrați, să fie anulate sau respinse, alegerile prezidențiale din Florida din 2000 au dus la o egalitate între candidatul republican G. W. Bush și cel democrat, Al Gore. Judecătorul asociat al Curții Supreme de Justiție, Antonin Scalia, are ideea că poate Curtea Supremă dirijată de GOP (Grand Old Party – nume dat Partidului Republican) ar trebui să acorde oricum petiționarului George W. Bush Biroul Oval. Cineva a scris la acea vreme: «Nu se fură alegerile pentru a se face lucruri bune». Au fost cuvinte profetice.

ENRON, Politica energetică – Sarcastic, Dick Cheney s-a întâlnit cu Kenny Boy Lay pentru a discuta modalități de a ajuta ENRON să jupoaie California și restul Americii. Au fost și alții acolo, precum Chevron și EXXON, pentru că au nevoie și ei de petrol. În plus, ultra-, ultra-, ultra-bogații nu se pot sătura niciodată și vor și mai mulți bani.

Al doilea Război din Golf – George W. Bush, Sneer, si cea mai mare parte a birocrației construiesc un caz care impune război cu Irakul, afirmând că există legături clare între 11 septembrie și Saddam Hussein, care intenționa să folosească arsenalul de arme nucleare, chimice și biologice împotriva Americii (până în prezent, singura dovadă folosită în America a fost Antrax, care provenea dintr-un laborator al armatei americane, cultivat dintr-un lot al Universității din Iowa). Este cu adevărat ciudat că atacarea Irakului a fost o primă prioritate a administrației, a fostului secretar al Trezoreriei, Paul O’Neill, și a șefului antiterorist Richard Clarke, din ianuarie 2001. Care au fost însă motivele reale pentru care s-a declanșat războiul: banii care puteau fi făcuți acolo și puterea ce trebuia câștigată acasă.”

În citatul de mai sus au fost prezentate multe aspecte din perspectivă istorică. Care este, însă, situația în prezent? Ei bine, sistemele politic, legal, guvernamental, militar și medical, precum și sindicatele au fost toate compromise. Din punct de vedere financiar, SUA sunt adânc înglodate în datorii (mai ales către China). „Ei” vindeau activele corporative și de țară și acum pur și simplu își „însușesc” numerarul pentru a-și plăti datoriile pentru jocurile murdare, în valoare de peste 850 miliarde de dolari, acum când sistemul fiscal și sistemul bancar al Rezervei Federale sunt scăpate de sub orice control, clasa de mijloc demoralizată și înspăimântată este rapid dizolvată, reputația mondială a SUA este spulberată mai mult decât oricând în istorie, iar valoarea dolarului continuă să scadă.

Infrastructura și mediul înconjurător se deteriorează, în timp ce corupția corporatistă și politica agresivă, fanatismul și rasismul sunt tot mai evidente, sursele tradiționale de știri au devenit centre profitabile pentru administrație, iar procesele de votare nu prezintă încredere. Nu este imaginea sănătoasă a progresului și a speranței cu care americanii fuseseră obișnuiți înainte de anii șaizeci – înainte ca frații Kennedy și dr. Martin Luther King Jr. să fie asasinați. Alegerile care vor urma vor fi cu adevărat critice pentru supraviețuirea modului democratic de viață al SUA – și în consecință al întregii lumii.
Se pare că ultimele alegeri din SUA au demonstrat că o majoritate a americanilor cred că sistemul este putred și doresc o schimbare.

Este timpul ca oamenii să fie educați și motivați să caute și să-și recapete simțul pierdut al moralității. (Este tot la fel de clar și valabil și pentru noi, românii, n.b.).

Următorul pas, care este stringent necesar, este corectarea acestei situații deplorabile. Va fi nevoie de o conducere foarte puternică, pasionată, înțeleaptă și motivată. Accentul ar trebui să fie pus pe „motivare”, deoarece un astfel de lider trebuie să eludeze media părtinitoare, în timp ce rezistă tentației de a permite unor influențe mai vechi, corupte, să-și recâștige controlul.

Este necesar să existe noi legi și/sau reguli aplicabile, în special în sistemele electorale și financiare. Legile și regulile sunt de obicei create, modificate și puse în aplicare după ce anumite lucruri s-au petrecut.

De asemenea, fiți conștienți de faptul că este foarte dificil ca oamenii să se opună controlului exercitat de stat atunci când nu au bani pentru a-și cumpăra alimente, îmbrăcăminte, nu au adăpost, și cu atât mai puțin arme cu care să opună rezistență. În orice caz, permiteți ca aceasta să fie o lecție importantă – fascismul și democrația nu se amestecă … așa că ar fi mai bine să fie consolidată repede democrația, cât încă se mai poate!

În cele din urmă, pentru a ieși din această nebunie, unul dintre primii pași imperativi, pe măsură ce sunt reparate daunele făcute, ar trebui să fie urmărirea penală a tuturor celor implicați în actele criminale pe care acest grup nemilos de criminali internaționali le-a comis – nu din răzbunare, ci spre da un exemplu puternic, astfel ca, indivizi cum sunt membrii acestei malefice familii și slujitorii lor să renunțe pentru totdeauna la orice încercare de a împiedica mersul omenirii către libertatea universală.

Citiți și:

Jurnalistul John Walcott demască minciunile şi declaraţiile false ale administraţiei Bush. Cum au fost informaţiile manipulate pentru a invada Irakul

J.F.K. jr. a spus lumii cine l-a omorât pe tatăl său, dar nimeni nu i-a dat atenţie (I)

Familia Rockefeller, Noua Ordine Mondială şi Guvernul Mondial (I)

 

yogaesoteric
11 noiembrie 2018

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More