Bucureşti, 28 martie 2005: Protocolul de colaborare dintre MISA şi Asociaţia Spirituală SARMIZEGETUSA urmăreşte trezirea conştiinţei poporului român

 

 MIŞCAREA PENTRU INTEGRARE SPIRITUALĂ ÎN ABSOLUT M.I.S.A.

Şoseaua Sălaj, nr. 2, bloc 126 A, parter, sector 5 – Bucureşti

 

Protocolul de colaborare dintre MISA şi Asociaţia Spirituală SARMIZEGETUSA
 urmăreşte trezirea conştiinţei poporului român
 în lupta împotriva pericolului reprezentat de francmasonerie

Bucureşti, 28 martie 2005. Mişcarea pentru Integrare Spirituală în Absolut anunţă semnarea, pe 18 martie a unui protocol ferm de colaborare cu asociaţia spirituală SARMIZEGETUSA care este condusă de domnul Vasile Tănase.

 Acest protocol exprimă intenţia fermă şi de nezdruncinat a celor două asociaţii de a colabora de acum înainte la unison pe plan spiritual, civic şi chiar politic, urmărind trezirea grabnică a conştiinţei poporului român, în lupta împotriva pericolului imens care este reprezentat atât de francmasoneria mondială, cât şi de cea naţională.

 Totodată cele două asociaţii vor conlucra într-un mod rodnic pentru instaurarea în România a unui veritabil stat de drept. Orice altă asociaţie cu orientare spirituală care subscrie la aceste idei forţă exprimate de noi este invitată să se alăture acestei colaborări, pentru a lua împreună o poziţie fermă împotriva planurilor criminale ale francmasoneriei.

 Despre francmasonerie, în ciuda imaginii de faţadă pe care aceasta urmăreşte să şi-o creeze prin intermediul anumitor canale media care îi sunt aservite, există nenumărate dovezi zdrobitoare (pe care noi deja le deţinem şi care sunt de notorietate) că în realitate ea este o organizaţie satanică, criminală, vinovată de un genocid planetar ce a început să se realizeze în mod sistematic prin intermediul contaminării pe ascuns a unui număr imens de fiinţe umane cu anumiţi viruşi, cum ar fi HIV şi SAR ce au fost creaţi special pentru aceasta la comanda masonilor, în anumite  laboratoare.

 Totodată francmasoneria urmăreşte să ajungă să domine întreaga planetă pentru a crea în final un hidos stat planetar totalitar fără graniţe şi fără specific naţional, în care populaţia ce va rămâne şi care, după cum ei preconizează, va trebui să fie de numai un miliard de locuitori (dintre care unii vor fi „sclavii” lor docili, după ce celelalte 5 miliarde de fiinţe umane vor fi asasinate cu ajutorul acestor viruşi) vor avea cu toţii faimosul cip despre care se vorbeşte în BIBLIE (APOCALIPSA) implantat sub piele. Acest cip va cuprinde faimosul număr al lui SATANA, care deja este prezent pe toate produsele pe care le cumpăraţi la ora actuală (acest număr nu  este altceva decât ÎNGROZITORUL 666) şi în cel mai scurt timp francmasonii îl vor face să devină absolut obligatoriu pentru întreaga populaţie a planetei Pământ, aşa cum de altfel este scris în APOCALIPSĂ.

 Toate aceste adevăruri zguduitoare sunt bine cunoscute atât de noi în această ţară, cât şi de alte grupuri de oameni lucizi, treji şi curajoşi care există în majoritatea ţărilor lumii. Românii inteligenţi şi lucizi care au citit cu suficientă atenţie şi putere de pătrundere cărţile pline de dezvăluiri uluitoare ale faimosului JAN VAN HELSING (CARE DEJA AU FOST INTERZISE DE FRANCMASONI ÎN OCCIDENT) ştiu foarte bine despre aceste realităţi terifiante pe care le pregătesc pentru noi din umbră conducătorii acestei uriaşe organizaţii satanice planetare care este FRANCMASONERIA.

Pentru că toată mass-media, atât la noi în ţară, cât şi pe întreaga planetă le sunt aproape în totalitate subordonate, fiind controlate din umbră, despre aceste ADEVĂRURI DE O GRAVITATE ÎNFIORĂTOARE nu se vorbeşte aproape niciodată, cu excepţia anumitor lucrări pline de dovezi şi dezvăluiri şocante (care apar în tiraje reduse şi pe care nu oricine este capabil să le găsească). Cunoscând acest aspect, noi afirmăm în perfectă cunoştinţă de cauză că mass-media sunt nişte complici care în mod tacit refuză să prezinte în mod obiectiv ADEVĂRURILE ŞOCANTE CARE SUNT CUNOSCUTE DE ELITELE SPIRITUALE ALE ACESTEI PLANETE.

 Protocolul de colaborare între asociaţia SARMIZEGETUSA şi MISA a fost semnat pe 18 martie 2005, exact la un an de la declanşarea acţiunilor abuzive ale autorităţilor atât împotriva MISA, cât şi a unui mare număr de yoghini, printre aceştia fiind şi mentorul acestei şcoli, domnul Gregorian Bivolaru.

 Toate aceste acţiuni, care la vârf au fost urzite din umbră de către francmasoni, au implicat o campanie furibundă şi  în mod abil susţinută, care continuă chiar şi în prezent cu aceeaşi viclenie şi ură. Prin această campanie abjectă şi plină de calomnii, s-a urmărit şi se urmăreşte pe de-o parte instigarea opiniei publice împotriva MISA şi a yoghinilor, care în realitate sunt nişte fiinţe paşnice (şi care, aşa cum s-a dovedit, nu au încălcat legile acestei ţări), cât şi generarea unei stări de frică patologică faţă de învăţăturile spirituale, profund autentice şi geniale pe care această şcoală de yoga le-a promovat şi le promovează.

În ciuda acestei acţiuni poliţieneşti gigantice care a fost recunoscută (cu o uluitoare sinceritate) drept cea mai mare acţiune de acest gen din istoria poliţiei române, întreaga  anchetă care a urmat după aceea s-a dovedit în final doar un IMENS BALON DE SĂPUN, care în conformitate cu dovezile pe care noi le avem la ora actuală a fost pus la cale prin comandă politică de către fostul prim-ministru Adrian Năstase care a acţionat la ordinul dat de francmasonii din SUA.

Realitatea acestor aspecte este probată din plin de faptul că anchetatorii nu au reuşit, în ciuda eforturilor imense pe care le-au realizat, să prezinte nici un fel de dovezi care să justifice amploarea fără precedent a percheziţiilor şi interogatoriilor din martie 2004, care în foarte multe cazuri au fost totodată însoţite de ameninţări, abuzuri, şantaje şi încălcări flagrante ale legilor în vigoare.

Anumite probe pe care le avem chiar şi acum la dispoziţie ne-au întărit convingerea că toate abuzurile, persecuţiile şi nedreptăţile care au fost lansate pe nedrept  împotriva şcolii de yoga MISA au fost şi sunt în continuare concertate din umbră de către francmasoni prin uneltele lor care unii dintre ei sunt anumiţi membrii PSD în frunte cu fostul prim-ministru Adrian Năstase care după cum ştim este un membru marcant al acestei organizaţii satanice (francmasoneria).

Implicarea clară şi directă a fostului prim-ministru Adrian Năstase în toate aceste abuzuri şi nedreptăţi este demonstrată în mod clar şi indubitabil de STENOGRAMELE SECRETE ALE DELEGAŢIEI PERMANENTE PSD care, după cum ştim cu toţii, au fost apoi divulgate în totalitate în noiembrie 2004, provocând la vremea respectivă o mare vâlvă. Întreaga campanie, de o violenţă fără precedent care a fost declanşată împotriva MISA (şi care se aseamănă foarte mult cu anumite acţiuni pe care le cunoaştem cu toţii că erau caracteristice sinistrei epoci a dictatorului Ceauşescu), cu toate că după anul 1990 ea a fost de o agresivitate fără egal, o dată cu trecerea timpului a arătat ACUM, la un an distanţă, că de fapt a fost complet nefondată, absenţa completă a probelor în cazul acestei imtervenţii de tip Stalinist arătând pentru noi toţi că, la ora actuală, în România, statul de drept aproape că nu există.

Protocolul ferm de colaborare dintre MISA şi asociaţia SARMIZEGETUSA vizează trezirea grabnică a conştiinţei românilor şi îşi propune să militeze plină de entuziasm şi curaj prin toate mijloacele legale pe care le are la dispoziţie pentru instaurarea grabnică a unui veritabil stat de drept astfel încât de acum înainte să nu mai fie niciodată cu putinţă repetarea unor astfel de abuzuri fără precedent.

MISA îşi reafirmă hotărârea de a continuă să denunţe şi să demaşte cu mult curaj şi pe toate căile pericolul imens pe care îl reprezintă francmasoneria la nivel planetar, cât şi rolul secret (care nu este bănuit de imensa majoritate a Românilor naivi şi ignoranţi), pe care ea îl joacă la ora actuală în România. Pe baza dovezilor video şi a unor importante surse de documentare de care dispunem, ne-am dat seama că în realitate francmasoneria, atât cea de aici de la noi din ţară, cât şi aceea de pretutindeni vrea să subordoneze prin persuasiune şi cu multă viclenie intereselor sale oculte atât poporul român, cât şi toate celelalte popoare de pe această planetă. După aceea, masele de oameni sunt manipulate prin informaţii false şi trunchiate care apar în presă, că francmasoneria este doar o organizaţie civică ce slujeşte intereselor naţionale.

Tot în acest context, MISA semnalează cu bucurie propunerea legislativă care deja a apărut în Ucraina, de a pedepsi ca infracţiune apartenenţa la francmasonerie, în special în cazul persoanelor care au funcţii înalte publice, membrii parlamentului, miniştrii, cadre de conducere ale armatei etc. Considerăm ca acest precedent, care deja există într-o altă ţară a acestei planete, nu trebuie să rămână singular pe planeta Pământ. Noi considerăm că, dacă în Ucraina a fost cu putinţă să se propună această lege, atunci fără îndoială că o astfel de lege justă şi binevenită este cu putinţă să se voteze şi la noi în România. Având în vedere că poporul ucrainian a fost deja convins de toate aceste ADEVĂRURI, noi ne angajăm la rândul nostru să contribuim din plin, prin DEZVĂLUIRILE PE CARE LE VOM FACE, ca şi poporul român să se convingă de urgenţa unui astfel de demers aici la noi în România.

Francmasoneria de la noi a fost vădit deranjată de faptul că cele două asociaţii spirituale, respectiv asociaţia SARMIZEGETUSA şi Mişcarea de Integrare Spirituală în Absolut, au semnat un protocol de colaborare şi şi-au unit forţele pentru a lupta împotriva pericolului pe care îl reprezintă francmasoneria, şi au dat imediat ordin din umbră diferitelor posturi TV şi ziare pentru a prezenta într-un mod denaturat această ştire, lansând zvonul aberant că “MISA a devenit partid”, că “MISA îşi face partid”, că “MISA intră în politică”, că “MISA participă la anticipate”.

Toate aceste acţiuni arată în mod indubitabil că francmasonilor le este frica de consecinţele pe care pe care le-ar putea avea această colaborare şi de demascările care vor urma cu privire la planurile ei criminale. O evidentă culme a ridicolului a fost atinsă fără îndoială de ziarul „Gardianul” care, fără să verifice veridicitatea acestei ştiri, a intervievat în grabă o serie de oameni politici, punându-i şi pe aceştia într-o postură penibilă, de a comenta un zvon calomnios şi complet nefondat. Toate acestea arată modul mârşav şi viclean în care francmasoneria acţionează din umbră pentru a prosti masele de oameni care nu sunt capabile să vadă dincolo de aparenţe. După cum noi ştim, unul dintre principiile secrete ale francmasoneriei este acela că “o minciună adeseori repetată sfârşeşte prin a deveni adevăr pentru cei mulţi şi proşti”.

Sfârşitul comunicatului de presă

Pentru informaţii suplimentare:

Biroul de presă M.I.S.A.

E-mail: biroudepresa_misa@yahoo.com

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More