Ca să nu se recunoască ineficiența înțepărilor s-au redus testările și s-a inventat varianta delta

Ca să nu se recunoască ineficiența înțepărilor, s-au redus testările și s-a inventat varianta delta. Dacă se recunoaște polimorfismul, similar gripei, atunci lumea se înțeapă degeaba din capul locului.

Mai multe persoane vaccinate mor de covid decât persoane nevaccinate, potrivit unui raport recent al Public Health England (PHE). Raportul arată că 163 din cele 257 de persoane (63,4%) care au murit din cauza variantei delta în termen de 28 de zile de la un test covid pozitiv între 1 februarie și 21 iunie, au primit cel puțin o doză de vaccin. (Marea Britanie)

Dacă se recunoaște minciuna, atunci se reia procesul de la Nurenberg.

Minciuna este veche, pe mai multe planuri și când va crăpa se vor răsturna multe. Până atunci se trage de timp și de banul public, cât mai merge.

Deocamdată foarte mulți strigă cu nesimțire: urcați în Titanic că știința a demonstrat siguranța și eficiența, Titanicul salvează vieți și cine nu urcă în Titanic este conspiraționist, necredincios, retardat, retrograd, comunist, este cu Dragnea și va fi dat afară din serviciu, facultate, restaurant, teatru, avion, spital, taxat, amenințat, i se vor lua copiii, va fi întemnițat pentru zădărnicire, scuipat și nici slujbă de înmormântare nu va avea de păcătos ce e.

Poftiți și urcați în Titanic, că e pe mici, shoturi, gratis din banul public, sigur, eficient, salvator de vieți, la liber, altfel aveți parte de restricții!

Pare că înțepăturile făcute într-o țară nu sunt valabile în cealaltă țară, nici bețele din nas și gât nu sunt valabile de la o țară la alta. Belciugul românesc nu este permis deloc și Cantacuzino își doarme liniștit somnul.

Literele grecești sunt numeroase și se pot chiar combina. De la alfa la omega e cale lungă.

Până se testează toate, murim de moartea noastră, dacă rămânem liniștiți și privim spectacolul.

Dr. Adrian Cacovean

Citiți și:
Sute de medici indonezieni au fost infectați cu SARS-Cov-2, deși erau vaccinați
Varianta Delta există doar pentru europeni: Mai mult de 11.000 de studenți din Wuhan au fost prezenți la festivitatea de absolvire fără măști și distanțare socială

 

yogaesoteric
28 septembrie 2021

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More