California a adoptat un proiect de lege care prevede descompunerea cadavrelor pentru a combate schimbările climatice

Guvernatorul democrat al Californiei, Gavin Newsom, a semnat un proiect de lege care permite practica descompunerii cadavrelor pentru a combate mai bine schimbările climatice, conform Breitbart.

Gavin Newsom

Invocând emisiile ridicate de CO2 asociate incinerării, proiectul de lege va oferi oamenilor opțiunea ca rămășițele lor să fie supuse unui proces cunoscut sub numele de reducere organică naturală, în cazul în care nu doresc să fie îngropați sau incinerați.

Procesul presupune plasarea cadavrului în interiorul unui container de oțel lung și reutilizabil, împreună cu așchii de lemn și flori pentru a-l aerisi – permițând microbilor și bacteriilor să descompună rămășițele. O lună mai târziu, rămășițele se vor descompune complet și vor fi transformate în pământ”, a declarat Newsom.

Se pare că actul incinerării ar fi responsabil pentru 360.000 de tone de dioxid de carbon pe an.

Membrul democrat al Adunării din California, Cristina Garcia, care este autorul proiectului de lege, a lăudat proiectul ca fiind o practică „mai ecologică” care va oferi oamenilor mai multe opțiuni pentru înmormântarea dorită.

Ea a scris:

Având în vedere că schimbările climatice și creșterea nivelului mării sunt amenințări reale la adresa mediului nostru, aceasta este o metodă alternativă de dispunere finală care nu va contribui cu emisii în atmosfera noastră. Aștept cu nerăbdare să-mi continui moștenirea de a lupta pentru un aer curat, folosind rămășițele mele reduse pentru a planta un copac.

Citiți și:
Ideologia „ecologică” a dat naștere eco-terorismului, care duce la explozia prețurilor la combustibili și energie
Ultima demență ecologică a stângii: defrișarea la ras a pădurilor, pentru biomasă energetică «verde»
O nouă „pandemie”: măștile, catastrofa ecologică

 

yogaesoteric
10 ianuarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More