Canada: Decesele din cauze necunoscute, pe primul loc în top 10 cauze ale mortalității în provincia Alberta. Creștere fără precedent

Provincia Alberta din Canada raportează o creștere fără precedent a cauzelor nedefinite și necunoscute de deces în 2021.

Această categorie a cauzelor de deces se află în top, situându-se în fața cauzei reprezentată de demență, care se afla pe primul loc din 2016, și a covid-19, relatează postul CTV News Calgary.

În 2021, cauzele necunoscute și nedefinite de deces au ocupat primul loc, cu un număr de 3.362, reprezentând o creștere semnificativă de la 1.464 în 2020 și de la 522 în 2019, potrivit statisticilor Guvernului din Alberta.

Categoria cauzelor necunoscute ale mortalității a început să apară pe listă în 2019 ‒ nu s-a înregistrat o urcare a acesteia în clasament înainte de această dată.

Probabil că este vorba de un fenomen cauzat de mai mulți factori, poate că sunt multe aspecte în acțiune”, a spus dr. Daniel Gregson, profesor asociat la Cumming School of Medicine de la Universitatea din Calgary, specializat în boli infecțioase și microbiologie.

El consideră că acești factori se referă la lipsa de resurse pentru a determina cauza deceselor în anumite cazuri, accesul întârziat la serviciile de asistență medicală și complicațiile post-covid.

Avem impresia că am supraviețuit covidului și că [odată trecuți prin boală] s-a terminat, dar de fapt aceasta nu este neapărat adevărat”, a spus Gregson pentru CTV News.

Ne așteptăm ca, după diagnosticarea pacienților, după prima lună de infecție, să apară decese care nu sunt legate direct de covid, ci indirect. Ne așteptăm ca unii dintre acești pacienți să supraviețuiască covidului și apoi aceștia mor acasă din cauza altor complicații”, încearcă respectivul medic să explice numărul fără precedent de morți „din cauze necunoscute”.

Deși un număr impresionant de studii arată asocierea între vaccinurile anti-covid și o mulțime de leziuni grave survenite ca reacții la vaccinare (reacții adverse menționate inclusiv în prospecte), studii la care se adaugă și datele VAERS și alte date din rapoarte oficiale, „experții” care apar pe la televiziunile mainstream continuă să excludă vaccinul ca posibilă cauză a morților. Cum spune Steve Kirsch, care prezintă cazul a 14 medici tineri canadieni care au murit în ultimele 9 luni, la scurt timp după ce s-au vaccinat, „când oameni în mod normal sănătoși mor brusc în acest mod, în succesiune rapidă, înseamnă să fii total necinstit să excluzi vaccinul drept cauză probabilă a morții!”.

Potrivit «verificatorii de fapte», niciunul dintre acești medici nu a murit din cauza vaccinurilor, toți au murit din alte cauze. (…) Ceea ce «verificatorii de fapte» evită să menționeze este că, în multe cazuri, bolile au început deseori după prima vaccinare și apoi s-au agravat cu următoarele doze. Însă pentru «verificatori», faptul că toți acești medici au murit la scurt timp după vaccinare este o «coincidență»”, scria Kirsch în articolul său.

Oficialii din sistemul de sănătate din Alberta și medicii legiști au declarat că analizează datele, dar nu au oferit încă o explicație pentru creșterea bruscă a deceselor din cauze necunoscute, scrie calgary.ctvnews.ca.

Demența a fost a doua cauză de deces în Alberta în 2021, iar covid-19 a ocupat locul trei, mai precizează canalul de presă, citându-l pe Gregson, care recunoaște că „din păcate, nu am reușit să eliminăm efectiv decesele covid în provincie, în ciuda accesului la vaccinuri. Deci, este puțin dezamăgitor”.

Cu toate că narațiunea „sigur și eficient” este tot mai izbitor infirmată de realitate și nu își mai poate ascunde caracterul propagandistic sub o aparență „științifică”, presa și „experții” stipendiați gras de Big Pharma continuă să recomande călduros vaccinarea. „Cred că faptul că acest număr [de morți covid] nu se află pe primul loc este, în esență, un miracol medical determinat de faptul că am putut furniza vaccinuri în mai puțin de 18 luni pentru oamenii obișnuiți din Canada”, continuă Gregson, citat de canalul TV canadian. Iată un alt „expert” pentru care vaccinul înseamnă „miracol”, în ciuda tuturor evidențelor, ceea ce arată încă o dată că nu mai vorbim de știință aici, ci de un adevărat cult – al vaccinării.

Contrazicându-se însă pe sine însuși, chiar după ce a vorbit despre „miracolul” vaccinării, Gregson avertizează că „ar putea exista o altă creștere a cazurilor de covid în lunile următoare, având în vedere ceea ce se petrece în alte părți ale Canadei și în întreaga lume”.

Citiți și:
Date CDC: Peste 1 milion de evenimente adverse și aproape 27.000 de decese au fost raportate către VAERS de la începutul campaniei de vaccinare cu serurile covid
Documente uimitoare: Pfizer și FDA au ascuns decesele în urma vaccinării. Peste 1200 de morți în primele 90 de zile

 

yogaesoteric
26 septembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More