Când avertizam asupra riscului ca totalitarismul sanitar să impună obligativitatea…

Când avertizam asupra riscului ca totalitarismul sanitar să impună obligativitatea vakseenării și pașaportul de libertate, totul era doar conspirație, deviaționism, negaționism.

Vătafii nebunilor mesianici care ne conduc în abisul transhumanismului negau peste tot obligativitatea și pașaportul. Acum vorbesc toți, fără reținere, despre aceste „cuceriri” ale științei și progresului (trăiască) și despre obligația noastră de a fi sănătoși și despre libertate ca o concesie acordată de ei și stăpânii lor dintr-o mare mărinimie, care îi caracterizează, ca niște salvatori și de oameni iubitori (iar iubirea lor pentru noi e fierbinte, e ca o îmbrățișare de boa constrictor).

[…]

Nu se știe de ce vakseenarea e obligatorie doar pentru actuala molimă. Dar nu e bai – acum ușa manipulării chimico-genetice a omului prin vakkseenare e deschisă, o să intre pe acolo, cu siguranță, și vakseenarea anti-flatulență, că oricum zisa defecțiune e poluantă…

P.S. Când vezi ce de bani a primit în cont, dintr-o dată, comisarul european pentru sănătate (cca 4,5 mil euro, o nimica toată…) și ce bani face soțul președintei CE din sponsorizări, salarii, bonusuri și acțiuni la companiile producătoare, mai că îți saltă inima în tine de bucurie și spui – uite domne ce lume spălată și elitistă ne conduce în spatele zăbrelelor coliviei de confort, ce bine că ne țin în saivan asemenea păstori buni, și nu vreun dictator urât de prin Cuba sau America de Sud… Sau Rusia. Sau China. Cu ăia, biciul pe spinărica noastră ar fi fost dureros, cu ăștia, e ca și când am avea cătușe de mătase.

Hai liberare?

Autor: Gheorghe Piperea

Citiți și:
Covid-19: Dictatura fără scăpare
Avocat Gheorghe Piperea: De ce este greșită obligarea la vaccin – un medicament experimental

 

yogaesoteric
16 octombrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More