Un experiment uluitor – Experimentul Montagnier

A fost SARS-CoV-2 „teleportat” de chinezi în toată lumea folosind algortimul laureatului Premiului Nobel?!

Dacă în urmă cu câteva luni cei care spuneau că temutul coronavirus este „scăpat” din laboratoarele de la Wuhan şi că pandemia este, de fapt, o răfuială între China şi SUA erau taxaţi imediat drept conspiraţionişti, astăzi chiar mai-marii lumii susţin acest fapt. În plus, ideea că asistăm la un război biologic, dublat de un război informaţional, de tip hibrid, prinde din ce în ce mai mult contur şi nu mai este considerată „o aberaţie”.

În acest context au apărut mai multe teorii prin presa serioasă planetară, după ce doi cercetători au afirmat pentru Daily Mail că au găsit „urme” concrete că Sars-Cov-2 a fost modificat în laborator şi că s-a urmărit ascunderea acestui fapt, ca să pară un virus transmis „natural” la om. Cele mai multe întrebări sunt legate de modul de răspândire a virusului la nivel planetar, generând o pandemie care a blocat ţările occidentale, în special cu impact major în SUA, dar a favorizat China şi Rusia.

Chiar dacă libera circulaţie globală este mult înlesnită, cercetătorii nu ştiu încă de ce s-a răspândit virusul atât de repede şi „simultan” pe tot globul, când este ştiut că el abia se multiplica în Wuhan, cu o rată de infectare de 50-60 de cazuri pe zi, timp de săptămâni întregi, la o populaţie de 12 milioane de locuitori, asta până să apuce să devină o „problemă naţională”.

Unii analişti presupun că virusul a fost răspândit de agenţi ai serviciilor secrete chineze, cu asentimentul unor omologi din ţări aliate, ba chiar că americanii ştiau ce se petrece dar au permis aceasta ca să cadă Donald Trump de la putere şi să fie înlocuit cu Joe Biden, caz în care „ancheta” americană, ca şi cea a OMS, ar fi „apă de ploaie”, praf în ochii lumii.

Acelaşi Trump care s-a opus companiilor chineze, a banat Huawei şi reţelele 5G – cele care s-au aflat la baza unei alte teorii a conspiraţiei, cum a fost taxată, conform căreia virusul ar fi fost „activat” de prezenţa semnalului 5G, observându-se că focarele de infecţie se aflau în apropierea acestor antene, iar în zonele în care nu există acest tip de semnal numărul cazurilor era aproape de zero. Situaţia a fost confirmată şi de unele articole din presa italiană, dar care se bazează pe un număr mic de constatări, neputând fi o regulă.

Un virus a fost „teleportat” de la Paris la Roma prin linie telefonică

Interesant este că făcând cercetări pe internet, redacţia ZiuaNews a găsit un video de senzaţie, care i-ar putea situa la limita conspiraționiștilor, numai că – iată! – cu o mare viteză ceea ce este considerat „absurd” şi „inimaginabil” devine „realitate” în câteva luni, aşa că publicăm această informaţie cu mențiunea ca fiecare să judece după cum crede, noi introducând doar o ipoteză de lucru:

Luc Montagnier, renumit virusolog şi laureat al Premiului Nobel, a reuşit să teleporteze în 2011 ADN cu ajutorul apei (memoriei apei – care s-a dovedit că este transmiţătoare de informaţie şi se cristalizează pe anumite frecvențe specifice)… Şi ce credeţi că a teleportat la distanţă, public, pentru întreaga comunitate ştiinţifică, după experimente de laborator?! Un virus! Care s-a „reconstituit” din nimic în apă, cu ajutorul unei frecvențe specifice, transmisă prin linia telefonică. Virusul a „plecat” de la Paris la Roma, unde a apărut spontan în apă din nimic, cum se poate vedea în filmuleţul de mai jos.

Explicaţia ştiinţifică poate fi consultată AICI. Pe YouTube există mai multe documentare despre acest eveniment AICI și AICI. Documente AICI și AICI.

Cu alte cuvinte, din 2011 sunt 10 ani, tehnologia a evoluat imens, iar în China deja Inteligenta Artificială este o unealtă importantă a regimului autoritar. Aşa că este posibil ca oamenii de ştiinţă chinezi să fi pus la punct tehnologia prin care să transmită un virus, mai precis informaţie purtată de o frecvenţă specifică pe unde electromagnetice, apoi rezonând în apă, dintr-un anumit loc către întreaga planetă, acolo unde au dorit, în oraşele sau în zonele pe care le-au ţintit. Dacă în 2011 se folosea o linie telefonică long-distance obişnuită, în 2021 se pot folosi sateliţii de comunicaţii, antenele de telefonie mobilă etc. Şi unde mai pui că o mare parte din mâncare (legume, fructe etc.) sunt 70-80% apă, organismul uman este constituit majoritar din apă, deci dacă virusul teleportat apare instantaneu în apă refăcând informaţia transmisă electromagnetic pe frecvenţa respectivă, atunci ne putem gândi că este posibil ca pandemia să fi apărut în acest fel. Poate că aceia care zic că „virusul se activează la antena 5G” nu-s chiar nebuni… Rămâne de văzut, chiar dacă pare de domeniul SF acum când scriem aceste rânduri.

Ştirea din 2011:
Cercetătorul francez Luc Montagner (laureat al Premiului Nobel pentru Medicină) a dat publicităţii primele rezultate ale unui experiment revoluţionar, conform căruia ADN-ul este capabil să «se teleporteze», prin intermediul emisiilor electromagnetice. Omul de ştiinţă afirmă că fiecare filament de ADN în parte, adică un filament ARN (şi la o adică, chiar fiecare genă), este în măsură să emită unde electromagnetice, care se propagă prin intermediul formării de nanostructuri de apă; în plus, această proprietate permite anumitor microorganisme să infecteze celule la distanţă, printr-un proces care aminteşte de cel al teleportării.

Materialul biologic a fost excitat electromagnetic de cercetători, iar semnalele au fost capturate şi amplificate printr-un computer (după modelul PCR – nota red.). Rezultatele înregistrate sunt fără precedent: soluţiile biologice extrase din culturi celulare bacteriene şi virale emit unde electromagnetice la o frecvenţă foarte scăzută (între 500 şi 3000 Hz), şi rezultate similare sunt obţinute analizând doar ADN-ul extras din aceleaşi microorganisme. De asemenea, s-a mai observat şi că emisiile electromagnetice nu depind de cantitatea de celule utilizate în cultură şi că gene individuale sunt capabile să producă aceleaşi emisii.

Aceasta înseamnă că fiecare moleculă de ADN în parte, supusă excitării electromagnetice, este în măsură să emită semnale captabile. «Teleportarea» ADN-ului dintr-o celulă în alta se petrece prin intermediul apei în anumite condiţii. Aici intervine elementul cel mai provocator şi mai controversat al studiului lui Montagnier: oamenii de ştiinţă au observat că emisiile de ADN provocau modificări la nivelul nanostructurilor apei şi ulterior, ei au demonstrat că aceste emisii pot influenţa şi nanostructurile unei soluţii apoase lipsite de elemente biologice.

Considerând că aceste structuri specifice ar putea servi drept structură pentru reproducerea moleculei emiţătoare, au înserat în eprubeta conţinând apa elementele necesare sintezei ADN-ului (enzima polimerază, nucleotide şi primeri). Iar atunci când au analizat ADN-ul produs, cercetătorii au descoperit secvenţe identice cu cele originale în proporţie de 98%.

În esenţă, ADN-ul ar fi în măsură să transfere informaţii despre propria structură prin intermediul apei, mergând până la a reconstrui molecula într-un alt ambient apos. Chiar şi doar această descoperire era de ajuns pentru a provoca furori în lumea ştiinţifică, dar Luc Montagnier merge şi mai departe, lansând ipoteza că această proprietate ar fi cea utilizată de microorganisme pentru a infecta alte celule: «Este cazul să presupunem că în prezenţa celulelor eucariote, sinteza componentelor micoplasmei poate fi instruită de ADN-ul micoplasmei. O unică celulă de micoplasma este aşadar suficientă pentru a genera infecţia totală a limfocitelor», a explicat cercetătorul.”

Citiţi şi:
Noi dovezi, inclusiv o declarație sub jurământ a prof. Luc Montagnier, au fost depuse la Curtea Penală Internațională
„Intrăm într-un fel de dictatură a vaccinurilor”, avertizează Virologul Luc Montagnier, laureat al Premiului Nobel

yogaesoteric
17 octombrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More