Candidatul prezidenţial republican Mike Huckabee a criticat dur decizia lui Obama de a numi un homosexual în fruntea Armatei SUA

 

„Este clar faptul că preşedintele Barack Obama este mult mai interesat în a împăca homosexualii din America decât în a-și onora eroii”, a afirmat fostul guvernator al statului Arkansas într-un discurs din luna septembrie 2015.

„Rata sinuciderilor în rândul veteranilor a scăpat de sub control iar disponibilitatea militară este îngrijorător de scăzută dar, cu toate acestea, Obama este atât de obsedat de a fi codoşul intereselor grupărilor liberale încât a numit un civil homosexual declarat să conducă Armata”, a mai adăugat el.

„Homosexualitatea nu reprezintă o calificare pentru angajare. Armata SUA este destinată să asigure protecţia americanilor şi să efectueze misiuni de luptă, nu să conducă experimente sociale”, afirmă Huckabee în acelaşi discurs.

În septembrie, Obama l-a nominalizat pe Eric Fanning pentru funcţia de Secretar al Armatei Americane, Senatul validând ulterior această propunere. La 3 noiembrie 2015, Fanning a devenit primul homosexual declarat care a ocupat acestă funcţie.

„Eric vine în noua poziție cu mulţi ani de experienţă dovedită şi excepţionale calităţi de lider”, a afirmat Obama.

Fanning a lucrat ca subsecretar adjunct şi adjunct al directorului de management pentru departamentul Marinei. El a mai fost, de asemenea, director adjunct al Comisiei pentru Prevenirea Proliferării Armelor de Distrugere în Masă şi a Terorismului, subsecretar al Forţelor Aeriene iar mai târziu secretar în funcţie al acestora.

Fanning, care deţine o diplomă a prestigiosului Colegiu Dartmouth, a ocupat recent funcţia de asistent special al secretarului american al Apărării, Ash Carter, şi a exercitat funcţia de subsecretar al Armatei.

Ash Carter a întâmpinat numirea lui Fanning declarând: „Am încredere că el va întări Armata noastră, pe baza celor mai bune tradiţii şi va pregăti forţele terestre pentru a face faţă unei noi generaţii de provocări.”

Decizia marchează ultimul pas făcut de administraţia Obama în vederea deschiderii armatei față de persoanele homosexuale, lesbiene, bisexuale şi transexuale.

La 26 iunie anul curent, Curtea Supremă a declarat legalitatea căsătoriilor între persoane de acelaşi sex pe întregul teritoriu al Statelor Unite.
Criticii afirmă că aceste căsătorii vor duce la dezintegrarea instituţiei familiei şi a sacralităţii ei. Aceştia mai susţin că ele sunt împotriva naturii fiinţelor umane atâta timp cât toate religiile definesc căsătoria ca fiind uniunea dintre două fiinţe de sex opus.

Senatorul republican Ted Cruz, un alt candidat prezidenţial, a denunţat, de asemenea, numirea lui Fanning, afirmând că Obama este posibil să facă o „declaraţie politică” prin această alegere a noului şef al Armatei.

„Sper desigur ca în numirea secretarului Armatei preşedintele să fi fost motivat de alegerea persoanei celei mai potrivite pentru a ne apăra naţiunea şi nu de a face o declaraţie politică asupra chestiunilor ce privesc orientarea sexuală, care nu au legătură cu protejarea americanilor şi siguranţa noastră”, a afirmat Cruz.


Citiți și:

Quo Vadis acum, America?

Vaticanul, speriat de vizita Papei în SUA: Obama l-a așteptat alături de un episcop homosexual, o călugăriță pro-avort și activiști LGBT

Spulberarea miturilor genetice cu privire la homosexualitate (I)
 

 

yogaesoteric
14 decembrie 2015

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More