Rusia este deja acolo, China e pe drum: riscul declanșării celui de-Al Treilea Război Mondial e în creștere

 

Posibilitatea unui scenariu pentru Al Treilea Război Mondial care ar începe în Siria

… a crescut odată cu ştirile care anunțau la sfârşitul lunii septembrie şi începutul lunii octombrie că China este pe cale să trimită trupe militare pentru a se alătura Rusiei (care primeşte sprijin de la Iran, Irak şi Siria însăşi, având un centru comun de informaţii) în apărarea armatei siriene a preşedintelui Bashar Al-Assad împotriva ISIS. Iranienii ajută regimul Assad de mult timp, în virtutea alianţei lor regionale, prin canale precum Hezbollah; iar Rusia a trimis trupe, avioane şi echipament militar în Siria din luna septembrie. Cu SUA, Marea Britanie, Israel, Franţa, Turcia şi alte state deja acţionând în Siria ca o alianţă nestatuată pe de o parte şi Rusia, China, Iran, Irak şi armata oficială siriană implicate de cealaltă parte, riscul ca situaţia să erupă într-un conflict mondial este în continuă creștere – am putea fi martorii unui scenariu pentru Al Treilea Război Mondial izbucnit în Siria.

China trimite nave în Siria

Într-un articol apărut pe 27 septembrie în International Bussiness Times se afirmă:
„Au apărut informații cum că, după trupele ruseşti şi iraniene, trupe chinezeşti se alătură forţelor regimului sirian în termenii unei înţelegeri de a îl ajuta pe preşedintele Bashar al-Assad să rămână la putere. Un raport susține că o navă chineză care ducea zeci de «consilieri militari» e în drum spre Siria şi trupele chineze se vor alătura «sutelor» de soldaţi ruşi. «Chinezii vor ajunge în săptămânile care urmează», a declarat un oficial al armatei siriene site-ului libanez de ştiri Al-Masdar Al-ʹArabi. Nava chineză a traversat canalul Suez în Egipt şi este în Marea Mediterană. Potrivit site-ului de ştiri militare israelian DEBKAfile, portavionul Liaoning-CV-16 ar fi ancorat deja în portul sirian Tartus, acompaniat de un crucişător cu rachete.”

SUA se amestecă în situația din Siria conform doctrinei Wolfowitz

Este, bineînțeles, neliniștitor să vedem atât de multe din cele mai mari puteri militare ale lumii adunate într-o ţară atât de mică, operând activ acolo. Chiar dacă ele spun că se află acolo în primul rând pentru a se lupta cu ISIS şi nu pentru a se ataca una pe alta (deocamdată), oricând se poate petrece ca ostilităţile să înceapă de la focuri încrucişate accidentale.

Dincolo de acestea, pentru a înţelege ce se petrece trebuie să ne amintim marele plan al Noii Ordini Mondiale referitor la geopolitică. De la dizolvarea Uniunii Sovietice în 1991, SUA a apărut ca singura superputere pe glob. De atunci, indiferent cine a fost la putere în America, politica externă a fost condusă de şcoli de gândire precum doctrina Wolfowitz şi Marea Tablă de Şah a lui Brzezinski, care indică nevoia stringentă ca SUA să domine Eurasia într-un mod lipsit de ruşine (acolo existând mare parte din resursele globului). Chiar şi Franţa se implică în această acţiune, afirmând în mod absurd că bombardează Siria în „legitimă apărare”!

Izbucnirea celui de-Al Treilea Război Mondial în Siria poate fi parte a marii agende a Noii Ordini Mondiale

Dacă vă reamintiți, generalul Wesley Clark a afirmat că i s-a spus la aproximativ zece zile după atacul tip „steag fals” din 11 septembrie că planul SUA era să atace șapte ţări în cinci ani (Irak, Siria, Liban, Libia, Somalia, Sudan şi Iran)! Iar marele manipulator şi criminal de război Henry Kisssinger a spus că evenimentele care se desfăşurau în Egipt erau doar prima scenă din primul act al unei foarte lungi piese de teatru! Și cu mult timp înainte, francmasonul de grad 33 Albert Pike a scris o scrisoare către Giuseppe Mazzini în 1871, prevestind trei războaie mondiale care vor veni!

Predicţia lui Pike referitoare la Al Treilea Război Mondial suna în felul următor:
„Al Treilea Război Mondial trebuie instigat prin profitarea de diferenţele cauzate de «agentura» Illuminati-lor între sioniştii politici şi liderii lumii islamice. Războiul trebuie condus în asemenea mod încât Islamul (lumea arabă musulmană) şi sionismul politic să se distrugă reciproc. Între timp, celelalte naţiuni, divizate încă o dată prin această problemă, vor fi constrânse să lupte până la completa epuizare fizică, morală, spirituală şi economică. … Noi va trebui să dezlănţuim nihiliştii şi ateiştii şi va trebui să provocăm un cataclism social sinistru care, în toată oroarea lui, va arăta în mod clar naţiunilor efectul ateismului absolut – originea barbariei a celei mai sângeroase dezordini. Apoi peste tot, cetăţenii, obligaţi să se apere singuri împotriva minorităţilor revoluţionarilor, îi vor extermina pe acei distrugători de civilizaţie, iar mulțimea, deziluzionată de creştinism, ale cărei înclinații religioase vor fi din acel moment fără busolă sau direcţie, dorind cu fervoare un ideal, dar fără să ştie încotro să-și îndrepte adoraţia, va primi adevărata «lumină» prin manifestarea universală a doctrinei lui Lucifer, adusă în final în fața publicului.”

Axa Israel-SUA-Marea Britanie a fost capabilă să distrugă ţări precum Irak, Libia şi Sudan relativ ușor, dar Siria s-a dovedit o piatră de încercare pe drumul lor către dominarea mondială, deoarece are aliaţi puternici precum Iran şi Rusia, care au luat poziţie în a o apăra. Se știe deja că această axă Israel-SUA-Marea Britanie a mers până în pânzele albe în încercarea de a cuceri Siria şi de a-l elimina pe Assad de la putere, inclusiv prin crearea şi finanţarea unui grup foarte puternic de terorişti militanţi religioşi, ISIS/IS/IL/Daesh. Operaţiuna ISIS de tipul psy-op a fost expusă din plin, iar acum este cunoscut publicului faptul că Israel şi SUA sunt în spatele ISIS (după cum arată imaginea alăturată plină de umor, realizată de David Icke).

Acum rămâne întrebarea: sunt aceşti manipulatori geopolitici suficient de nebuni încât să declanşeze Al Treilea Război Mondial în Siria? Vor acţiona cu orice preţ pentru a cuceri această mică naţiune din Orientul Mijlociu? Vor risca izbucnirea celui de-Al Treilea Război Mondial în Siria? Dacă tot ceea ce ştim despre planurile lor este corect, ei trebuie mai întâi să îngenuncheze Siria, pentru a doborî apoi şi Iranul – astfel încât încercuirea eurasiatică a Rusiei şi Chinei să fie completă. Timpul ne va arăta dacă scenariul izbucnirii celui de-Al Treilea Război Mondial în Siria va deveni realitate, dar din nefericire, pe măsură ce zilele trec, conflictul militar se amplifică, ceea ce crește riscul ca aceasta să se petreacă.

 

Citiţi şi:

Efectele dezastruoase la nivel global ale deciziilor politice impuse de clica criminală de la vârful francmasoneriei devin tot mai vizibile (I)
«Prin haos la ordine» (prima parte) 

 

yogaesoteric
13 decembrie 2015

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More