Carl Bildt: «Lumea are nevoie de o nouă instituție autoritară globală, cu mijloace de putere»


Superglobalistul Carl Bildt utilizează acum criza Covid-19 ca pretext pentru a propune o nouă „instituție” mondială care să poată interveni la nivel mondial cu puteri autoritare.

Faptul că ex-liderul Partidului Moderat Carl Bildt, fost prim-ministru și ministru de Externe al Suediei, este un globalist, nu reprezintă ceva nou. Ca membru al organizației globaliste Comisia Trilaterală și invitat frecvent la ședințele Bilderberg, unde elita puterii se adună pentru a lua decizii fără a cere opinia cetățenilor obișnuiți, el a lucrat timp de mai mulți ani pentru instituirea Noii Ordini Mondiale.

El foloseşte acum „epidemia” de coronavirus ca motiv pentru a propune formarea unei „instituții” globale care, cu instrumente autoritare, să aibă posibilitatea de a interveni la nivel mondial.

Într-o postare de dezbatere din revista Bonnier, proprietatea Sydsvenskan, deținută de evrei, el scrie că este necesară o „forță globală mai puternică” pentru a face față epidemiilor majore la nivel mondial:
„Deși se dovedește că OMS a acționat impecabil de această dată, lumea are nevoie de o forță mondială mult mai puternică pentru a înfrunta amenințarea unor pandemii, în loc să se poticnească de la o molimă la alta.
O nouă instituție globală are nevoie atât de autoritate, cât și de pârghii de putere pentru a interveni cu forța necesară pentru a opri focarele înainte de a se răspândi. Acordul asupra unei astfel de organizații nu este o sarcină politică ușoară, dar este necesar să se evite ca disputele diplomatice ineficiente să dea frâu liber pandemiilor.”

Ca răspuns la aceste afirmații ale lui Bildt, parlamentara UE, Jessica Stegrud (SD), scrie că, dimpotrivă, organizațiile supranaționale nu au reușit să facă față crizei Covid-19 și că nu au acționat nici eficient, nici rapid. Ea consideră că în schimb națiunile independente au luat măsurile necesare și că guvernele alese cunosc cel mai bine care este situația în țările lor.

Ea subliniază că Gordon Brown, fostul premier britanic, ar dori, de asemenea, să înființeze un guvern mondial și că el a propus fuziunea dintre G20 și Consiliul de Securitate al ONU, precum și să se acorde Fondului Monetar Internațional și Băncii Mondiale mai multă putere.

Opinia ei este că ceea ce ne poate salva în următoarea pandemie este mai degrabă cunoașterea, cooperarea interguvernamentală, capacitatea de a dezvolta rapid remedii adecvate, o capacitate bună de a acorda îngrijirea necesară bolnavilor și o pregătire cuprinzătoare pentru situații de urgență.

Citiți și:
Lumea ca o puşcărie și «profeții»: Gates şi Rockefeller au prevestit pandemia, iar Pentagonul anarhia urbană! Obiectivul vizat este dictatura globală
Pandemismul, ultimul stadiu al globalismului (I)
Generalul Iliescu și arhitecții Noii Ordini Mondiale: Începe o nouă eră, o nouă dominaţie


yogaesoteric
14 iulie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More