Cartea jucată de Putin în Siria (II)

 
Citiți aici prima parte a acestui articol
 
Până în zilele noastre, Mafia Rothschild Khazară (RKM) este însetată de sânge și dorește distrugerea poporului rus şi a noii Federaţii Ruse, care s-a decuplat rapid de la sistemul privat central al bancherilor mafioți, iar o bună parte din lume îi urmează exemplul. Putin este foarte conştient de asta şi a fost autorizat să ia poziție împotriva expansionismului RKM care foloseşte mercenari ai terorii angajaţi de marioneta lor – Maşina de Teroare israelo-americană.

Preşedintele Putin este un patriot rus, popular şi naţionalist, luptător cu centură neagră în multe tipuri de arte marţiale şi un experimentat jucător de şah, care înţelege pe deplin că RKM este inamic pe termen lung al poporului rus şi a unei Rusii libere. El ştie, de asemenea, că RKM luptă acum din nou împotriva Rusiei, de când aceasta a devenit o Federaţie independentă, liberă de bolşevism, care era 100% sub controlul RKM. Rusia lucrează din greu pentru a stabili o producţie monetară reală şi un sistem de distribuţie real în care utilizatorii nu sunt puşi să plătească dobândă pentru a folosi proprii lor bani.

Putin este, de asemenea, conştient că RKM foloseşte camătă, care provoacă mult rău, prin împrumutarea banilor privaţi fără acoperire pe care îi are utilizatorilor pe care îi fură de aproximativ 38-40% din banii pe care aceştia îi „închiriază”.

În America, aceste aşa-zise Acorduri de Comerţ Liber, ilegale şi neconstituţionale, care au fost votate datorită mitei oferite de RKM, au făcut ca 100 de milioane de muncitori americani să nu poată găsi de lucru, ceea ce i-a aruncat în brațele disperării. Acest lucru este mizerabil de diabolic şi trebuie imediat remediat dacă SUA doreşte să supravieţuiască, ca naţiune.

Iar deturnarea Pentagonului şi a CIA de către RKM, precum şi utilizarea principalilor agenţi operativi pentru a forma Maşina de Teroare israelo-americană, a condus la milioane de morţi nejustificate prin războaie ilegale, neconstituţionale, folosind armata americană pe post de câine turbat al politicii agresive.

Din fericire, există un număr substanţial de eroi ai serviciilor informative americane care doboară bucată cu bucată RKM şi marionetele sale, prin scoaterea la iveală a acţiunilor mizerabile ale acestei mafii.

O răsturnare de situație neaşteptată l-a plasat pe Putin la cârma situaţiei din Siria şi Orientul Mijlociu

Surse din Rusia au dezvăluit că Federaţia Rusă a semnat un tratat cu un anumit grup de fiinţe extraterestre, şi că acest grup de ET este în conflict de multă vreme cu un alt grup de extratereştri care se pare că „îi sfătuiesc şi conduc” pe liderii de top ai RKM, care au servit ca agent al lor pentru preluarea întregii planete.

Parte dintre îndatoririle RKM trasate de acest al doilea grup se referă la a înainta agenda ET care implică planul globalist al Noii Ordini Mondiale de a folosi războaie fără sfârşit şi ucideri în masă pentru a distruge şi depopula în mod radical lumea, pentru „terra-formarea” planetei şi pregătirea ei pentru o nouă rasă artificială hibridă ET-umană, pentru a coloniza Pământul fără oameni.

Au fost scrise articole despre Războiul Spaţial Secret, dar subiectul a devenit atât de ezoteric datorită secretizării extreme, încât de obicei tinde să facă un astfel de articol în sine auto-discreditant. Cele mai bune informaţii disponibile sugerează că RKM este de fapt direcţionată şi alimentată de draconieni, o rasă incredibil de diabolică de prădători cosmici care sunt paraziţi umanoizi inter-dimensionali puternici şi mari cărora le place să controleze, să ucidă, să tortureze şi să consume carne umană. Grupul de extratereştri cu care se pare că ruşii au semnat un tratat sunt „cei înalți și albi”, care sunt inamici de mult timp ai grupării draconienilor.

În acest moment nu se cunoaşte agenda pe termen lung a extratereștrilor „înalți și albi”, dar până acum ei au echipat Federaţia Rusă cu anumite arme extraordinar de puternice, în special arme electronice ultra high-tech care pot suspenda temporar sistemele electrice ale navelor sau portavioanelor, și chiar ale aeronavelor și ale sistemele radar aeriene sau prin satelit. Se pare că lui Putin i s-a spus să meargă înainte şi să dea şah-mat mafiei RKM şi marionetelor lor teroriste în Siria şi Iran fără grijă, deoarece acest grup de extratereştri îl protejează acum.

În timpul preşedintelui Ronald Reagan, s-a realizat un tratat secret între SUA, Rusia şi membrii NATO, care prevedea că orice arme secrete de război în spaţiu ar fi dezvoltate, vor fi folosite pentru apărare împotriva extratereştrilor care ar ataca planeta şi nu ca arme de război în conflicte pe Pământ. Ca şi în cazul tratatului de non-proliferare nucleară, RKM şi Israel nu au semnat nici acel tratat.

Acum se ştie că RKM a folosit anumite arme avansate ale grupării draconienilor în războiul din Golf, în Irak, când au folosit armele psihotronice „Vocea lui Dumnezeu” ce au mimat vocea lui Allah în creierul soldaţilor irakieni, care credeau că fac ceea ce Allah le cerea atunci când se predau, permiţând să fie îngropaţi de vii de buldozere și astfel omorâţi în masă.

În al doilea război din Irak, Maşina de Teroare israelo-americană a folosit nişte arme psihotronice numite „poppers” – globuri circulare aflate pe acoperişul clădirilor. Acestea nu numai că nu au liniştit populaţia şi nu au putut realiza controlul mental asupra ei, ci chiar au dat soldaţilor americani dureri de cap la modul concret. Unii insideri cred că Maşina de Teroare israelo-americană foloseşte acum arme psihotronice mai subtile de tipul „Vocea lui Dumnezeu” pentru a induce anumite gânduri maselor de americani, cu ţinte specifice de peste un milion de oameni – unii fiind dizidenţi, iar alții folosiţi ca şi lot de control.

Preşedintele Putin este foarte conştient de toate acestea, întrucât serviciul său informativ şi consilierii de top cunosc toate documentele nou apărute în mass media principală sau alternativă, care sunt traduse şi citite, şi care îi sunt trimise zilnic în rezumate detaliate. Președintele rus ştie că RKM foloseşte Maşina de Teroare israelo-americană prin marionetele NATO pentru a înconjura Rusia într-o altă încercare de a o distruge. Ceea ce doar puţini realizează este faptul că preşedintele Putin şi Federaţia Rusă au fost acum „autorizaţi” să facă şah-mat RKM în Siria şi Iran şi să o distrugă dacă nu începe să dea înapoi.

Putin este, de asemenea, conştient că mafia RKM s-a infiltrat în mare parte din Pentagon şi din administraţia SUA, precum şi din NATO, pe care le-a deturnat. Mare parte din Pentagon a funcţionat ca agent operativ al RKM, declanșând – pentru imperiul RKM al răului – războaie de agresiune ilegale, neconstituţionale, neprovocate, nedeclarate, perpetue şi care nu puteau fi câştigate. Există un grup de oficiali ai sistemelor informative din întreaga lume care fac parte dintr-un grup de consiliere ET, iar mulţi dintre aceştia doresc să vadă RKM distrusă şi complet anihilată. Ei pot realiza multe interceptări sub acoperire care sunt foarte sofisticate şi care nu conduc la violenţă. O parte din cea mai avansată tehnologie a rușilor este orientată doar spre apărarea Rusiei, fără violenţă și fără atacuri agresive asupra altor naţiuni. Unii consideră că această tehnologie a început să fie dată şi oamenilor de ştiinţă din Siria şi Irak şi trebuie doar folosită pentru apărare, niciodată pentru agresiune.

Neutralizarea controlului mental extensiv realizat de RKM, prin dezvăluirea publică a adevărului despre operaţiunile acestei mafii planetare, este doar unul dintre scopurile importante ale acestor interceptări. Fără o secretizare abjectă şi un control complet a mass-media centrală şi a internetului, RKM nu îşi poate susţine înhăţarea diabolică asupra lumii, iar zilele imperiului RKM al răului sunt numărate, deoarece nu își poate realiza acest scop. În această perioadă se pregătește ruperea Tratatului comercial de Parteneriat Transpacific (TPP), care era o acoperire pentru cenzurarea şi restricţionarea completă a internetului, în special folosind interpretări pervertite ale legii internaţionale a copyright-ului, cu scopul de a elimina toate site-urile de știri alternative de pe internet. Și această tentativă este sortită eşecului. Urmăriți ceea ce urmează să se petreacă și veți vedea că şi acest efort al mafiei va fi blocat, în ciuda faptului aparent că reușita sa pare iminentă.

A fost dezvăluit că anumiţi oficiali din guvernul american secret din umbră care conduc programe neaprobate ultra-secretizate (beyond-black) au făcut o înțelegere de colaborare cu „cei înalți și albi” şi vor refuza să lase marionetele de la Pentagon ale Maşinii de Teroare israelo-americană să folosească orice armă importantă de război spaţial secret în războaiele din Orientul Mijlociu. Şi deoarece lacheii RKM din America au folosit arme psihotronice avansate pentru a induce stări psihice cu scopul de a suprima dizidenţa, un nou grup de actuali şi foşti oficiali ai sistemelor informative de vârf muncesc din greu pentru a schimba cursul acţiunilor pe care le realizează RKM asupra Americii şi politicienilor de acolo.

Putin realizează, de asemenea, că dacă poporul american află vreodată că mafia s-a infiltrat și a deturnat mare parte din Pentagon şi CIA, contrar legilor americane şi Constituţiei, complet ilegitim, va deveni furios şi va dori ca cei infiltrați să fie demascați şi pedepsiţi.

Unele dintre armele de război spaţial secret ale lui Putin sunt şocante având în vedere capacităţile lor actuale. O astfel de armă a fost testată pe o navă americană, USS Donald Cook, în aprilie 2014. Când două avioane de luptă ruseşti au zburat pe deasupra, sistemul electric al navei a fost paralizat, au picat toate sistemele radar şi sistemele de apărare Aegis. S-a raportat că ofiţerii de rangul cel mai înalt au fost atât de tulburați, încât unii dintre ei au demisionat şi au părăsit Marina Americană, deoarece aveau senzaţia că nu îşi vor putea apăra propriile nave şi echipaje în faţa unor asemenea arme.

Mai exact, ce deţin ruşii în prezent ca şi armament ultra high-tech?

Lista este lungă, dar include torpile supersonice, care îşi creează abilitatea de a călători prin materia ce le înconjoară traiectoria folosind învelitori interdimensionale. Rusia are rachete care, după lansare, operează ca şi cum ar fi „un roi” şi folosesc comunicare interdimensională împletită pentru a scăpa de interceptare, pentru a se regrupa şi a re-ţinti, luând tipare de zbor neobişnuite care se modifică de la linie dreaptă la spirale, semicercuri şi altele.

Surse din interior consideră în prezent că ruşii au posibilitatea de a genera anumite camuflaje interdimensionale pentru unele dintre portavioanele şi rachetele ascunse, făcându-le în cea mai mare parte nedetectabile în zbor şi chiar fiind capabile să oprească sateliţii de spionaj. Oricine doreşte să se documenteze în detaliu pe internet despre noile arme ruseşti poate obţine o idee destul de clară despre cât de avansate sunt acestea.

Deoarece Rusia nu a semnat niciodată un acord cu RKM referitor la neutilizarea armelor de Război Spaţial Secret, Putin este liber să le folosească dacă RKM continuă războiul împotriva Siriei, adică dacă va ataca portavionul Federaţiei Ruse, soldaţii sau tehnicienii, întrucât ei se află în Siria, la cerea oficială a Siriei. Iar persoane din interior consideră că armele RKM sunt mult mai slabe faţă de ceea ce deține și poate folosi Federaţia Rusă, dacă va fi necesar, pentru a învinge RKM dacă persistă în încercarea de a înconjura Rusia şi a îi distruge aliaţii din Orientul Mijlociu. Din punct de vedere al legilor internaţionale este legitim ca orice naţiune să-și invite unul dintre aliaţi pentru a o asista în propria apărare împotriva unui agresor, așa cum este RKM prin Maşina sa de Teroare israelo-americană.

În prezent se ştie că sistemele de luptă americane au probleme în procesul de producţie şi sunt învechite, produse după proiecte menite să ţină perpetuu anumite contracte cu guvernul SUA, pentru ca profiturile să revină permanent investitorilor în sectoarele de apărare, asociaţi mafiei RKM.
Spre exemplu, F22, cea mai bună platformă americană. Aceasta are probleme de contaminare datorită sistemelor de oxigen realizate în străinătate şi a fost scoasă din producţie datorită eforturilor senatorului trădător John McCain, şeful Comisiei Senatului american pentru Servicii Armate. McCain este cel care a blocat recuperarea prizonierilor de război şi căutarea celor ce au dispărut în misiuni după ce războiul din Vietnam s-a sfârşit. Tot el a impus implementarea noilor avioane de luptă F-35, care au atâtea probleme operaţionale încât ar fi necesari 20 de ani pentru a le rezolva.

„Sistemul de Contractare al apărării americane este cu adevărat un mare sistem corporatist de armament care face profituri în mod continuu. Sistemele de armament americane sunt infestate cu probleme şi au nevoie permanent de actualizări şi reparaţii. După terminarea războiului rece, ruşii erau în dificultate financiară, iar contractorii lor din armată au fost nevoiţi să facă arme care funcţionează foarte bine la cel mai mic preţ. Aceasta a condus la un sistem de contractare pentru armata rusă foarte eficient care face sisteme de luptă ce funcţionează bine”, a afirmat editorul financiar Mike Harris de la Veterans Today.

Concluzie

Dacă RKM persistă şi continuă folosind ISIS şi alte forţe bine antrenate din Maşina Terorii israelo-americană, mercenari plătiţi pentru a ataca, a invada, a diviza și dezbina Siria, Rusia sau Iran, cel mai probabil vor fi anihilaţi. Dacă lacheii RKM din Pentagon aranjează cumva o primă lansare de rachetă nucleară, succesul lor este îndoielnic şi, cel mai probabil, vor fi anihilaţi.

Iar dacă Pentagonul sau Israelul vor ataca, în prostia lor, Rusia în Siria, vor plăti un preţ teribil, deoarece Rusia nu este implicată în niciun fel de acord care să o împiedice să-și folosească armele sale de Război Spaţial Secret împotriva parazitului monstruos RKM, care încearcă să depopuleze şi să distrugă întreaga omenire şi lucrează la a-şi folosi lacheii pentru a înconjura Rusia şi eventual a o distruge. Nu este probabil ca sistemele de Război Spaţial Secret american să fie folosite pentru a proteja RKM şi lacheii săi din Pentagon. De ce pare sigur acest fapt? Deoarece o parte din programele de Război Secret Spaţial americane ultra-secretizate (deep-black) de la bazele secrete din vestul SUA implică lucrul împreună cu cercetători ruşi şi chinezi pentru dezvoltarea unor dispozitive antigravitaţionale mai avansate. Iar aceasta se face sub autoritatea unui grup internaţional care răspunde de aceste lucruri. Acest grup nu include persoane care au legături cu RKM şi nici cetăţeni cu „dublă cetăţenie” (israelo-americană).

Acum, pentru prima dată, RKM este făcută şah-mat complet. Ce va face? Este atât de disperată această mafie și suficient de nechibzuită încât să încerce să manipuleze Pentagonul sau Israelul pentru a începe Al Treilea Război Mondial cu un schimb de rachete nucleare la scară largă? Este oare Netanyahu atât de supărat pentru pierderea din gheare a lumii ca agent principal al RKM, încât să dispună folosirea Samson Option System? Doar timpul ne va spune, deşi vor exista multe capcane şi momente dificile pentru America şi Europa, deoarece petro-dolarul american va cădea în cele din urmă, Maşina Terorii israelo-americană este pusă la pământ pentru totdeauna iar în timp va fi aruncată la groapa de gunoi a istoriei.

Toată vorbăria despre modificările climatice şi aprobarea unui control obligatoriu al climei, cum ar fi reglarea şi vinderea de credite de carbon, este parte din propaganda globalistă a RKM pentru creşterea sistemului bancherilor mafioți ai RKM, imperiul răului. Dar de fapt este mai mult, deoarece cei din gruparea draconienilor folosesc şantajul faţă de majoritatea liderilor lumii. Nu este un şantaj nuclear, ca cel folosit de lacheii RKM. Ei amenință cu distrugerea planetei, dacă liderii nu li se supun. De fapt aceasta este o ameninţare goală, fără fundament, deoarece draconienii, ca şi orice alt grup extraterestru care vizitează planeta Pământ, ştiu că există Legi Cosmice care au fost stabilite de Dumnezeu cel atotputernic, Creatorul sau prima cauză a Universului şi a întregii vieţi materiale şi umane.

Ei ştiu că nu pot prelua planeta Pământ decât dacă fac aceasta om cu om, încercând să fure sufletul fiecărei persoane utilizând dinamizarea instinctelor primare cum ar fi banii, lăcomia, sexul etc. pentru a-i face pe indivizi să îşi piardă legătura cu sufletul și să înceteze să mai funcţioneze ca fiinţe morale. Scopul draconienilor este de a depopula Pământul, lăsând în viață doar 10% dintre oameni, care să servească drept sclavi temporar, până vor termina de dezvoltat noul hibrid draco-umanoid care are suflet. Au prostit şefii RKM făcându-i să creadă că vor fi trans-umanizaţi cu succes, combinând fier cu argilă pentru a-i face hibrizi, maşini umane cu inteligență artificială. Aceasta este o mare minciună care îi orbeşte pe cei de la vârful RKM până când nu va mai fi nevoie de ei şi vor fi distruşi de draconieni.  

Iar conducătorii RKM şi lacheii lor de top din America, care sunt puternic implicaţi în Guvernul Secret din Umbră, sunt controlaţi mental pentru a deveni obsedaţi de a construi sisteme de tuneluri sub pământ, conectate prin trenuri de mare viteză. Există acum două sisteme separate de baze subterane la adâncime, unul al Guvernului Secret din Umbră şi altul construit şi folosit exclusiv de draconieni.

Planul era ca aceste baze, aflate sub pământ la mare adâncime, să fie folosite de draconieni pentru a menţine pe lacheii din RKM şi super-elitele (unii sunt oficiali de rang înalt aleşi de popor) orbiţi şi distraşi. Când ar căuta protecţie acolo jos, în ideea că draconienii ar face pasul pentru a depopula radical planeta, draconienii s-ar descotorosi rapid de lacheii RKM, deoarece nu vor mai avea nevoie de ei. Probabil că toate bazele subterane pentru oameni au fost căptuşite cu dispozitive speciale biologice şi de radiaţie, de către draconieni.

Cineva din interior care ştie despre conflictele actuale dintre extratereştri crede că tehnologia draconienilor nici nu se compară cu armamentul „celor mari și albi”, care este orientat mai mult spre o „apărare totală”. Judecata ultimă pentru draconieni va veni cu siguranță, datorită comportamentului lor abject de secole.

Aceşti draconieni şi servitorii/dronele lor mari şi cenuşii lucrează cu un anumit contractor al aviaţiei americane angajat în programe ultra-secretizate (beyond black) la baza subterană rău famată Dulce, folosind oameni răpiţi pe care experimentează sau, mai rău, pe care îi sacrifică pentru a avea o putere mai mare, sau uneori chiar îi mănâncă.

Până în prezent au eşuat în experimentele lor de a dezvolta un suflet uman sintetic, iar hibrizii lor au un timp de viaţă drastic redus. Mândria, încăpăţânarea şi adicţia lor la răul ocult luciferic nu îi lasă să înţeleagă că şi ei la rândul lor vor fi complet distruşi şi vor înceta să mai existe în orice formă când judecata finală va veni asupra lor ca specie a răului – moment care nu este prea departe, deoarece istoria planetei Pământ aşa cum o ştim se apropie de un final.

Puțini oameni ar fi dispuși să creadă că cele afirmate în acest articol despre Războiul Secret Spaţial sau extratereştri este adevărat. Totuși, există o întreagă gamă de dovezi de netăgăduit care susțin aceste idei, incluzând proiectul Dezvăluirea (Disclosure Project) bazat pe relatările a peste 100 de martori ce au avut legături dovedite cu armata americană sau cu programele de război în spațiu ale agențiilor de securitate națională. Mai mult, există un document video declasificat al KGB despre extratereştrii „micii cenuşii” şi mărturia pe „patul de moarte” a unui ofiţer CIA de rang înalt, numit Richard Dolan, care a lucrat îndeaproape în aceste chestiuni.

Înainte de a concluziona că toată această vorbărie despre extratereştri cenuşii, draconieni, albi și înalți etc. este o prostie, priviţi următoarele filmări: Extraterestru cenușiu filmat de LGB și Mărturia lui Richard Dolan, verificaţi alte documente video ale lui Richard Dolan, şi uitaţi-vă puţin şi la proiectul Dezvăluirea (Disclosure Project), de pe youtube.

Anexă:

Dr. Michael Salla a scris un articol interesant despre concluziile lui Corey Goode referitoare la faptul că lumea este asediată de draconieni iar Federaţia Rusă a primit tehnologie extraterestră pentru a se opune lor. Deoarece în prezent tot ce ţine de Războiul Spaţial Secret este puternic secretizat şi ascuns cu precizie în programe neaprobate puternic compartimentate chiar în interiorul guvernului american, Pentagonului sau contractorilor privaţi ai armatei, este foarte dificilă obţinerea de informaţii despre acestea. La un anumit punct, secretul va fi dezvăluit, iar apoi foarte multe dintre informaţiile acestea vor deveni publice, spre stupefacţia poporului american şi a multora dintre cei care lucrează în complexul militar-industrial, care nu au nicio idee despre astfel de lucruri. Până atunci trebuie să asamblăm adevărul piesă cu piesă, din informații și dovezi care provin de la surse cu integritate.

RKM este o abreviere pentru Mafia Rothschild Khazară, un termen înaintat de editorul VeteransToday, Mike Harris. El a început să utilizeze acest termen după ce a realizat o cercetare extensivă asupra istoriei adevărate dar ascunse a naţiunii khazare şi conexiunii sale cu sionismul mondial al familiei Rothschild, acum centrat în City-ul Londrei. El a descoperit, de asemenea, ura de lungă durată a RKM, datând din anul 700 d.H., față de ruşii non-khazari care încă este un motiv major în prezent pentru RKM pentru a încercui şi distruge Rusia, pentru a îi fura bogăţiile ca în 1917, şi pentru a subjuga ruşii care rămân în viaţă, aşa cum s-a petrecut tot în 1917.

RKM operează în afara City-ului Londrei, o arie separată în interiorul Marii Britanii, care are propria forţă poliţienească şi diplomaţi şi care nu plăteşte taxe guvernului englez, precum Vaticanul în Italia, dar care are o putere la nivelul întregii lumi prin sistemul bancar privat care foloseşte bani fără acoperire emişi şi puși în circulaţie (lansați pe piață pentru utilizare ca și credit/camătă distructivă).

RKM a infiltrat în profunzime America şi a deturnat producerea şi distribuirea banilor şi multe dintre instituţiile de guvernare, foloseşte armata SUA pentru a duce războaiele sale pentru Israel şi pentru a câştiga profituri masive. RKM foloseşte facţiunile serviciilor informative ale Marii Britanii, ale Israelului şi ale SUA, mai ales Pentagonul, pentru a trafica cantităţi masive de narcotice ilegale care generează cantităţi enorme de „bani care nu există în niciun registru” pentru operaţiuni negre şi plata politicienilor şi a oficialilor guvernamentali pe care „îi deţine”.
 
Recent, fosta parlamentară Cynthia McKinney (o adevărată eroină americană), a dezvăluit că fiecare membru nou ales al Congresului primeşte o vizită de la AIPAC (puternic grup de lobby care promovează interesele Israelului) şi trebuie să semneze un Jurământ de Loialitate de a plasa securitatea Israelului pe primul loc chiar înaintea securităţii SUA, sub amenințarea că în caz contrar AIPAC se va asigura că respectivul politician nu mai primește nicio finanțare și chiar că va fi exclus din Congres. Evident, până când membrii Congresului vor înceta să se supună şi să ţină aceste jurăminte ilegale, neconstituţionale, mizerabile, faţă de Israel, SUA va rămâne doar puţin mai mult decât un servitor şi o provincie a Israelului și a RKM.

Citiți și:
Dezvăluiri uimitoare despre geniala tehnologie Keshe. Armele high-tech americane au început să fie rând pe rând blocate
Vladimir Putin a adresat un mesaj semnificativ către elita occidentală: «Timpul jocului unilateral s-a terminat…»
Cobra: Războiul Galactic de «proximitate» din Siria

yogaesoteric
26 aprilie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More