Casa Albă a recunoscut că Statele Unite au organizat false campanii de vaccinare cu scopul ascuns de a obține mostre de ADN de la oameni!

 

(Asemenea campanii de vaccinări au avut oare și alte scopuri ascunse?)

 


Casa Albă a recunoscut – pentru prima oară – în mod oficial că Statele Unite s-au folosit de unele programe false de vaccinare pentru a fura mostre de ADN de la oameni, în cadrul așa-numitului „război împotriva terorii”. Scopul acestei stratageme viclene, care s-a desfășurat în Orientul Mijlociu, a fost acela de a utiliza analiza mostrelor de ADN spre a identifica anumite persoane suspectate de terorism, ce urmau a fi asasinate.

Potrivit ziarului New York Times, în anul 2011, „în lunile dinaintea uciderii lui Osama bin Laden, CIA a desfășurat un fals program de vaccinare în Abbottabad, Pakistan, urmărind astfel să obțină mostre de ADN de la membrii familiei lui bin Laden, despre care se credea că ar fi locuit în zonă”.

„Agenții CIA au recrutat un doctor pakistanez în vârstă pentru a organiza campania de vaccinare în Abbottabad, pornind «proiectul» într-o zonă mai săracă a orașului, astfel încât campania să pară autentică”, raportează ziarul The Guardian.

În cazul acestei stratageme viclene și ilegale, ce a ieșit la iveală în anul 2011, se poate spune că a fost pentru prima dată în istorie când guvernul SUA a fost forțat să recunoască că s-a folosit de o „campanie de sănătate publică” pentru a colecta pe ascuns, în mod ilegal, mostre de ADN de la oameni, urmărind prin aceasta asasinarea anumitor indivizi.

Cum anume se pot colecta mostre de ADN în cadrul unui program de vaccinare? Este foarte simplu. Așa cum explică jurnalul The Guardian, „asistentele medicale au fost probabil instruite să colecteze și sânge după administrarea vaccinului”.

Casa Albă a declarat că va înceta să se folosească de programe de vaccinare false pentru a colecta ADN cu scopul de a ucide oameni.

Casa Albă afirmă acum că Statele Unite nu vor mai folosi campanii false de vaccinare ca tactică vicleană în cadrul așa-numitului „război împotriva terorii” și se așteaptă probabil ca umanitatea să aibă în mod automat încredere în această fățarnică promisiune, chiar dacă ea vine tocmai de la regimul care a organizat respectiva operațiune.

Este aproape ca și cum Casa Albă ar afirma: „Da, am organizat într-adevăr o operațiune de vaccinare falsă. Am colectat mostre de ADN de la copiii voștri. I-am mințit pe oameni cu pretextul sănătății publice și am fost prinși… dar ACUM puteți avea încredere în noi! Promitem!”

Această promisiune ridicolă a fost făcută în luna mai 2014 în cadrul unui anunț al Casei Albe în care se afirmă că Statele Unite „nu vor mai folosi programe de vaccinare ca pretext pentru operațiuni sub acoperire”.

Pe de altă parte, cei de la Casa Albă sunt acum îngrijorați că din cauza utilizării de către CIA a programelor de vaccinare false, oamenii din Orientul Mijlociu nu vor mai avea încredere în vaccinuri (ca să vezi! Ce surpriză!). Întreaga comunitate medicală oficială este acum speriată că oamenii vor alege să spună „Nu!” vaccinurilor și că din această cauză întreaga civilizație umană va fi distrusă… din cauza poliomielitei, care a devenit o nouă scuză pentru o „urgență pandemică globală”.

Potrivit Yahoo News, consilierul Casei Albe pe probleme de anti-terorism, Lisa Monaco, a transmis recent vestea acestei noi „urgențe de sănătate publică” către decanii a treisprezece colegii de sănătate publică din Statele Unite. Se spune că ea ar fi adăugat: „CIA nu va mai căuta să obțină sau să utilizeze ADN sau alte materiale genetice prin intermediul unor astfel de programe”, confirmând încă o dată că, într-adevăr, CIA s-a folosit de programe de vaccinare false pentru a obține mostre de ADN, cu scopul de a vâna anumite ținte umane (ce urmau a fi asasinate).

Toate acestea validează faptul că vaccinurile au fost și încă sunt folosite ca arme de război împotriva anumitor persoane pe care Statele Unite le consideră indezirabile.

În urmă cu câțiva ani au mai fost semnalate aceste aspecte, însă au fost considerate „teorii ale conspirațiilor”. Iată însă că faptele au ieșit încă o dată la iveală, dovedind că toți cei care au vorbit despre ele au avut dreptate și procedează corect atunci când dezvăluie înșelăciunile ce au loc în lume.

Așa cum am mai scris și cu alte ocazii, cei care consideră că nu există conspirații dau pur și simplu dovadă de lipsa unei minime inteligențe. Casa Albă a recunoscut de altfel în mod deschis că Statele Unite au organizat „o conspirație a vaccinurilor” ca tactică de război. Termenul „conspirație” se referă la două sau mai multe persoane care pun la cale să îi înșele pe ceilalți prin diverse mijloace. Această stratagemă a vaccinării false a fost așadar, prin definiție, nimic altceva decât o conspirație, ba chiar una complexă.

Pakistanul și modul în care Organizația Mondială a Sănătății (OMS) induce oamenilor teama și panica, referindu-se la poliomielită ca la o „urgență de sănătate globală”

Reacțiile firești împotriva stratagemelor viclene de așa-zisă „imunizare” prin false campanii de vaccinare i-au panicat pe oficialii americani. Aceștia și-au dat seama că au fost discreditați și că nimeni nu va mai avea încredere în vaccinurile provenite din Vest. De altfel, oamenii își pun în mod firesc întrebarea: dacă deja Casa Albă a recunoscut că s-au utilizat operațiuni false de vaccinare pentru a colecta pe ascuns mostre de ADN, atunci ce ar putea opri Statele Unite să folosească programe similare de vaccinare pentru a-și îndeplini și alte scopuri malefice, cum ar fi injectarea celor care acceptă aceste vaccinuri cu viruși de cancer?

De altfel, aceasta chiar s-a petrecut, atunci când în Statele Unite s-a descoperit că 98 de milioane de americani fuseseră injectați cu vaccinuri contra poliomielitei ce erau contaminate cu viruși ce cauzează cancer. Pentru a se asigura că nimeni nu va afla adevărul referitor la această stratagemă criminală, Centrul pentru prevenirea și controlul bolilor (CDC) a îndepărtat toate relatările despre această gravă situație de pe website-ul lui.

Cei care posedă o minimă inteligență își pot da seama că vaccinurile au fost deja folosite ca arme de război de către Statele Unite. Acest fapt a fost recunoscut în mod deschis de către Casa Albă, împreună cu promisiunea aproape ilară că „așa ceva nu se va mai repeta”. 

Este vorba de aceeași Casă Albă care, printre altele, a promis cetățenilor americani că se va realiza o etichetare riguroasă a produselor modificate genetic, aceeași Casă Albă care a promis închiderea închisorilor militare secrete și echilibrarea bugetului federal. Categoria „promisiuni ținute” este nulă în cazul Casei Albe, căci nimic din toate acestea nu s-a realizat.

Ne putem acum întreba: ar putea oare programele de vaccinare să fie folosite pentru a aduna ADN de la americani? O asemenea întrebare este firească, de vreme ce așa ceva s-a petrecut deja într-o altă țară, iar Casa Albă a recunoscut în mod deschis adevărul. Așadar, s-ar putea realiza acum același lucru pe pământ american, în detrimentul cetățenilor acestei țări?

Bineînțeles că așa ceva este posibil. Ce modalitate mai bună s-ar putea găsi pentru a reuși să aliniezi milioane de oameni și a-i face să ofere de bunăvoie mostre de ADN, decât să inventezi o fictivă „pandemie” și să oferi apoi un „tratament salvator” sub forma unui vaccin? Cei mai mulți oameni au fost deja manipulați să accepte fără întrebări orice injecții pe care guvernul american dorește ca aceștia să le primească, și tocmai de aceea, atâta timp cât campania ce urmărește să colecteze ADN este încadrată în categoria „sănătății publice”, rezistența sau împotrivirea oamenilor va fi practic inexistentă.

Teribilul adevăr este că cele mai multe vaccinuri pe care americanii le folosesc deja sunt complet nefolositoare, ba chiar periculoase. De exemplu, americanii încă acceptă să fie vaccinați împotriva poliomielitei, deși în ultimii 35 de ani în Statele Unite nu s-a mai înregistrat nici măcar un singur caz de poliomielită. Cu toate acestea, pentru a fi siguri că și mai mulți oameni își vor face vaccinuri complet nenecesare împotriva acestei boli, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a fabricat recent o așa-zisă „urgență de sănătate globală” isterică, în stilul ziarelor de scandal, susținând că vom avea cu toții parte de o moarte teribilă dacă nu ne vom grăbi imediat să ne injectăm cu și mai multe vaccinuri împotriva poliomielitei.

La fel, vaccinurile împotriva gripei au o eficiență aproape egală cu zero. S-a dovedit deja în mod științific că în aproape 99 de cazuri din 100 aceste vaccinuri nu au absolut niciun efect vindecător. În același timp, CDC recunoaște în mod deschis că vaccinurile împotriva gripei conțin mercur toxic, un metal greu despre care oamenii de știință au arătat deja – cu niciun folos însă, din câte se pare – că este neurotoxic, acesta distrugând țesutul cerebral.

Cinci utilizări uluitoare ale vaccinurilor (așa cum a dovedit istoria recentă)

Totuși, să nu ne imaginăm că vaccinurile nu folosesc la nimic. Acestea sunt grozave în următoarele cinci cazuri:
1. Atunci când de fapt se dorește infestarea oamenilor cu mercur toxic;
2. Atunci când se urmărește colectarea în secret a unor mostre de ADN de la oameni;
3. Atunci când este necesar să se inventeze o poveste de acoperire pentru anumite operațiuni secrete ale CIA;
4. Atunci când se dorește ca milioane de oameni să fie infestați cu viruși ascunși ce cauzează cancer;
5. Atunci când se urmărește să fie manipulați cetățenii, făcându-i să dea dovadă din ce în ce mai des de „supunere medicală”.

În schimb, vaccinurile sunt complet inutile atunci când vine vorba de scopul așa-zis „real” pentru care ar fi fost produse: prevenirea bolilor infecțioase.

Printre modalitățile eficiente de apărare reală împotriva bolilor infecțioase putem menționa:
• O alimentație sănătoasă, pură, care să conțină suficiente nutrimente;
• O bună igienă publică și sisteme sanitare publice adecvate;
• Suplimentele de vitamina D;
• Spălarea regulată pe mâini;
• Tratarea solurilor cu anumite micro-organisme „prietenoase”;
• Evitarea expunerii la substanțe dăunătoare pentru sistemul imunitar, cum ar fi fumul de țigară sau metalele grele.

Cei care doresc să afle adevărul istoric referitor la tema „vaccinuri versus boli infecțioase” pot consulta excelenta lucrare a Dr. Suzanne Humphries, intitulată Dizolvarea iluziilor: boli, vaccinuri și istoria uitată. De asemenea, website-ul ei prezintă o colecție impresionantă de grafice semnificative ce se bazează pe cercetări științifice care contrazic complet povestea falsă a vaccinării ca necesitate absolută contra bolilor infecțioase, poveste ce este folosită în mod curent ca propagandă de către guvernul SUA.

Graficul de mai jos arată, spre exemplu, că rujeola fusese deja eradicată în totalitate înainte de introducerea vaccinului anti-rujeolă. Astăzi, instituțiile medicale susțin în mod fals că doar vaccinurile sunt capabile să elimine unele boli precum rujeola, variola sau poliomielita. Dacă într-adevăr doar vaccinurile ar fi capabile să ducă la o scădere a cazurilor unor astfel de boli, atunci de ce în cazul rujeolei aceasta s-a petrecut înainte de introducerea vaccinului anti-rujeolă? (Ne-am putea întreba, pot oare vaccinurile să călătorească în timp?!)

 

 
 

OMS (Organizația Mondială A Sănătății) RECUNOAȘTE abia acum: vaccinul anti-pojar este cel care a dus la răspândirea virusului HIV

Anul 1987: OMS a recunoscut că vaccinul anti-pojar, fabricat la cererea acesteia, a dus la apariția virusului HIV

• Conspirație
• Eugenie
• Genocid
• Fascism medical
• Vaccinuri

„Un raport din anul 1972 (Buletinul nr. 47) structurat de către Organizația Mondială a Sănătății (OMS)… face referire la faptul că OMS a cerut[sublinierea ne aparține] fabricarea unui virus imunitar ce urma să distrugă în mod selectiv sistemul celulelor T din organismul uman, virus ce urma să fie distribuit în conjuncție cu un program de vaccinare național «pentru a observa ce rezultate apar». Această acțiune a coincis în mod exact cu programul extins de vaccinare contra pojarului din Africa Centrală – cu puțin timp înainte de izbucnirea epidemiei de SIDA în Africa, America și în alte părți ale lumii. Factorul determinant cel mai frecvent întâlnit printre victimele SIDA este blocarea sistemului de celule T al organismului.” (Extras dintr-o petiție împotriva vaccinării obligatorii întocmită de Mișcarea de rezistență împotriva vaccinării)

Prezentăm mai jos un articol ce prezintă încercările OMS de a răspunde celor care au observat și au pus întrebări referitor la legătura evidentă dintre campania masivă de vaccinuri anti-pojar a OMS și izbucnirea epidemiei de SIDA în toate locurile în care s-au desfășurat aceste campanii de vaccinare.

Înainte însă de a citi articolul despre OMS și vaccinul anti-pojar, trebuie să devenim conștienți de următoarele șapte aspecte:

1. Oamenii au observat că Ebola a izbucnit pe neașteptate în vestul Africii în fiecare dintre locațiile în care OMS (alături de ONU, UNICEF și organizația „Doctori fără Frontiere”) au organizat campanii de vaccinare.
2. Ebola nu este altceva decât o altă armă biologică, fabricată, deținută și patentată de către guvernul SUA și CDC.
3. După izbucnirea epidemiei de Ebola în Africa – izbucnire ce a coincis cu propria ei campanie de vaccinare – OMS plănuiește acum o nouă campanie masivă de vaccinare contra Ebola, în care se vor utiliza vaccinuri ne-testate ce conțin virusul Ebola (o armă biologică) și care pot duce la un număr imens de decese.
4. Statele Unite sunt interesate de petrolul, diamantele și mineralele din vestul Africii. Până acum populația locală a împiedicat Statele Unite să obțină toate acestea, însă acum SUA are deja mii de trupe în vestul Africii, ca urmare a unei așa-zise „stări de urgență datorată bolii Ebola”, stare decretată de către OMS după ce acolo au apărut unele cazuri de Ebola în urma propriilor ei campanii de vaccinare.
5. Înainte de campaniile de vaccinare anti-pojar ale OMS, atât Statele Unite cât și alte țări care susțin sau fac parte din OMS erau de asemenea interesate de bogățiile minerale din Africa centrală.
6. Industria farmaceutică, ce a fost principala susținătoare a lui Hitler și care este foarte avantajată de un eventual genocid, a devenit principala susținătoare a OMS, organizație în mod deloc întâmplător formată imediat după Cel De-al Doilea Război Mondial și care a fost implicată în uciderea a milioane de oameni prin intermediul unor vaccinuri anti-pojar. La fel de neîntâmplător, OMS a făcut o imensă avere de pe urma medicamentelor anti-SIDA și a fondurilor de cercetare, în tot acest timp nedezvăluind faptul că tocmai ea ceruse fabricarea unui virus asemănător SIDA, chiar înainte ca industria farmaceutică să fabrice vaccinul anti-pojar și chiar înainte de izbucnirea epidemiei de SIDA ce a urmat imediat după aceea.
7. Atât legile referitoare la pandemii promulgate de către regimul Bush cât și Reglementările Internaționale Referitoare la Sănătate ale OMS au făcut ca vaccinurile să fie obligatorii, dacă OMS declară că ar exista o „stare de urgență pandemică” (fără a fi necesar să ofere o dovadă pentru aceasta) și în ciuda faptului că oamenii consideră aceste vaccinuri capabile să ducă la și mai multe cazuri de SIDA sau Ebola, sau la și mai multe morți. Ca ultimă și disperată soluție, poate că și americanii, nu doar africanii, se vor vedea obligați să se apere împotriva vaccinurilor atacând și poate chiar ucigând echipele medicale de vaccinare, pentru că aceste vaccinuri omoară zeci de mii de copii


Cotidianul London Times
Ediția de luni, 11 mai 1987Vaccinul anti-pojar „a dus la apariția virusului HIV”

 

de Pearce Wright, editor pe probleme științifice


„Este posibil ca epidemia de SIDA să fi fost cauzată în mare măsură de o campanie masivă de vaccinare al cărei scop oficial era eradicarea pojarului. Organizația Mondială a Sănătății (OMS), care a gândit și a organizat campania de vaccinare extinsă de-a lungul a 13 ani, studiază acum noi dovezi științifice care par să sugereze că imunizarea cu vaccinul anti-pojar ar fi dus la apariția virusului HIV.

Unii experți din domeniul medical iau acum în considerare ipoteza conform căreia prin anihilarea unei boli, o altă boală se poate schimba dintr-o afecțiune epidemică minoră într-o pandemie. În timp ce doctorii acceptă acum că vaccinurile pot activa alți viruși, părerile sunt împărțite când se pune întrebarea dacă așa s-a petrecut și în cazul epidemiei de SIDA.

Consilierul OMS care a dezvăluit această problemă a afirmat pentru cotidianul The Times: «La început, am crezut că a fost vorba doar de o coincidență, însă apoi am studiat ultimele descoperiri referitoare la reacțiile ce pot fi cauzate de către vaccinuri. Acum cred că teoria vaccinului anti-pojar poate explica apariția epidemiei de SIDA. Anihilând o boală, a fost cauzată o alta».

Alte dovezi provin de la Centrul Medical Militar Walter Reed din Washington. Deși vaccinul anti-pojar nu mai este folosit în scopuri de sănătate publică, noii recruți în Serviciile Armate Americane sunt imunizați preventiv împotriva unui posibil război biologic. Vaccinarea de rutină a unui recrut de 19 ani a dus la activarea virusului HIV latent, ducând la îmbolnăvirea acestuia de SIDA.

Descoperirea faptului că în urma unui vaccin [sublinierea ne aparține] pacienții ce prezintă o infecție cu HIV subclinică s-ar putea îmbolnăvi de SIDA cu evoluție galopantă a fost făcută de către o echipă de medici ce lucra cu dr. Robert Redfield la Centrul medical Walter Reed. Recrutul care s-a îmbolnăvit de SIDA în urma vaccinării fusese sănătos pe întreaga durată a liceului. După prima sa vaccinare anti-pojar, acesta primise multe alte imunizări.

Două luni și jumătate mai târziu acesta a început să prezinte simptome de febră, dureri de cap, înțepenirea gâtului și transpirație abundentă în timpul nopții. Trei săptămâni mai târziu a fost internat la Centrul Walter Reed cu diagnosticul de meningită, ulterior apărându-i rapid simptome adiționale de SIDA. Tânărul a decedat după o scurtă perioadă în care organismul său a răspuns la tratament. Nu existau dovezi că acesta ar fi fost implicat în activități homosexuale.

Prezentându-și descoperirile într-un articol publicat în revista de specialitate New England Journal of Medicine în urmă cu două săptămâni [aprilie 1987, n.n.], echipa medicală de la Walter Reed a oferit astfel un avertisment împotriva ideii de a utiliza versiuni modificate ale vaccinului anti-pojar pentru a lupta împotriva altor boli în țările aflate în dezvoltare.

Alți doctori care sunt de acord cu legătura dintre campania anti-pojar și epidemia SIDA au găsit acum răspunsuri la întrebările care îi nedumereau.


Ei înțeleg acum, de exemplu, cum a fost posibil ca virusul ce provoacă SIDA, privit anterior de către oamenii de știință ca fiind „slab, lent și vulnerabil” a început deodată să se comporte ca un agent patogen capabil să creeze o pandemie.

Mulți experți medicali evită însă să susțină această teorie în mod public, pentru că se tem că acest gest ar putea fi interpretat ca o critică împotriva OMS. În plus, ei au în vedere și impactul asupra altor campanii de sănătate publică ce folosesc vaccinuri, spre exemplu cele împotriva dizenteriei cât și cele implicate în cercetările legate de SIDA.

Simultaneitatea dintre campania anti-pojar și creșterea numărului de cazuri SIDA a fost discutată în privat anul trecut [1986, n.n.], de către experți OMS. Posibilitatea unei legături directe între acestea a fost înlăturată, pe motivul dovezilor nesatisfăcătoare. În plus, consilierii organizației au fost de părere că mass-media oferă prea multă atenție situației privitoare la SIDA.

Aceștia susțin, de asemenea, că situația ar fi putut fi îmbunătățită dacă autoritățile în domeniul sănătății publice din Africa ar fi raportat cu mai multă promptitudine statisticile infecției către OMS. În schimb, afirmă experții OMS, unele țări africane au continuat să ignore dovezile existenței SIDA, chiar și după ce anumiți experți americani au alertat lumea atunci când maladia s-a răspândit în Statele Unite.

Ulterior, pe măsură ce epidemiologii au reușit să obțină mai multe informații despre situația SIDA în anumite țări din Africa centrală, au început astfel să apară anumite indicii din noile descoperiri, atunci când acestea au fost comparate cu detaliile cunoscute despre pojar, așa cum au fost înregistrate în „Raportul Final al Comisiei Globale pentru Certificarea Eradicării Pojarului”.

Teoria vaccinului anti-pojar explică poziția fiecăreia dintre cele șapte țări din Africa centrală pe lista țărilor cele mai afectate, listă pe care acestea se află în top; ea explică, de asemenea, de ce Brazilia a devenit țara latino-americană cea mai afectată de SIDA și arată cum a ajuns Haiti ruta de răspândire a epidemiei către Statele Unite. Această teorie oferă, de asemenea, un răspuns la întrebarea de ce infecția s-a răspândit mai echilibrat între bărbații și femeile din Africa decât în Occident și de ce există mai puține cazuri SIDA în rândurile celor din Africa Centrală cu vârste cuprinse între cinci și unsprezece ani.

Deși nu sunt disponibile cifre detaliate, informațiile OMS arată că lista țărilor cele mai afectate de SIDA din Africa Centrală se potrivește cu concentrarea vaccinurilor anti-pojar în zonele respective. Zonele în care SIDA s-a răspândit cel mai mult coincid cu cele mai intense programe de imunizare anti-pojar, numărul de persoane imunizate fiind după cum urmează: Zair – 36.868.000, Zambia – 19.060.000, Tanzania – 14.972.000, Uganda – 11.616.000, Malawi – 8.118.000, Rwanda – 3.382.000 și Burundi – 3.274.000.

Brazilia, singura țară sud-americană inclusă în campania de eradicare a pojarului, are cea mai mare incidență SIDA din regiune. Aproximativ 14.000 de cetățeni din Haiti, țară cuprinsă în cea de-a doua campanie ONU în Africa Centrală, au fost și ei imunizați anti-pojar. Aceasta se petrecea într-o perioadă în care Haiti devenise un „teren de joacă” popular pentru homosexualii din San Francisco.

Dr. Robert Gello, cel care a identificat pentru prima dată virusul SIDA în Statele Unite, a spus pentru cotidianul The Times: „Legătura dintre programul OMS și epidemia din Africa este o ipoteză interesantă și importantă. Nu pot afirma că într-adevăr așa s-a petrecut în realitate, dar am afirmat deja de câțiva ani că utilizarea vaccinurilor cum este cel anti-pojar poate activa un virus inactiv, cum ar fi HIV. Nu putem așadar atașa o vină OMS-ului, însă dacă ipoteza este corectă, aceasta este o situație tragică și totodată un avertisment pe care nu îl putem ignora”.

SIDA a fost raportată oficial pentru prima dată în San Francisco, în anul 1981. Aproximativ doi ani mai târziu au fost raportate cazuri de SIDA în anumite state din Africa Centrală. Se știe acum că aceste state deveniseră un rezervor de SIDA încă din anii 1970.

Deși este dificilă colectarea cifrelor detaliate referitoare la cazurile de SIDA din Africa, cele peste două milioane de îmbolnăviri și cele cincizeci de mii de decese ce au fost estimate de către Organizația Mondială a Sănătății sunt concentrate în țările unde imunizarea împotriva pojarului a fost cea mai intensă. Campania de eradicare de treisprezece ani s-a încheiat în anul 1980, cu salvarea a două milioane de vieți pe an și cu… cincisprezece milioane de infecții. Economiile globale survenite în urma eradicării pojarului au fost estimate la un milion de dolari pe an.

Organizațiile medicale și de caritate din zonă sunt convinse că milioane de noi cazuri de SIDA sunt pe cale să apară în sudul Africii. După o întâlnire ce a avut loc lângă Geneva luna aceasta [mai 1987, n.n.], 50 de experți din domeniul sănătății au concluzionat că până la 75 de milioane de oameni – o treime din populația africană – ar putea să se îmbolnăvească de SIDA în următorii cinci ani.

Unele organizații care s-au ocupat îndeaproape de situația din Africa, cum ar fi War on Want, sunt de părere că populația neagră din sudul Africii, care până acum a fost în marea ei majoritate protejată de boală – ar putea fi cel mai mult afectată, deoarece muncitorii ce fac naveta o aduc în sud din zonele cele mai afectate, care se află în nordul țării. În plus, politica de apartheid, estimează aceștia, ar putea intensifica răspândirea epidemiei, prin restrângerea grupurilor de oameni în orașe comparativ mici și foarte populate, unde va fi aproape imposibil să fie oprită răspândirea bolii.”


OMS susține că pojarul „a activat virusul inactiv HIV”. Organizația nu menționează însă faptul că a cerut chiar ea un astfel de virus de la industria farmaceutică, aceasta exact înainte de a-și începe campania de vaccinare anti-pojar în Africa.

De ce oare niciun vaccin anti-pojar de dinainte de campania de vaccinare a OMS din anul 1972 din Africa Centrală nu a activat virusul HIV în lume? Aceste vaccinuri fusese distribuite cu mai bine de un secol în urmă! Este trupul plin de boli „adormite” pe care vaccinurile le pot „trezi” (dintr-o dată, însă nu înainte de 1972!)? Dacă este așa, de ce să mai acceptăm vreodată vaccinuri?

OMS nu este văzută prea bine, acum că implicarea ei în uciderea familiei Obama a ieșit la iveală.

Industria vaccinurilor forțează populația din Africa să își facă vaccinurile sub amenințarea cu pușca.

Vor fi folosite trupe americane pentru a forța administrarea vaccinurilor anti-Ebola în Africa de Vest? Au fost vaccinurile anti-pojar impuse cu forța cetățenilor din Africa Centrală? Vor fi vaccinurile Ebola la fel de periculoase?

Legile referitoare la pandemii ale regimului Bush au făcut obligatorii vaccinurile anti-Ebola pentru toți cetățenii SUA dacă OMS declară că este vorba de o stare de urgență pandemică. Este vorba de aceeași OMS care a cauzat răspândirea SIDA în întreaga lume după ce a cerut chiar ea producerea virusul ce se află la baza acestei boli; este vorba de aceeași OMS care este compusă din companii ce activează de asemenea în industria farmaceutică; este vorba de aceeași OMS care a cauzat un genocid atât în timpul Celui de-al Doilea Război Mondial cât și în anul 1972 prin producerea și administrarea de vaccinuri anti-pojar în Africa. În plus, nu se cere niciun fel de dovadă pentru așa-zisa „stare de urgență pandemică”. Legile referitoare la pandemii ale regimului Bush au fost structurate în SUA după crimele cu antrax, ce au urmat evenimentelor din 11 septembrie 2001. S-a descoperit că antraxul provenea din laboratorul de arme biologice USAMRIID de la Fort Detrick, Maryland. Acest laborator de arme biologice USAMRIID DOD este cel care acum fabrică un vaccin anti-Ebola, deși chiar recent s-a făcut vinovat de eliberarea unui virus hibrid Ebola/Lassa în Vestul Africii, aceasta împreună cu Universitatea Tulane, care a contribuit la realizarea vaccinului anti-poliomielită împreună cu CIA, în anul 1960.

Este așadar cât se poate de straniu ca tocmai această celebră OMS să se afle în ipostaza de a proteja lumea de boala Ebola, sau de orice altă boală! 


Citiți și:

Kenya: Sterilizarea în masă a femeilor, sub acoperirea unui vaccin!

Vaccinarea antipolio – «grija» autorităților de a infecta cu un virus cancerigen zeci de milioane de americani

Campania criminală de vaccinare cu Gardasil şi Cervarix vizează depopularea prin sterilizare

 

yogaesoteric
5 februarie 2016

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More