Căsătoria nativilor din Fecioară

Consideraţi că pentru a fi fericit este bine să vă căsătoriţi şi o faceţi din motive practice. În căsătorie sunteţi corect şi fidel. Unora le puteţi părea rece şi lipsit de înţelegere, dar dacă vă căsătoriţi cu o persoană inteligentă şi cu aceleaşi preocupări, veţi fi fericit. Sunteţi loial, adaptabil şi un bun partener de viaţă.

Nu vă plac scandalurile şi veţi suporta chiar şi o căsătorie nepotrivită pentru a le evita. Ca amant sunteţi atent şi înţelegător, dar ca soţ sau soţie puteţi fi lipsit de inspiraţie. Sunteţi foarte capricios pentru că vă este greu să luaţi o hotărâre în privinţa căsătoriei. De multe ori se poate întâmpla chiar să rămâneţi celibatar. Această tendinţă de a fi prea pretenţios vă face să pierdeţi destul de mult în viaţă. Nu vă place să vă abandonaţi şi nici nu ştiţi să dăruiţi fără reţinere.

Soţul născut în Fecioară nu este preocupat de latura pasională. De obicei, nu este prea viril şi nici nu radiază o masculinitate prea puternică şi dominatoare. El nu cere supunere, dar nici nu se supune. Nu are pasiuni arzătoare şi în cazul lui se poate spune că se joacă simulând dragostea.

De obicei este un om tradiţionalist, convenţional, care acceptă viaţa casnică deoarece face parte din schema socială. În viaţa particulară îi place să colaboreze cu partenerul. Este sobru şi nu suportă să fie indulgent nici cu sine însuşi. Există şi o notă de meschinărie în caracterul lui, deşi uneori este capabil să asigure o viaţă îndestulată soţiei şi familiei sale. Nevoile materiale ale familiei sunt foarte importante pentru el, şi va face tot ce este posibil ca să le satisfacă. Va uita însă că în viaţă este nevoie şi de plăceri, distracţii, chiar şi de puţin lux.

Este foarte critic şi dornic de a da sfaturi. Este morocănos şi se plânge mai ales de cheltuieli şi de sănătate.

Soţia născută în Fecioară este foarte plăcută în multe direcţii. Ideea ei despre căsătorie este aceea de apropiere şi prietenie, care trebuie realizată într-un mod cât mai corect, profesional, ca o afacere. Căminul ei este foarte bine pus la punct, neexistând pentru ea lipsă sau neglijenţă, fiind permanent la datorie. Totuşi, uneori femeia Fecioară nu este prea plăcută şi simpatică.

Uneori devine prea meticuloasă în problemele financiare, iar rutina casnică o poate extenua. Este economă şi în cazuri extreme chiar zgârcită. Îşi îndeplineşte foarte bine datoriile, dar rareori oferă tovărăşie emoţională şi bucurie spirituală.

Uneori i se poate citi pe chip un egoism şi o lipsă de căldură afectivă. Speranţa ei este un bărbat la fel de temperat ca şi ea şi în acest caz ea se va simţi foarte bine.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More