Sexualitarea nativilor din Fecioară

Bărbatul Fecioară poate începe viaţa sexuală foarte târziu. Chiar şi la 50 de ani, el poate rămâne un inocent. Este timid, consideră femeia ca fiind foarte pură, şi este fascinat de ea. Evită vulgaritatea şi reuşeşte rar să creeze o relaţie aşa cum şi-a dorit. Se căsătoreşte în general după 30 de ani şi vede un miracol în a fi cu o femeie. Atunci, ca o refulare, el va dori să facă dragoste cât mai des şi oriunde. În jur de 50 de ani, el va atrage femei care au nevoie de romantism. Dacă este sedus şi va comite primul adulter, va avea un şoc şi va trăi senzaţia că abia atunci descoperă lumea. În alte situaţii însă, primul adulter poate produce o inhibiţie sexuală. El trăieşte cu regretul vieţii trecute, iar prezentul devine un deşert sexual.

Femeia Fecioară este capabilă să dăruiască multă fericire iubitului ei. Nici timpul, nici locul nu o împiedică să facă dragoste, iar ea găseşte întotdeauna în sexualitate ceva nou. Este foarte senzuală şi are multă imaginaţie şi fantezie în jocurile erotice, dar nu va face amor decât cu cel pe care îl iubeşte. Ea este capabilă de multă afecţiune pe care o manifestă întotdeauna exuberant. Indiferent de vârstă, retrăieşte extazul primei iubiri. Este nefericită atunci când doarme singură, iar când nu este singură, nu pierde nici o ocazie de a face dragoste. Este credincioasă şi virtuoasă faţă de iubitul ei şi doreşte să se vadă acest lucru. Este o excelentă soţie, mamă sau amantă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More