Căsătoria nativului din Berbec

Dacă sunteţi nativ în Berbec atunci există uneori tendinţa să priviţi căsătoria ca pe un flirt. Ea trebuie sa fie permanentă şi trebuie să vă străduiţi mult timp până puneţi bazele unei relaţii durabile. Trebuie să aveţi grijă când faceţi acest pas şi să nu faceţi nimic sub impulsul momentului. Este o situaţie în care nu vă puteţi permite să luaţi o decizie pripită, pentru că aceasta vă poate dauna, atât dumneavoastră cât şi partenerului. De multe ori nu reuşiţi să vă cunoaşteţi adevărata fire, decât la maturitate, de aceea este mai bine să vă căsătoriţi mai târziu. Deseori pentru a vă găsi fericirea, o singură căsătorie nu este de ajuns.

Cei născuţi în Berbec sunt oameni cu care te înţelegi mai greu şi în tinereţe fac unele alegeri greşite. Dacă evenimentele le permit să se căsătorescă abia la vârsta de 35 de ani, şansele unei alegeri bune sunt mai mari.

Vitalitatea vă face să fiţi un bun partener. Trebuie să găsiţi o persoană liniştită şi indulgentă, care vă poate potoli firea agresivă. Nu veţi fi fericit dacă vă veţi căsători cu o persoană care vă seamănă. Acest lucru ar duce la neânţelegeri continue, ceea ce va genera o atmosferă de tensiune. Partenerul va găsi în dumneavoastră o sursă de vitalitate, dăruindu-vă în schimb linişte sufletească şi maturitate în gândire. Un partener potrivit vă poate aduce succesul în viaţă. Înclinaţia dumneavoastră naturală ar fi să vă schimbaţi partenerul pentru a-l găsi pe cel potrivit, dar n-ar fi rău să vă analizaţi cu atenţie propriul caracter. Fiecare trebuie să dea şi să ceară în egală măsură, pentru a fi fericit.

Soţul născut în Berbec este un partener pe care multe femei l-ar dori pentru că este înflăcărat, mândru şi are o personalitate puternică, ceea ce îl face să fie mereu atrăgător. Totuşi, prin temperamentul său este greu de cucerit. Este capricios dar ştie ce vrea. Are o imagine romantică, idealizată a soţiei pe care şi-o doreşte, şi deseori aşteaptă de la ea perfecţiunea; trebuie să fie frumoasă, deşteaptă şi blândă. Este convenţional în căsnicie şi nu tolerează decât o comportare absolut corectă. Vrea să fie tratat ca un adevărat cap de familie şi vrea ca soţia şi casa să-i reprezinte succesul şi priceperea.

Soţia născută în Berbec este o mamă şi o gospodină bună, precum şi o parteneră minunată pentru un om ambiţios. Este spirituală, ştie să susţină o conversaţie inteligentă şi ştie să se poarte în societate. În general are o minte independentă şi dacă nu vrea să-şi ajute soţul în afaceri, va întreprinde de una singură diverse acţiuni, foarte adesea puţin obişnuite pentru o femeie. Este pricepută, are vederi largi, este generoasă şi prietenoasă.

Este mândră de sine, precum şi de casa şi familia sa. Defectele ei sunt gelozia şi dorinţa de a fi prima cu orice preţ în viaţa socială. Ştie că este o femeie superioară şi vrea ca soţul ei să îi acorde absolut toată atenţia şi să nu se preocupe de altcineva. Străluceşte în orice funcţie socială şi poate fi foarte bună îndrumătoare în orice asociaţie. Se simte bine în societate, este spirituală şi volubilă. Se potriveşte cu un om foarte posesiv şi este capabilă de mari sacrificii pentru familia ei. Dacă se mărită cu un om retras îl va complexa cu autoritatea ei, îl va sufoca în activitatea casnică şi cu afecţiunea ei nesfârşită. Cel mai bine i s-ar potrivi un bărbat agresiv. Puterea lui de o stăpâni o face să-i fie devotată, el trebuind să-i impună mereu respect. Astfel va fi a lui pe viaţă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More