Cătălin Predoiu vrea ca încălcarea normelor UE să devină infracțiune de abuz în serviciu. Terheș: „A devenit asemenea comisarului sovietic călău Alexandru Vishinki”

Atac fără precedent la adresa suveranității României dat de Cătălin Predoiu și Guvernul Ciucă (PNL-PSD): după ce încălcarea Constituției nu a mai fost considerată nici măcar abatere disciplinară pentru magistrați, acum aceștia doresc ca „încălcarea normelor UE să devină infracțiune de abuz în serviciu pentru toți funcționarii publici”, susține europarlamentarul Cristian Terheș.

Cătălin Predoiu

„Se recunoaște, astfel, și din punct de vedere al răspunderii supremația normelor UE peste Constituția României.

Cătălin Predoiu a devenit asemenea comisarului sovietic călău Alexandru Vishinki (mai numit și procurorul lui Stalin), care a fost trimis de Stalin în România ocupată să supravegheze instaurarea stalinismului în țară, suprimarea clasei politice și confiscarea pământurilor oamenilor.

Povestea cu intrarea României în Schengen a fost de fapt un spectacol de păcălit românii pentru ca stalinistul Predoiu, împreună cu camarila din PNL, PSD și servicii care-l susține, să poată promova noile legi ale justiției care suprimă suveranitatea Constituției.

Este clar că această coaliție trădătoare odioasă dorește suprimarea statalității României, suveranității țării și a drepturilor și libertăților românilor. Pe scurt, aceștia doresc impunerea unei noi iobăgii, care să fie pe placul funcționărimii de la Bruxelles”, susține Cristian Terheș.

Citiți și:
Klaus al II-lea: Noul stăpân al Coloniei România!
Șacalii din energie trag sforile la Bruxelles, cu concursul Ursulei von der Leyen

 

yogaesoteric
11 martie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More