41.486 de reacții adverse indezirabile la vaccinul anti-covid. Medicul Tudor Ciuhodaru: „Situația este gravă, este doar vârful aisbergului”

Chestiunea reacțiilor adverse provocate de vaccinul anti-covid a revenit puternic în atenție în România, după publicarea unor date oficiale în această privință.

Medicul Ciuhodaru a răbufnit: „Am asistat la cel mai mare experiment medical din istoria planetei”

După ce s-a aflat că Institutul Național de Sănătate Publică a făcut publică, pentru prima oară, lista cu reacțiile adverse la vaccinul anti-covid, detaliate pe patologiile provocate, reacțiile nu au întârziat să apară în spațiul public.

„Situația este gravă, este doar vârful aisbergului”

De această dată este vorba despre un punct de vedere exprimat, pe un ton categoric, de un cunoscut doctor din Iași. Medicul Tudor Ciuhodaru a răbufnit după publicarea datelor, susținând că „am asistat la cel mai mare experiment medical din istoria planetei”, conform antena3.ro.

Am avut dreptate. Ni s-a vândut o chestie ca fiind sigură și eficientă. Cine răspunde pentru aceste informații ascunse, cine răspunde pentru morți? În Italia se acordă deja despăgubiri, există un fond de 250 de milioane de euro. Cine răspunde pentru morțile subite, că tot nu se vorbește de ele? Eu am votat contra pașaportului digital, care condiționa dreptul la educație și sănătate. Cine răspunde? Situația este gravă, este doar vârful aisbergului. Am asistat la cel mai mare experiment medical din istoria planetei”, potrivit sursei citate.

41.486 de reacții adverse post-vaccinare indezirabile. Reacția unui fost oficial MS: „Este înfiorător”

Pe același subiect a reacționat recent și un fost purtător de cuvânt de la Ministerul Sănătăţii (MS), Bogdan Oprea. Acesta a făcut referire la „raportul de activitate publicat pe ascuns (fără un eveniment public, fără un comunicat de presă, nicio știre nicăieri!) de Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva covid-19 (CNCAV) pentru anii 2020-2022”.

Este înfiorător ce conține, ar fi de râs, dacă nu ar fi extrem, dar extrem de tragic…”, a scris Bogdan Oprea, pe pagina sa de Facebook.

Oprea a mai menționat: „Raportul de activitate al CNCAV indică acum, negru pe alb, 41.486 de reacții adverse post-vaccinare indezirabile (RAPI) (pag. 29)! 41.486 de oameni!!! Aceștia sunt oameni, nu cifre! Oameni despre care, pe durata vaccinării, autoritățile și CNCAV-ul nu au scos o vorbă, au mințit că nu există, că nu sunt grave efectele raportate de cetățeni (căutați declarațiile lor, este plin internetul de ele). Ce aflăm astăzi din raport? Că au fost 15 cazuri de boli inflamatorii ale inimii (miocardite, pericardite etc.), 18 cazuri de tulburări hematologice, 20 de cazuri de afecțiuni ale sistemului nervos, inclusiv 16 cazuri de paralizie facială, 424 de cazuri de reacții alergice şi 12 cazuri cu şoc anafilactic. (pag. 30) Câți dintre acești oameni, repet, nu cifre, au murit? Câți au rămas bolnavi și cu sechele pentru tot restul vieții?”.

Citiți și:
Un nou sistem de raportare a reacțiilor adverse a fost creat pentru toți cei care au suferit din cauza tratamentului genetic covid, indiferent de naționalitate
Peste 25 de efecte secundare, recunoscute oficial de Pfizer în ceea ce privește vaccinul. În 2021, Președintele Iohannis spunea că sunt „imaginare”

 

yogaesoteric
11 martie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More