Cazul Bodnariu şi atacul asupra copiilor: de la răpiri şi torturi până la «sacrificii ritualice»

 

Un subiect șocant, greu de crezut la prima vedere, este acela al ritualurilor abominabile săvârșite de reptilienii și draconienii, care – încă! – şed cocoţaţi în vârfurile puterii mondiale (politic, militar, economico-financiar, religios etc.). Astfel de informații cutremurătoare au ieșit la iveală cu diferite ocazii, iar recentul caz Bodnariu a adus în discuție un aspect terifiant legat de subiect: acela de „a face rost de copii” (de la „preluări” directe de grupuri de tineri din orfelinate – „case de copii” – şi din penitenciare de minori, până la clasicele şi uzualele răpiri direct din stradă) care sunt folosiţi în diferite ritualuri de un barbarism ce depăşeşte orice imaginaţie considerată „normală”!

Oricât de neverosimile ar părea aceste informații la un prim contact, confirmări „încrucişate”, succesive şi repetate arată că articolele care (de)scriau aceste „nebunii” nu bat deloc câmpii.

Cele mai detaliate şi consistente articole pe această temă din spațiul publicistic românesc se regăsesc pe blogul burebista2012. Acestea se bazează pe informările şi munca asiduă în special a lui Kevin Annett, dar şi a lui Francesco Zanardi, doi dintre cei care şi-au dedicat activitatea deconspirării acestor teribile acţiuni ale celor aflaţi dincolo de vârful Cabalei, care foloseau copiii ca „materie primă” în aceste ritualuri desprinse din cele mai cumplite filme de groază.

Dar, haideţi să vedem câteva informaţii sintetice despre esenţa ideilor expuse în articolele respective:

„Acesta este unul dintr-o serie de articole preluate ca mărturie de la martori în faţa Curţii Internaţionale de Drept Comun a Justiţiei de la Bruxelles (ICLCJ – The International Common Law Court of Justice). Cinci judecători internaţionali examinează dovezi de violuri de copii, tortură, crimă şi răpiri efectuate de către membri ai elitei mondiale, aparţinând cultului (satanic) «Ninth Circle» (Al Nouălea Cerc).

Sacrificiile de copii s-a declarat că au fost săvârșite în catacombele din Catedralele Catolice ale Vaticanului, pe moșii și plantații private, cât și în baze militare de stat din Belgia, Olanda, Spania, Australia, Irlanda, Franța, Anglia și Statele Unite. Cel puţin 34 de locaţii unde au fost îngropaţi copii au fost identificate în Irlanda, Spania şi Canada – dezgroparea lor fiind refuzată de către guvernele statelor respective, la fel opunându-se şi Coroana Angliei şi Biserica Catolică.

Conform declaraţiilor martorilor, la întrunirile societăţii «Ninth Circle» au fost prezenţi Papa Francisc, fostul Papă Ratzinger, reprezentanţi ai Bisericii Anglicane, reprezentanţi din Biserica Unită a Canadei, oficiali ai Bisericii Catolice, inclusiv cardinali, membri ai familiilor regale europene, inclusiv regina Elisabeta și prințul Phillip, oficiali ai statului canadian, australian, ai Marii Britanii, cât şi reprezentanţi ai guvernelor din Statele Unite ale Americii, membrii CIA, judecători, politicieni și oameni de afaceri din SUA, Belgia, Olanda, Canada, Australia, Franța, Irlanda și Marea Britanie, plus reprezentanţi din armata SUA…

Unele partide de vânătoare au fost găzduite chiar pe domeniul Palatul Belgiei unde locuieşte Regina Beatrix. Terapeuta olandeză Toos Nijenhuis a susținut că la vârsta de patru ani a fost forțată să asiste la crime de copii, în care a fost implicat fostul Papă Ratzinger, un cardinalul catolic olandez, plus tatăl reginei Beatrix şi fondatorul Grupului BILDERBERG, prinţul olandez Alfrink Bernhard.

Curtea ICLCJ a primit o colecție de înregistrări din arhiva iezuită despre un alt cult de sacrificiu de copii, cunoscut sub numele de «Cavalerii întunericului». În 1933, Cavalerii erau numiţi de către iezuiții catolici și divizia nazistă «Waffen SS». Înregistrările au arătat că Ratzinger a fost identificat ca fiind un membru al Cavalerilor, în timp ce era Asistent Capelan SS la lagărul de concentrare Ravensbruck din Germania. Înregistrările au arătat, de asemenea, că Ratzinger a participat la ritualuri de sacrificii de copii, utilizând copii răpiţi din tabere sau prizonieri politici. Curtea ICLCJ a lucrat cu peste 450 de Ofiţeri de Drept Comun din 13 țări, care operează în 51 de grupuri, ca experţi locali.

Fondurile de organizare locale au fost disponibile pentru Grupurile de Drept Comun prin intermediul Tribunalului Internațional impotriva Crimelor efectuate de Biserică şi Stat.”

Dacă după această primă lectură consideraţi că sunteţi suficienţi de „tari” şi puteţi merge mai departe, vă invităm să aprofundaţi aceste informaţii în pleiada de articole de mai jos:
Secretele întunecate ale VATICANULUI
Kevin ANNETT şi Francesco ZANARDI expun public crimele Vaticanului
Persoane de rang înalt din Europa se distrează vânând şi omorând copii dezbrăcați!!!
Kevin Annett– Raport al Parchetului din Bruxelles din 11 iunie 2014
Kevin Annett – Ritualul de sacrificiu al copiilor a fost oprit şi a fost stabilit ca Papa Francis să demisioneze
Kevin Annett – Hotărâre definitivă în cazul traficului de copii
Kevin Annett – Criminalii de copii identificaţi, vor fi arestaţi cât de curând
Kevin Annett – Actualizare privind procesul Papei şi al altor oficiali ai Bisericii Catolice cu privire la trafic, torturi şi abuzuri asupra copiilor – Aprilie2014

Răspundem în continuare la două posibile întrebări: „Qui prodest?” sau „Care-i rostul expunerii acestor informaţii atât de şocante?” şi, de asemenea, „Care ar fi legătura cu subiectul declanşator al acestui articol?”, respectiv Cazul Bodnariu.

Referitor la a doua întrebare, este important să se înţeleagă că, prin acest articol, nu sugerăm că cei doi copii ai familiei Bodnariu ar fi fost „răpiţi” de statul norvegian – prin acest Serviciu de Protecţie a Copilului (!), numit Barnevernet – pentru a fi „direcţionaţi” către astfel de ritualuri macabre… Însă trebuie să ţinem cont de faptul că unul dintre locurile preferate de desfăşurare ale acestor „partide de vânătoare” (de copii) a fost (şi nu se ştie în ce măsură mai este) domeniul palatului reginei Beatrix a Belgiei, al cărei tată, prinţul Alfrink Bernhard, este fondatorul grupului Bilderberg, din care face parte în prezent, ca membru important, chiar coordonatorul („şeful”, cu putere de decizie) al acestui Serviciu Norvegian Barnevernet, respectiv suedezul Jacop Wallenberg…

Punând cap la cap toate aceste informaţii, deja ajunge să nu mai fie de domeniul fantasticului ideea că, cel puţin anumiţi copii „confiscaţi” de Barnevernet-ul norvegian, ar fi putut ajunge ca „materie primă” la acele ritualuri şi partide de vânătoare, mergând pe filiera expusă mai sus. Sigur, sunt multe alte aspecte care intervin în această „ecuaţie” – atât de urâtă, totuşi, dar care sugerează că nu prea iese fum fără ceva foc… mai ales că sunt tot mai multe ţări care reclamă astfel de probleme cu copiii cetăţenilor lor care au ajuns în Norvegia (lituanieni, ruși, estonieni ş.a.)

De asemenea, un alt domeniu în care ar putea fi direcţionaţi unii dintre copii (cei care nu ar corespunde criteriilor generale de „frumuseţe” şi „inteligenţă”) ar fi cel în care a excelat, până de curând, China – puterea asiatică care a dus pe „culmi de rafinament” practica traficului de organe umane (fiind celebră situaţia cu membrii persecutaţi ai practicii spirituale Falun Gong, ale căror organe au fost intens „traficate” de către „conducerea superioară de Partid şi de Stat” chineză, iniţiată şi rafinată la nivel de „teroare de stat” de către fostul preşedinte chinez Jiang Zemin).

Aşa cum în prezent ies la suprafaţă informaţii terifiante despre astfel de evenimente (ritualuri, partide de vânătoare etc.) desfăşurate acum zeci de ani, poate că în scurt timp vom afla aspecte cumplite despre dedesubturile acestui Serviciu Barnevernet, pe măsură ce procesul „dezvăluirii” se va accelera…

Cât despre prima întrebare, „Qui Prodest? Care-i rostul?” – cea mai importantă – ideea fundamentală se referă, în opinia unor autori, la nevoia imperioasă de a ajuta la eliberarea din structurile Mamei Pământ ale acestor „energii înţepenite” (prin imensa durere, frică, panică şi groază, provocate tuturor acelor copii şi tineri, aflaţi în acele situaţii), care „cer rezoluţie” pentru a se ridica, după transmutarea şi „rafinarea” acestora, către frecvenţe vibraţionale mai înalte.

Şi, pentru că trăim şi locuim în zona românească, probabil că cea mai utilă este transmutarea energiilor (dezechilibrate) de acest tip, ale acestor acţiuni care s-au desfăşurat în subteranele anumitor proprietăţi din zona noastră geografică… Iar dacă nu credeţi că aşa ceva a fost posibil şi în România, poate că este timpul să realizăm că anumite ritualuri „dureroase” s-au petrecut şi poate că încă se mai desfăşoară, sub anumite forme, în anumite locuri din ţară. Ce ziceţi de castele medievale, anumite „Instituţii de culturăˮ, Biserici-Catedrale?

„Dezvăluirea” nu este un proces foarte comod… chiar şi pentru cei care consideră că „au habar” de multe lucruri care se petrec în lume… însă pentru fiecare există propriul său nivel de „Dezvăluire” care ar putea provoca şocul şi groaza pe care „NeoCon”-ii lui Bush şi le doreau atât de mult, încă din 2001.

Important, însă, este ca toate acestea, după şocul iniţial („inspir”), să fie transmutate şi „expirate” într-o nouă energie, aflată în curs de a cuprinde întreaga planetă – de unde, în viitor, vom putea privi la aceste „detalii” doar cu curiozitate, asemenea vizitatorilor din prezent care află la muzeu despre torturi medievale şi alte „chestii” din alte vremuri… şi atât!

Citiţi şi:
Lituanienii acuză Norvegia că răpește copii pentru a fi folosiți drept material genetic. Cazul Bodnariu, la indigo
Masoneria şi ritualurile satanice

yogaesoteric
20 februarie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More