Cazul impostorului Laurențiu Baranga: Nu mai este un secret, masoneria își instalează oamenii în funcțiile de conducere

Noi dezvăluiri: Baranga, Masoneria și „statul paralel”

Au ieşit la iveală detalii stupefiante despre Laurențiu Baranga, fostul șef al Oficiului pentru Prevenire și Combatere a Spălării Banilor, reținut pentru că și-a falsificat diplomele de studii, începând cu diploma de Bacalaureat.

Consultantul politic Cozmin Gușă a cules câteva reacții la acest caz, conform cărora Baranga era mason, iar ascensiunea lui ar avea legătură cu „statul paralel”. Laurențiu Baranga ar fi primit aviz favorabil de la SRI. În 2012, Baranga a candidat la Senat în Vâlcea din partea Forţei Civice a lui Mihai Răzvan Ungureanu, fost șef al SIE.

Presa a scris că diploma lui Baranga a fost desființată de instanță încă din 2014! Cu toate acestea, Laurențiu Baranga a activat cel puțin până în octombrie 2016 la Oficiul Registrului Naţional al Informaţiilor Secrete de Stat (ORNISS), iar în luna septembrie a fost făcut șef al Oficiului Național pentru Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor (ONPCSB) de către premierul Ludovic Orban.

„ȘI MASONERIA ÎNGROAPĂ ROMÂNIA! POVESTEA LUI BARANGA: DESPRE «STATUL PARALEL» CE A PUS LA PĂMÂNT STATUL ROMÂN, FOLOSIND COZI DE TOPOR CA LuCOVID. Vine «CURĂȚENIA DE CRĂCIUN ÎN CASA ROMÂNILOR»?!”

Sunt multe comentarii despre știrea reținerii lui Laurențiu Baranga, cel numit de inconștientul LuCOVID în septembrie în fruntea „controlului spălării banilor”, dar aceste analize au venit doar după eforturile disperate ale „sculei neoprotestante” a premierului (pe cale să devină „infractor cu patalama”!), Ionel Dancă, de a bloca mediatizarea evenimentului năucitor. Bine că ambasadorul Zuckerman era plecat la Washington, că altfel ne-am fi trezit că cei ce-l plătesc cu businessuri românești (și i l-au alocat drept „ghid” chiar pe dobitocul Dancă), l-ar fi pus să presteze public și-n favoarea lui Baranga!

Ce a spus istoricul Marius Oprea despre caz: „Nu mă mai mir că Florian Coldea, repetentul de la Politehnica din Timişoara a ajuns «eminenţa cenuşie» a Serviciului Român de Informaţii, păpuşarul «binomului» şi artizan al «statului paralel», atâta vreme cât Laurenţiu Baranga, un personaj fără liceu terminat, a fost timp de un deceniu gestionarul accesului la secretele statului român şi ale NATO, de unde «guvernul lui Iohannis» l-a promovat la Oficiul Naţional pentru Combaterea Spălării Banilor!”

În plus, Marius Oprea arată acordul foștilor șefi SRI și filiera SIE-Masonerie pentru promovarea lui Baranga: „Teoretic, o asemenea promovare se face după un control riguros, care de la un nivel în sus (şi în cazul lui Baranga, nivelul impunea un control cu atât mai atent) impune un aviz al Serviciului Român de Informaţii. Ori, şi într-un caz, şi în altul, şi la Oficiul Naţional al Registrului Informaţiilor Secrete de Stat, şi la cel pentru Controlul Spălării Banilor, acest aviz s-a dat şi a fost unul favorabil. (…) Conform dispoziţiilor Legii Securităţii Naţionale, salariaţii din sistemul de securitate naţională nu pot face politică sau nu pot face parte din organizaţii secrete. Pentru vâlceni nu era un secret că BARANGA E MASON şi membru al Lions Clubs District 124 România. Cât despre natura relaţiilor lui doar «academice» cu Mihai Răzvan Ungureanu, nu pot să nu observ că în 2012, când candida la Senat şi MRU îi lansa personal campania, Corina Vințan, fosta purtătoare de cuvânt a acestuia, încheiase prin firma sa de PR un contract de o jumătate de milion de euro cu OLTCHIM, care nu mai avea bani pentru materiile prime şi pentru plata angajaţilor. Dar directorul de atunci al combinatului, Constantin Roibu, mason și el, a scos banii, aşa cum alţii, de peste tot, i-au deschis lui Laurenţiu Baranga toate uşile, până la şefia Controlului Spălării Banilor, inclusiv pe aceea a ORNISS-ului, instituţia care în România «organizează evidenţa listelor şi a informaţiilor secrete de stat», inclusiv a secretelor NATO.”

Sau, din altă parte a „baricadei”, Raluca Prună: „Baranga este necesar să restituie toți banii publici pe care i-a încasat ocupând ilegal funcții pentru care pare că nu avea pregătirea minimă, anume liceul. Mai am și o întrebare retorică pentru toți cei care au atribuții de control în România. Cum este posibil într-o țară membru NATO și UE ca un astfel de personaj să ajungă șef la ORNISS, șef la Oficiul de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor? Asta nu e o întâmplare, este numai o ALTĂ breșă GRAVĂ de siguranță națională.”

Concluzia lui Cozmin Gușă: „Se va tot scrie despre asta, dar mai mult ca sigur va fi analizat public doar «EFECTUL BARANGA», fără a se insista pe «CAUZA DE TIP STAT PARALEL-MASONERIE». De ce? Tocmai pentru că acest caz poate developa mecanismele prin care, de la nivelul unor instituții de o asemenea importanță, s-a generat teroarea asupra oricui nu se supunea directivelor impuse subteran. Cine era la «butoanele» impunerii? Azi apare evident că erau oameni de tip Coldea, ce au uzufructat în folos personal sau de grup autoritatea SRI, în complicitate cu organizații oculte de tip Masonerie, prin care s-a împânzit structura decizională cu mancurți asemenea lui Baranga, și vă solicit să mă credeți că situația este generalizată la nivelul a peste 90% dintre instituțiile statului român. Adică, suntem praf! 

Bănuiesc că vă sperie serios gândurile, perspectiva pe care v-o sugerez și vă-ntrebați logic dacă ar mai fi ceva de făcut într-o situație ce pare fără ieșire. Un singur act: CURĂȚENIE! Cum anume? Tot la fel cum s-a putut ieri cu Baranga, sau cum s-a semireușit cu îndepărtarea lui de-alde Coldea și Kovesi (cuplul brutelor) anii trecuți, fiind limpede pentru oricine că acestea s-au reușit doar prin opintirea falangelor pro-românești din SRI sau alte structuri de forță. Operațiunile de extirpare a cangrenei este necesar să fie finalizate, și-apoi aplicat tratamentul de recuperare caracteristic unor asemenea cazuri gravissime. 

Numele de cod al operațiunii în 2020 ar putea fi «CURĂȚENIA DE CRĂCIUN ÎN CASA ROMÂNILOR»”!

Citiți și:

Ce dovezi mai vreţi pentru implicarea masoneriei în distrugerea României după 1989? 

«Consilierul», dezvăluiri explozive: Masoneria s-a infiltrat în SRI şi Armată în epoca Constantinescu, Coldea și Kovesi poartă amprenta comunismului 

yogaesoteric

21 decembrie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More