Cazul unui român din Austria care și-a vaccinat primul copil

 

S-au scris multe articole despre pericolele vaccinării, unele bazate pe analize pertinente, pe studii, iar altele relatând problemele sau chiar dramele trăite de diferite familii.

Vă prezentăm în continuare cazul unei familii cu doi copii (un băiat şi o fată), ce locuiește în Austria de mai mulţi ani. Fetița, care este mai mică, e nevaccinată. Fiind întrebat care este motivul, tatăl a răspuns că le este frică s-o vaccineze după cele pățite cu primul copil.

Iată mai jos mărturia sa:
„Avea 3 luni şi l-am vaccinat într-o zi de marţi. Joi a avut prima convulsie. L-am dus la spital şi l-am întrebat pe doctor dacă este de la vaccin. Doctorul m-a asigurat că nu este de la vaccin. Copilul când avea aceste convulsii se albăstrea la față şi nu mai respira. Ne-am speriat foarte tare. În spital i-au pus diagnosticul că are epilepsie. Am stat cu el în spital o lună şi în acest timp a avut vreo 12-13 convulsii. În perioada șederii în spital am întrebat mai mulți doctori de mai multe ori dacă nu cumva i se trage de la vaccin şi toți mi-au spus că nu. Vedeam că în urma tratamentului copilul este mai bine și am avut încredere că doctorii îşi fac treaba cum trebuie. La final, după ce ne-au dat drumul din spital, ultimul doctor cu care am vorbit a fost un aşa-zis Oberarzt, care este un doctor cu o calificare superioară față de un doctor obișnuit în Austria. Ne-a spus că copilul este bine și că ne dă drumul acasă. La final ne-a spus: «În următoarele trei luni să nu-i mai faceți niciun vaccin». După ce ne-a spus asta am rămas şocaţi și l-am întrebat foarte serios dacă nu cumva totuşi de la vaccin a pățit ceea ce a pățit. Atunci Oberarzt-ul ne-a răspuns așa: «Eu personal nu cred că este de la vaccin, dar nu pot să elimin și posibilitatea că ar putea fi de la vaccin». În urma acestei afirmații am devenit foarte suspicioşi mai ales pentru că toți doctorii cu care vorbiserăm ne-au spus insistent că nu este de la vaccin.

Acel prim vaccin era împotriva rotavirusului. Ne-am informat despre reacțiile adverse și, într-adevăr, era documentat că poate da convulsii. De fiecare dată când avea aceste convulsii şi nu mai respira ne speriam c-o să moară. Nu am mai avut curaj să îi fac niciun vaccin de atunci. Au trecut șapte ani și el nu a mai avut nicio convulsie. Stau și mă întreb atunci cum de ar fi putut avea epilepsie. I-am dat tratamentul de epilepsie doar două – trei săptămâni după ce am ieșit din spital. Dar ni se spusese să i-l administrăm toată viața. După cel puţin trei ani trebuia mers la control şi eventual schimbată doza. Nu am mai mers iar pe fetiță nu am mai vaccinat-o deloc.”

Menționăm că în Austria vaccinarea nu este obligatorie, însă în România situația este cu totul alta. Oare câți dintre copiii vaccinați vor avea o soartă similară cu cazul prezentat mai sus? Părinți, mai sunteți dispuși să riscați?


Citiți și:

O dovadă grăitoare. O fetiță de 7 luni a murit după ce a primit un vaccin hexavalent Infanrix

Mai multor copii din România li s-a făcut rău după vaccinare. Medicii spun că totul a fost doar o… halucinaţie!

Vaccinat vs. nevaccinat: Cine e mai bolnav? Studiu inedit efectuat pe copii americani vaccinați, comparativ cu copii nevaccinați
 

yogaesoteric
12 februarie 2018

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More