CDC recunoaşte în mod tacit că numărul deceselor cauzate de serurile experimentale covid este mai mare decât cel al tuturor vaccinurilor din ultimii 20 de ani LA UN LOC

Conform site-ului CDC, „Peste 245 de milioane de doze de «vaccinuri» covid-19 au fost administrate în Statele Unite în perioada 14 decembrie 2020 – 3 mai 2021. În această perioadă, VAERS a primit 4.178 de raportări de decese (0,0017%) din rândul persoanelor care au făcut un vaccin covid-19. Medicii CDC și FDA analizează fiecare raportare de caz de deces imediat ce este transmisă, iar CDC solicită dosare medicale pentru a evalua mai departe raportările”, informează En-Volve.com.

CDC analizează decesele post-vaccinare, dar neagă legătura dintre acestea și „vaccinurile” covid

O „analiză a informațiilor clinice disponibile, inclusiv a certificatelor de deces, a autopsiilor și a dosarelor medicale, nu a stabilit o legătură de cauzalitate cu vaccinurile covid-19”, potrivit site-ului lor. Aceasta este o exprimare medicală editorială pentru a nu speria oamenii.

CDC are un interes direct de a vaccina cât mai mulți oameni, așa că a ascuns datele esențiale privind decesele în partea de jos a unei pagini concepute să liniștească îngrijorările legate de aceste seruri experimentale, cu intenția explicită de a forța oamenii să le accepte.

Desigur, reținerea față de vaccinuri nu este ceva nou. Tucker Carlson ridică de ceva vreme o serie de semne de întrebare absolut întemeiate. În cadrul unuia dintre episoadele recente ale emisiunii „Tucker Carlson Tonight” de la Fox News, Carlson a pus o întrebare foarte importantă:
Câți americani au murit după ce au făcut vaccinurile covid? Nu americanii care au fost uciși de virus, ci câți americani au murit după ce au făcut vaccinurile concepute pentru a preveni virusul? Știți răspunsul la această întrebare? Știți cumva care sunt efectele adverse? Știm destule despre «beneficiile» vaccinului?”.

Episodul lui Carlson a fost, în mod previzibil, șters de pe YouTube, pentru simplul fapt că a pus la îndoială siguranța „vaccinurilor” împotriva covid. Cu toate acestea, oamenii au distribuit înregistrări online. Înainte ca Big Tech să o cenzureze din nou, urmăriți înregistrarea emisiunii pe pagina Fox News.

Carlson a vrut să știe câți oameni au murit din cauza vaccinului covid: „Am verificat. Iată răspunsul, care provine din același set de date guvernamentale: în perioada începând cu sfârșitul lunii decembrie 2020 și până în aprilie, se pare că un total de 3.362 de persoane au murit după ce au făcut vaccinurile covid în Statele Unite. Trei mii trei sute șaizeci și doi – asta înseamnă o medie de 30 de persoane pe zi.

Deci, la ce se reduce această sumă?[…]

Aproape patru mii de oameni au murit după ce au primit vaccinurile covid. Numărul real este aproape sigur mult mai mare decât acesta – poate mult mai mare”, a subliniat Carlson, citând date provenite din sistemul american de raportare VAERS.

Citiți și:
Ce conține vaccinul? Inclusiv Moartea!
Tucker Carlson: „Dacă vaccinul e atât de grozav, de ce mint toți acești oameni?”. Aveți întrebări despre vaccinurile covid? „Ciocu’ mic și vaccinați-vă”, ne spune Big Tech

yogaesoteric
31 iulie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More