Ce conține vaccinul? Inclusiv Moartea!

Scrisoare deschisă către postul de radio România muzical

În timp ce așteptam în seara de 14 cireșar o emisiune dedicată unei creații a lui Gustav Mahler, pe la ora 18:58 am avut surpriza de a auzi difuzată de postul dv. pe care-l respectam într-o măsură mai mare decât pe altele pentru calitatea celor puse în undă, o reclamă ciudată la „vaccinare”.

E vorba mai degrabă despre un șantaj decât despre o reclamă, conținând, între altele, interogația „Ce conține vaccinul?” rostită de o plăcută voce tinerească masculină. Pe cât de atrăgătoare era vocea, pe atât de monumental-naivă era gândirea din spatele ei, căci îndată s-a auzit răspunsul dezinvolt: „bucuria de a călători”. Desigur, stupizenia răspunsului aparținea alcătuitorului textului-șantaj, izvorâtă din gândirea odios-mercantilă a guvernanților disperați de a nu-și ține cuvântul dat dinaintea profitorilor globaliști ai prezentului privitor la proporțiile beneficiilor comercializării serurilor denumite impropriu „vaccinuri”, ele fiind de fapt tratamente experimentale genetice (cu ARN mesager).

Răspunsul pe care-l am eu la întrebarea redată ca introducere la reclama-șantaj cu pricina este prozaic, dar realist, spre justa informare deontologică a ascultătorilor postului dv. de radio:

Lista cu ingredientele din vaccinul Pfizer:

– 2-fenoxietanol (antigel);
– aluminiu (neurotoxină), cauzează SM, ALS, boala Alzheimer;
– formaldehidă (cauzează cancer);
– gelatină (de la animal, aparent neutră);
– albumină umedă (din sânge uman, cu valoare antropofagică, nerecomandabilă creștinilor);
– mononatriu L-glutamat (cauzează obezitate și diabet);
– MRC-5-celulă (țesut mort de la fetuși de 14 săptămâni avortați. La valoarea antropofagică se adaugă utilizarea în ritualuri vrăjitorești!);
– neomicină (antibiotic);
– polimixină B (antibiotic);
– polisorbat 80 (emulgator care cauzează cancer și deschide bariera hematoencefalică din creier, astfel încât nanoparticulele de aluminiu sau techneţiu radioactiv din testele PCR să poată pătrunde în encefal);
– kaliumklorid (utilizat în injecții mortale pentru eutanasiere);
– kaliumfosfat (îngrășământ lichid!);
– natriumborat (Borax, utilizat pentru combaterea gândacilor?!);
– natrium-citrat (aditiv alimentar ce cauzează obezitate morbidă);
– natrium-hidroxid (risc coroziv!);
– natrium-fosfat (otrăvitor pentru celule);
– natrium-fosfat monobazic monohidrat (otrăvitor pentru celule);
– sorbitol (îndulcitor?);
– streptomicină (antibiotic);
– proteină de drojdie (ciupercă);
– uree (deșeuri metabolice din urină umană);
– RNA („vaccinul” conține nanotehnologie ARN mesager, care funcționează ca o foarfecă genetică și care modifică ADN-ul);
– alte substanțe chimice.

În final, trecând peste ticălosul șantaj-reclamă, v-aș adresa și eu două întrebări, ca oameni ai media românești ce sunteți care este necesar să se informeze în permanență pentru a fi la rândul lor în stare să informeze corect și la zi publicul ascultător:
1) Ce legătură spirituală (alta decât cea odioasă grosier-materialistă, politico-mercantilă) există între „vaccinare” și muzică?
2) Cum interpretați evenimentele care au loc în Senatul american ce se pot rezuma: „Corona este o minciună”! Mass-media acoperă adevărul în favoarea Big Pharma, Big Tech, Fauci, OMS!

À bon entendeur salut!

Mihai Floarea

***

Diana Paul: Vaccinul, pentru mine, conține o salvare mincinoasă, o vindecare falsă. A devenit un idol al sănătății

O studentă din Liga Studenţilor Iași, Diana Paul, îi răspunde premierului Florin Cîțu la întrebarea „Ce conține vaccinul?”. O întrebare la care s-au dat tot felul de răspunsuri emoționale și prea puține răspunsuri tehnice, cum ar fi: ARN mesager, celule de fetuși avortați, substanțe chimice potențial nocive ș.a.m.d. Dar dacă tot românul s-a născut poet și dă răspunsuri metaforice la întrebări științifice, poftiți un răspuns critic:

„Pentru mine, vaccinul conține neîntemeiata, nedovedita și nefondata soluție pentru problema cu care se confruntă acum psihicul și fizicul umanității. Vaccinul conține frica de aproapele nevaccinat, neacceptarea celor care au ales diferit și separarea între unii dintre membrii familiilor care au opinii divergente. Vaccinul, pentru mine, conține o salvare mincinoasă, o vindecare falsă. A devenit un idol al sănătății.

Ce conține vaccinul? Frică, bănuială generalizată și șmecherie atotputernică. Exact cele 3 elemente pe care le enumeră Nicolae Steinhardt ca fiind problemele noastre de căpătâi. (…)

Vaccinul conține miliarde, conține o afacere. Să nu vă gândiți că vaccinul ar fi un bine lipsit de profit. Dacă nu ar fi generat profit, atunci nu l-ar mai fi promovat absolut nimeni. Remediile vândute în farmacii ne conferă doar atâta sănătate cât să nu ne putem plânge că nu fac nimic. Nimeni nu ne va vinde o soluție definitivă. Nu pentru că nu ar exista sau nu s-ar putea crea una, ci pentru că s-ar falimenta singuri. Și cine este atât de nerod? Deci, dacă nu falimentează ei, înseamnă că falimentăm noi, supunându-ne unui sistem de minciuni care ne îngenunchează fostul suflet independent.

Nu este vorba despre persoanele care au ales vaccinul cu întreaga lor convingere, este vorba despre acele persoane care, în ciuda convingerii lor, au fost nevoite să cedeze în fața vaccinului de gura lumii, de gura presei, de frică.

Așadar, ce conține vaccinul pentru mine, în modul în care ne este prezentat? Nimic special, doar… condiția obligatorie pentru a ne recăpăta viața și normalitatea.

Și noi mai spunem că trăim în libertate? Ce jalnică e, atunci, libertatea!”, a explicat Diana Paul pe canalul ei de YouTube.

Citiţi şi:
„Ce conține vaccinul?“. Claudiu Târziu (AUR) răspunde provocării lansate de colonelul Gheorghiță: Vaccinul conține anormalitate, discriminare și frică. Asta conține pentru cei mai mulți dintre noi!
Vaccinul conține vacanțe

yogaesoteric
11 iulie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More