Ce crezi, merită să devii infinit?

 

Vasul s-a lovit de aisberg și e gata să se scufunde. Sunt pasageri care încă își numără bancnotele, care încă plănuiesc cu mare pasiune tot felul de aspecte mărunte, care încă își vorbesc unii altora fără să se asculte. Tu ce faci?

Criza lumii actuale e semn că avem nevoie de reformularea valorilor. Căci orice sfârșit vestește un început. Era Vărsătorului – pe care o anunță toate științele oculte – reprezintă o realitate cu centrul în spirit.

Ești pregătit?

Mai mult decât un set de tehnici care înviorează trupul, mintea, inima şi conştiinţa, Yoga dezvăluie țesătura secretă a lumii. Legăturile nevăzute dintre lucruri. Misterul profund al vieții. Yoga aduce o viziune atotcuprinzătoare și trezește, astfel, starea de libertate esențială a ființei.

Rădăcina străveche a cuvântului yoga este „jug”, care înseamnă „a uni”, „a fuziona”, „a pune la unison” omul cu Universul Dumnezeiesc căruia îi aparține. Yoga este diapazonul care îți dă tonul perfect. Îți place să cânți?

Doar lectura tratatelor yoghine și stocarea unor informații de 24 de karate e prea puțin. Prea puțin este și practica asiduă a procedeelor învățate, dacă viața noastră nu începe să reflecte chiar în gesturile și acțiunile cotidiene strălucirea revelațiilor pe care le avem.

Ce crezi, merită să devii infinit?


Articol preluat din revista Yoga Magazin nr 18 


Citiţi şi:
YOGA: o cale către Infinit
Ce urmăreşte yoghinul prin practica yoga

 

yogaesoteric
31 iulie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More