Ce dovezi mai vreţi pentru implicarea masoneriei în distrugerea României după 1989?

Mafia Serviciilor Secrete din România – masonii trădători

Pe timpul lui Nicolae Ceauşescu erau câteva servicii secrete conduse în fapt de securitate – DSS. Nu toţi erau proști, corupţi, torţionari. În anii ʼ50, Securitatea era formată din evrei care îşi schimbaseră numele în nume româneşti şi ucideau românii intelectuali, ţărani, preoţi la canal şi în închisori, pentru a ne ucide fiinţa naţională.

După ce a fost trădat de către evreul Pacepa, făcut general pentru crimele comise, Ceusescu şi-a dat seama că o grupare formată din masoni doreşte ca ţara să fie subjugată de FMI şi Banca mondială, să fie vândută evreilor ultrabogați, şi să-l răstoarne de la putere pentru a-l înlocui cu marioneta Ion Iliescu, tot mai împins de la spate de Europa Liberă…


 

Ceauşescu a început să-i dea la o parte pe evreii masoni – ultimii au fost Leon T. Răutu şi Voitec, dar masonii pătrunseseră deja în serviciile secrete – Securitate, Direcţia de Informaţii a Armatei (DIA) – şi pregăteau lovitura de stat sub masca unei revoluţii transmise în direct – ieșeau din adormire pentru a aprinde lumina în decembrie 1989.

Unitatea de la Boteni era o unitate specială a armatei formată din securişti pătrunşi în armată, care aveau pregătire în aviaţie, scufundări, rezistenţă în condiţii grele etc… Aveau 8 permise speciale pentru a se infiltra printre oamenii de rând. Ei au preluat conducerea revoluţiei după ce securiştii l-au trădat în 21 decembrie pe Ceaușescu la adunarea din fața sediului central al CC al PCR – o capcană întinsă familiei Ceaușescu.
Tot unitatea de la Boteni a penetrat televiziunea pentru a avea controlul asupra cui transmitea şi asupra a ceea ce se transmitea la TV – mesaje secrete pe care profanii nu le înţelegeau…
Toţi şefii erau îmbrăcaţi cu pulovere de lână de parcă atunci erau uniforme, nu alta.

Securitatea făcea şi multe abuzuri şi rele, prin indivizi dornici de afirmare, dar avea şi o latură de profesionalism, lucru recunoscut de Occident şi nu numai.
Ofiţerii DIA (Direcția de Informaţii a Armatei) au pus la cale acel război psihologic cu ţinte false – chipurile eram atacaţi de avioane şi elicoptere rusești – vezi ce spunea generalul Gușă de războiul inexistent cu anumiţi terorişti care apoi au dispărut imediat. Să nu uităm că multe dintre cadavrele de la Timişoara arse în crematoriul de la Popeşti-Leordeni de Sorescu şi Baciu, șefi ai Miliției, nu au fost luate în evidență pentru simplul motiv că erau străini – agenți ai KGB, CIA, Mossad, Serviciilor secrete ale Ungariei – aflați în subordonarea agentului dublu Tokes.

După revoluţie, masonii care au pus mâna pe serviciile secrete au obținut finanțări zdravene din PIB-ul ţării, şi este o adevărată mafie ce a înflorit sub toate guvernele cheltuindu-se miliarde de euro pe aparatură de ascultare a oricui, folosind informațiile culese pentru şantaj, compromitere etc.
Dacă în timpul lui Ceaușescu erau ascultate 80% dintre telefoanele românilor, acum sunt ascultate 90%! Au fost angajaţi sute de mii de SRI-şti, poliţişti, jandarmi etc. cu atribuții de filaj, urmărire, compromitere, plătiți cu salarii grase de noi, amărâţii de rând. Îi plătim să ne asculte la ordinul mafiei politice. Iată câte structuri de aşa-zisă siguranţă naţională au fost create pentru ca să fim urmăriţi non stop într-o ţară liberă, pentru care au murit mii de tineri în 1989.

Securitatea a fost înlocuită prin dezinformarea şi incidentele de la Tg. Mureș cu SRI, fiind numit şef al ei un evreu ungur Astolosz Virgil Măgureanu – prezent la asasinarea lui Ceauşescu, agent Mossad. Apoi șefii SRI sunt masoni.

În structura SRI se află mai multe servicii decât înainte de 1989 – mai mulţi bani cheltuiţi pentru a fi urmăriţi şi ascultaţi. În mod normal, SRI trebuie să facă servicii procuraturii, DNA şi să asculte cu mandat convorbirile suspecţilor, dar ei te fac terorist şi te urmăresc cum vor fără mandat.

Serviciile au adus în România aşa-zișii teroriști în închisori camuflate de PSD şi PNL prin Norica Nicolai, procuror, agent secret, şcolită şi pregătită de evreul ungur George Soroș.

 

Radu Timofte, fost şef SRI și senator PSD, implicat în mafia teroristului PKK Keser Fatih, era protejat de Victor Ponta, Viorel Hrebengiuc, Adrian Năstase, Ioan Talpeș. Ristea Priboi – cel cu atentatul de la Europa Liberă, regele rambursărilor de TVA de miliarde euro – a primit de la PSD şi Victor Ponta fabrica de explozivi Nitramonia Făgăraş şi au trimis 3000 tone exploziv cu un vapor Red Sky din Constanța către Al Queda în Egipt…
De asemenea, în mandatul lui Emil Constantinescu făceau şi operaţiuni speciale cu trafic de armament, camuflate în contrabandă de ţigări şi cafea…

Deci, pe timpul lui Ceaușescu, era Securitatea şi DIA (Direcția de Informaţii a Armatei). După lovitura de stat dată în 1989 de masonii care au pus imediat mâna pe averile lui Ceaușescu şi ne-au înrobit iar evreilor de la FMI şi Banca mondială, au apărut SRI dar şi alte câteva structuri de informaţii, în realitate servicii aservite străinătăţii, conduse în totalitate de trădători masoni cum sunt Virgil Măgureanu, George Maior, Florian Coldea şi alţii. A apărut DGIPI adică poliţia secretă de tip nazist – gestapo – kaghebist bolşevic evreiesc, a poliţiei, care conform legii ar trebui să urmărească doar poliţişti corupţi, care sunt mulţi tare – dar ei urmăresc pe toată lumea, pentru a şantaja şi stoarce bani de la oamenii de afaceri şi oamenii politici.

Dan Gheorghe, unul din şefi, a devenit ulterior şef SIPA, cu generalul de securitate Ureche şi sluga mafiei de la complexele de contrabandă Europa şi NIRO, pe unde se spălau miliarde de euro cu marfă de contrabandă din China, intrate prin portul Agigea Sud. Acesta era controlat în totalitate de familia Băsescu (Mircea şi Traian) şi şeful de vamă Teseleanu, prin firma Triton a lui Băsescu, condusă de Anca Ivaşcu, directoare BRD Constanța.

Foarte uşor s-ar putea şti dacă în containerele din China vine marfă de contrabandă, droguri, armament, ţigări, dacă ar fi folosit scanerul dat de Uniunea Europeană, dar nu se vrea, pentru că șpaga este mare. La NIRO lucrează şi poliţişti de la DNA, fiind toţi masoni înregimentaţi în structura mafiotă ce poartă denumirea de UNPR – partidul lui Gabriel Oprea – mason corupt cu avere de sute de milioane euro (obținută de unde? din salariu?).

DNA îi protejează pe toți pentru șpaga care o dau la alegeri, trecând din tabăra lui Adrian Năstase la Traian Băsescu şi la Victor Ponta.

Printre primii şefi a fost şi sluga lui Ceaușescu şi Ion Iliescu, generalul Cico Dumitrescu – omul Elenei Ceauşescu în domeniul chimiei, apoi consilier de stat la Palatul Cotroceni, unul din capii masoni bolşevici ai loviturii de stat din decembrie 1989, cel care la televiziune îl ţinea pe Nicu Ceauşescu de mână.

S-a redenumit şi unitatea 0215 cunoscută şi ca doi şi un sfert, actualmente 0962. Printre şefii masoni cunoscuţi a fost şi generalul Virgil Ardeleanu, poreclit Vulpea. Provenit din masoneria de la Cluj aservită lui Ion Țiriac prin Ioan Rus şi camarila de fraţi trădători, Ardeleanu a strâns dosare întregi despre întreaga clasă politică, cu care a şantajat toate guvernele, fiul său fiind unul din băieţii deştepţi care împreună cu fiul lui Virgil Măgureanu (șef SRI), a făcut sute de milioane de euro. Nici până azi nu au păţit ceva. S-a retras la Cluj unde conduce activităţi specifice.

Viorel Hrebengiuc, mafiotul nr. 1 al ţării, evreu mason, a coordonat şantajul politic împotriva adversarilor săi încercând cu „eminența cenușie”, repetentul Vanghelie să pună mâna pe doi şi un sfert – DGIPI – în 2008, când era cuscrul lui Traian Băsescu. Dar atunci au dat în omul-pusculiță al lui Traian Basescu, Puiu Popoviciu, şi au fost „liniștiți” de Băsescu.

 

Deşi este ilegal, ei continuă să urmărească oameni simpli şi nu poliţişti corupţi. Conform legii de siguranţă naţională, urmărirea se face pe un mandat dat de judecător doar de SRI. În realitate, toate aceste structuri urmăresc pe cine vor şi nimeni nu le face ceva. Cam ca NSA.

Aparatura de interceptare din ziua de azi este foarte avansată. A trecut vremea microfoanelor ascunse în telefon, riscul de a intra în casa urmăritului pentru a planta coropişniţe. Acum urmăritorii stau în mașini – Dacia Solenza sau Logan – şi au un laptop care elimină vocile din jur, selectează vocile celui pe care îl vor şantaja şi ascultă tot, inclusiv convorbiri intime. De ce atunci era hulită Securitatea? Ce fac cei de acum este total ilegal, nu pe poliţiştii corupţi îi urmăresc.

DGIPI este o armă de şantaj. DGIPI este subordonat ministrului de interne, dar mai există şi altă structură – SIPI – subordonată şefilor de poliţie judeţene. Alţi bani publici, ai tăi, ai mei, pentru a fi urmăriţi ilegal noi; le plătim din taxe şi impozite salarii uriaşe.

V-am prezentat cum trădători de ţară şi neam au pus mâna pe toate structurile de securitate după 1989 fără ca cineva să-i tragă la răspundere penală. Toţi aparţin masoneriei de parcă dacă nu eşti mason, nu poţi lucra în aceste domenii… Toţi au salarii mari, dovada fiind risipa din PIB pentru plata salariilor acestor nenorociţi care sunt de un milion de ori mai răi decât securiştii lui Ceaușescu – unii din ăia chiar erau profesionişti. Nu acelaşi lucru îl putem spune despre SPP – o gaşcă de parveniţi politic şi pe criterii de rudenie.

În timpul lui Ceaușescu era celebra divizie din cadrul Departamentului Securităţii Statului condusă de generalul Neagoe. Celebră este imaginea din 21 decembrie 1989, când securistul gras cu pălărie în loc să-l apere pe Ceaușescu în balconul CC al PCR îi spune „Înăuntru!” şi fuge. Ori în acel moment trebuia scos preşedintele din pericolul iminent. Era dovada clară a trădării securiştilor care împreună cu DIA puseseră la cale lovitura de stat.

Cât de proşti eram noi, românii, care strigam „Jos Comunismul” şi apoi îl puneam şeful ţării pe un comunist – Ion Iliescu, membru CC al PCR. Îi puneam pe Şerban Mihăilescu – șef cabinet Elena Ceaușescu – zis azi Niki Șpagă, pe Viorel Hrebengiuc – secretar CC al PCR la Bacău – mari masoni, pe Olimpian Ungherea, şef mason – șef al ziarului securităţii Pentru Patrie, pe Ioan Tapleș – securist mason coleg cu Ilie Ceauşescu, pe Petre Roman – al cărui tată evreu a creat securitatea şi NKGV – ucigând români la canal şi în închisori comuniste. Ăştia eram – luam de bun tot ce ne băga pe gât Europa Liberă finanţată de evreii din SUA.

Primul şef al SPP a fost numit nepotul lui Ion Iliescu, un tablagiu – plutonier major de artilerie – Iliescu după nume şi el, care devine în câţiva ani… general! Ca şi Ceauşescu, din cizmar devine general de armată. Iliescu face afaceri necurate cu arme şi ţigări şi devine bogat, foarte bogat. Adrian Năstase şi-a pus şi el şefi la SPP oameni de casă, implicaţi în afaceri, șeful SPP personal al lui era o femeie, ca să nu se mai vorbească despre orientarea lui sexuală. Apoi Ion Iliescu l-a numit pe masonul Naghy, şi el corupt până în măduva oaselor.
Când a venit Traian Băsescu, l-a numit şef SPP pe V. Pahonțu, un securist care în 16 – 22 decembrie 1989 era şef dispozitiv de represiune al Securităţii Statului în zona Piaţa Unirii  Piața Universității, unde au fost ucişi sute de tineri din comanda lui, dovada fiind jurnalul de luptă. Era căpitan de securitate. Slugă a regimului, devine jandarm, și răspundea de zona Palat Cotroceni, unde venea lumea să strige: „Ieși afară, javră ordinară”… Pentru meritul de a fi sclav este numit şef SPP de Traian Băsescu.

Urmează epurarea adevăraţilor profesioniști, câți mai erau (adevăraţii profesionişti din SPP plecaseră pe salarii mai mari în zone de conflict, unde îşi riscă viaţa pentru bani mulţi), şi sunt aduși în locul lor jandarmi. Este desfiinţată unitatea Aqvila, unitatea de elită a Ministerului de Interne, şi sunt aduşi şi aici pe pile, nişte non profesionişti, tot jandarmi. Mass-media îşi are rolul său de manipulator în acest caz. Această unitate era antrenată special pentru cazuri grave, de aducere a infractorilor periculoşi prinşi în alte ţări.
Pahonțu termină SPP de tot. Sunt angajaţi naşi şi fini şi nepoţi pe șpăgi mari – vezi caz angajări ajuns la DNA.

Din banii noştri se alocă anual miliarde de euro de la buget, ca să fim urmăriţi de zeci de structuri corupte de aşa-zisă siguranţă naţională. Însă Uniunea Europeană îi apără pe mafioţi.

Răfuiala masonilor. Răzvan Theodorescu a ieșit și el la lumină. Stănculescu şi masonii la Jilava

În urmă cu câțiva ani, portalul Ziarişti Online a fost alimentat cu informaţii despre date şi evenimente secrete ale masoneriei de la o anumită „Sursa A”, cel mai probabil aflată chiar în interiorul organizaţiei oculte. „Sursa A” a transmis și fotografia de mai sus, din care se detaşează o chelie binecunoscută: academicianul Răzvan Theodorescu, instalat de Ion Iliescu ca prim preşedinte al TVR-FSN în 1989-1990.

 

De altfel, în jurul personajelor protagoniste ale acelor evenimente se învârte şi o altă informaţie privind unul dintre actorii loviturii de stat din decembrie 1989 şi al execuţiei cuplului Ceauşescu: generalul cu piciorul în ghips, Victor Atanasie Stănculescu. Când era închis la Jilava, fostul conspirator pe linia AVO-GRU era vizitat regulat, la „vorbitor”, cu portocale şi aparate de filmat, de unul dintre masonii implicaţi în răfuielile masonice: Lucian Cornescu Ring.

În acelaşi loc în care Stănculescu a fost filmat făcând apologia masoneriei alături de Horia Nestorescu-Bălceşti, la 1 decembrie a sărbătorit împreună cu Lucian Cornescu Ring (vezi video mai jos). Acesta, la rândul lui, pe site-ul său de „ştiri masonice”, a adus în atenţie o altă controversă, privindu-l pe „venerabilul” Marcel Schapira, care îi scria de la Paris în 2005 aducând aminte în PS-ul răvaşului său plin de informaţii interesante, faptul că într-o carte despre revoluţie ar fi apărut că el ar fi dat ordinul executării lui Ceauşescu. O copilărie. Jocurile au fost mult mai mari. Dar prezentăm aici conţinutul scrisorii, pentru documentare. Atât Ring cât şi „Sursa A” consideră că Schapira a fost, de fapt, doar un banal informator al Securităţii, ulterior un susţinător înfocat al lui Iliescu. În postarea sa, Ring dezgroapă şi un scandal vechi de cinci ani, stârnit la vremea respectivă de un articol incisiv al ziaristei Miruna Munteanu, despre care afirmă că a fost trimisă la el de „fratele” Costel Iancu la ordinele lui Schapira. Cu toate acestea, în 2005, cei doi hotărăsc să îngroape scandalul şi se văd la Paris unde şi filmează un material nu lipsit de interes, pe care îl prezentăm integral mai jos. De la Ring mai aflăm şi cum ar fi fost „reaprinse luminile” masoneriei în România, după 1989. Cităm:

„În 1990, a venit la mine şi s-a făcut cunoscut ca frate regretatul Nicu Filip. Mi-a explicat atunci că avea o lojă ascunsă încă din timpul epocii Ceauşescu. L-am sunat la telefon pe Schapira şi i-am propus să reîncepem să lucrăm ca masoni în România (în acel timp, funcţiona la Paris un Suprem Consiliu în exil precum şi o Mare Lojă).

Spre uimirea mea, m-am izbit de un zid, Schapira spunând un «NU» hotărât şi explicând că «acolo sunt numai securişti…». Am mers mai departe, l-am luat pe Nicu Filip la mine, i-am pus la dispoziţie birouri, secretară, şofer, maşină şi i-am dat şi o sarcină: acea de a găsi maeştri masoni în adormire, de preferinţă dintre cei deveniţi maeştri înainte de 1935. În mai puţin de doi ani, Nicu a găsit 19 fraţi cu care «a suflat în tăciuni», este adevărat, cu ajutorul mai multor Mari Loji străine şi, în 1993, în luna mai, a fost consacrată M.L.N.R. şi Supremul său Consiliu.

Schapira a aflat că la începutul lunii mai 1993 trebuia să vină la Bucureşti reprezentanţii Supremului Consiliu al Jurisdicţiei Sud a S.U.A., în acel caz, Loja N.A.T.O. condusă de un contraamiral şi a venit de îndată la Bucureşti. Nicu l-a ignorat. Atunci, Schapira, jignit, a convocat la hotelul Bucureşti mai mulţi fraţi de el cunoscuţi şi ŞI-A TRANSFERAT TOATE PUTERILE. Cele ale sale de Suveran Mare Comandor în mâinile lui Amedeo Lăzărescu şi, în acelaşi timp, Marele Maestru în exil şi-a transferat şi el puterile în mâinile lui Vladimir Boanță.”

„Sursa A”: Ce face Lucian Cornescu Ring cu Victor Atanasie Stănculescu la Jilava

Constantin Bartolomeu Săvoiu l-a şantajat pe fostul general Stănculescu, propunându-i semnarea unui document pentru a arăta apartenenţa sa la masonerie, în schimbul ajutorului pentru a părăsi arestul din puşcărie. Așa cum am amintit mai sus, şi Lucian Cornescu Ring l-a vizitat pe Stănculescu la Jilava. Ultima vizită filmată a avut loc pe (sau în jurul datei de) 1 decembrie 2010. Dovada acestui lucru stă în materialul acesta:

video

Trebuie totuşi să menţionăm şi relaţia, negată acum de Săvoiu, dintre Lucian Cornescu Ring şi Constantin Bartolomeu Săvoiu. Cu ceva timp în urmă circula faimoasa listă a masonilor din Supremul Consiliu al lui Cornescu Ring, acolo unde se regăseau nume precum Horia Nestorescu-Bălcești, Răzvan Theodorescu etc.

Săvoiu se autoproclamase Mare Maestru al unei mari loji numite MLNUR, iar Cornescu se autoproclamase Suveran Mare Comandor al unei entităţi masonice superioare numite SCR, chiar dacă aceştia fuseseră expulzaţi din aceste două entităţi. Mai apoi, cei doi s-au atacat reciproc, fiecare invocând ce i-a convenit mai mult.

Dar să revenim puţin la faimoasa listă. Cine se afla pe această listă? Menţionăm doar câteva nume sonore: Radu Vasile (este vorba despre fostul premier al României), Victor Babiuc (fost ministru al Apărării), Eliade Ştefănescu, Florin Enăceanu, Manolescu etc.

Dar să prezentăm și legenda fotografiei de la începutul articolului: Doamna cu părul castaniu din stânga este Graţiela Bârla, fosta soţie a lui Cornescu Ring. Persoana de lângă ea este Mircea Deaca, fiul „faimosului” (la casa Ceaușestilor) pictor Deac (ajuns în Franţa, pentru a-şi pierde urmele trecutului roşu, şi-a schimbat numele în Deaca). În dreapta, inconfundabilul academician Răzvan Theodorescu, alături de Horia Nestorescu Bălceşti. Fotografia a fost realizată la sfârşitul anului 2010, la unul dintre hotelurile centrale din Bucureşti

„Nici când au venit sovieticii n-a fost mai grav ca azi pentru România, stat pe cale de disoluție”, a atras atenția istoricul Dinu C. Giurescu

„Nici în 1944 când au venit trupele sovietice, România n-a fost într-o situație mai gravă decât este acum”, a declarat academicianul Dinu C. Giurescu la emisiunea lui Radu Tudor, în ianuarie 2014.

Iată câteva dintre semnalele de alarmă trase de marele istoric, singurul, se pare, care are tăria morală și forța intelectuală de a atenționa românii că țara lor e pe cale de a nu mai exista:

„O ţară poate fi împinsă spre destrămare pe mai multe căi: economic, prin acapararea instituţiilor statului de grupuri de interese, prin dezorganizarea învăţământului, distrugerea sistemului public de sănătate şi pierderea celui propriu de asigurări, cât şi prin conlucrarea tuturor acestor factori. Este cazul României.

După decembrie 1989 a avut loc lichidarea, la propriu, a peste 90% din industria românească, odată cu reducerea masivă a producţiei meşteşugăreşti, în timp ce întreprinzătorii autohtoni par mai curând ignoraţi de forurile de decizie.

În prezent, la ordinea zilei este privatizarea (vânzarea) resurselor minerale şi energetice, însoţită de afirmaţia – nedemonstrată – a independenţei energetice a ţării!

Harta întocmită de Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale arată că toate zonele României, inclusiv platoul aferent al Mării Negre, sunt cuprinse în perimetrele de exploatare acordate la 26 companii străine.

Cu ce rămân cetăţenii acestei ţări în urma acestui val de explorări-exploatări? După contractele aflate în lucru, cu foarte puţin şi, în plus, la cheremul celor care efectuează forajele. Adio, independenţă energetică!

Sistemul bancar este controlat în proporţie de peste 90% prin sucursalele din România ale băncilor din alte ţări. Recapitalizarea CEC-ului – capital românesc – este refuzată de instanţele europene. Oare se pregăteşte să moară şi cea mai veche bancă populară românească?

 

Prin împrumuturile contractate de la Fondul Monetar Internaţional, Banca Mondială şi Banca Europeană, asupra cetăţenilor apasă cea mai mare datorie din istoria contemporană a României.

Instituţiile statului – atât la nivelul superior decizional, cât şi pe trepte intermediare – sunt direcţionate de reprezentanţi ai cercurilor de interese transpartinice constituite de mulţi ani. Încercările de a repune legea în drepturile ei se izbesc de refuzul net al acestor reprezentanţi, sub felurite «motivări». Nu au reuşit până în prezent nici încercările de a clarifica şi eventual sancţiona multiplele «combinaţii» pe seama avuţiei publice. Vorbim însă repetat şi insistent de independenţa justiţiei.

Rolul şi menirea parlamentului – bine definite şi formulate în teorie – rămân a fi verificate şi în practică.

Ştergerea treptată a identităţii, a conştiinţei apartenenţei la naţiunea română se operează, de mai mulţi ani, direct asupra tinerilor prin învăţământ, mai ales prin disciplinele umaniste – limba şi literatura română şi istoria românilor. Operaţiunea se efectuează prin stabilirea curriculei şi a unor tipare obligatorii pentru manuale, care, prin însăşi alcătuirea lor, îndepărtează încet şi sigur tineretul de la disciplinele respective.

Ţelul educaţiei globaliste este astăzi formarea unui om al secolului XXI interesat de valori materiale şi pseudo-culturale, fără identitate naţională. Cu alte cuvinte, un «pălmaş» modern.

Deteriorarea sistemului public de sănătate din multiple cauze a devenit vizibilă iar exodul medicilor şi a personalului sanitar continuă.

Încorporarea cetăţeanului într-un sistem de asigurări prin companii internaţionale înseamnă supunerea acestui cetăţean în final unor reguli standard fără legătură cu posibilităţile şi evoluţia ţării respective, în cazul de faţă, România. Procesul este în curs.

Asemenea evoluţii sunt limpede influenţate de tendinţele integratoare ale Uniunii Europene conduse de o birocraţie cu reguli proprii. Reglementările succesive – care merg până la reţeta de preparare a «mititeilor»– ca şi impunerea regionalizării continentale (obligatorie) – duc spre ştergerea identităţii statelor europene.

În ultimă instanţă vine opţiunea esenţială a fiecărui om politic român. Câtă voinţă are – dincolo de apartenenţa la un partid – de a păstra şi apăra valorile proprii româneşti – materiale, morale şi culturale? Cât de mult mai este dispus să se plece, repetat, în faţa directivelor, regulamentelor şi grupurilor de presiune din interior şi din afară?

Cu prea puţine semne pozitive, atitudinile oamenilor politici nu sunt încurajatoare. Tendinţa merge spre slăbirea în continuare şi chiar destrămarea statului şi a naţiunii.

Apare ca şi cum s-ar dori să nu se schimbe ceva fundamental, ca starea existentă în 2011-2012 să rămână încă o generaţie cel puţin.

Vom merge în continuare spre destrămare sau dimpotrivă spre o redresare – deocamdată greu de întrevăzut…

Încotro ne îndreptăm, Doamne?”

 

Încercările disperate ale profesorul Dinu C. Giurescu de a trezi clasa politică, românii în general, la o atitudine patriotică de salvare națională, măcar în ultimul ceas, par a fi fără sorți de izbândă în condițiile în care s-a instituit și consolidat un monopol antinațional în toate domeniile, iar reacțiile din interior lipsesc sau sunt mai degrabă de acceptare interesată.

Citiți și:
Angajaţii din serviciile secrete sunt de şase ori mai mulţi ca pe timpul Securității lui Ceaușescu!
Lista cu numele și funcțiile masonilor care conduc Ritul Scoțian Antic și Acceptat. Legăturile lui Valeriu Zgonea cu aceștia
Francmason, ministru, prim-ministru. Guvernele masonice ale României

 

yogaesoteric
13 mai 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More