Ce se petrece cu Mădălina Dumitru

Direcţia pentru Protecţia Copilului, Constanţa, a decis ieri, 7 aprilie 2004, că Mădălina Dumitru implicată în cazul Bivolaru trebuie să fie dată în plasament şi să rămână sub protecţia surorii ei, deşi în acelaşi timp directorul Direcţiei pentru  Protecţia Copilului (Constanţa) a afirmat că dacă fata doreşte să se căsătorească cu Remus Lomoş, nimeni nu o poate reţine, aşa cum nimeni  nu o poate ţine cu forţa la sora ei. Atât în faţa comisiei, cât şi a reporterilor, 


Mădălina şi-a exprimat clar dorinţa de a pleca împreună cu logodnicul ei la Bucureşti pentru a se căsători. Ea vrea de asemenea să îşi continue studiile la liceul din Bucureşti întrucât intenţionează să dea admitere la o Facultate din Capitală. Mădălina este considerată liberă, dar cu toate acestea i se interzice să stea de vorbă cu logodnicul ei, este urmărită la fiecare pas pe care îl face, este monitorizată de către Securitate şi Poliţie şi nu i se permite să intre în contact cu nici o altă persoană decât sora şi cumnatul ei. Deşi legal cei doi, Remus şi Mădălina, au voie să se căsătorească li s-a interzis să facă analizele prenupţiale, iar Remus a fost luat pe sus şi dus în mod inexplicabil în duba Poliţiei după 5 minute de conversaţie paşnică cu logodnica lui, când inspectorul Niţescu l-a smuls din îmbrăţişarea Mădălinei, i-a întors „profesional” mâna dreaptă la spate şi l-a scos din încăpere forţându-l să urce în duba Poliţiei.


Suntem curioşi să vedem dacă afirmaţia publică a surorii Mădălinei, făcută în faţa reporterilor, cum că este de acord cu căsătoria celor doi, se va adeveri, sau este doar o afirmaţie de faţadă, ca multe altele.


Ne întrebăm care este motivul real pentru care se petrec încontinuare toate aceste lucruri greu de explicat. Ce se urmăreşte prin această sechestrare voalată a Mădălinei? Cum este posibil ca într-o ţară care se vrea democratică, doi tineri care se iubesc să nu se poată căsători, deşi legea îi susţine şi cum este oare posibil ca Mădălina să rămână în continuare sechestrată deşi nu a făcut nimic ilegal?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More