Ce se pregătește în America? – „Dacă Trump NU este pus sub acuzare, Statele Unite se prăbușesc!”

Donald Trump transmite semnale tot mai clare că intenționează să candideze din nou în 2024. Atacurile furibunde din partea presei par să o confirme: frica de Trump e mai mare ca oricând!

New York Times a publicat recent un editorial semnat de Charles Blow în care cere, nici mai mult, nici mai puțin, decât punerea sub acuzare a fostului președinte și probabilului candidat Republican din 2024, Donald Trump.

De ani buni, nimic din ce scrie și publică New York Times nu mai este presă și informație: totul este propagandă și program politic.

De aceea, editorialul cu pricina nu poate fi rezultatul întâmplării, nici creația unui ziarist bătut în cap de caniculă.

Mai ales că ziaristul cu pricina este specializat în articole „angajate”. De pildă, nu cu mult timp în urmă, el îndemna la demolarea statuilor lui George Washington în numele combaterii rasismului.

Semănând frapant cu articolele din Scânteia anilor 1950, textul din New York Times ar fi necesar să fie luat foarte în serios. Mesajul său este clar: Trump este necesar să NU fie lăsat să candideze. Este necesar să fie împiedicat cu orice preț și prin orice mijloace.

Iar Establishmentul de la Washington a dovedit cu vârf și îndesat în ultimii ani că este în stare de orice.

Editorialul, intitulat Nu ne permitem să nu îl punem sub acuzație pe Trump, susține că acesta este un „prădător politic”.

Deși recunoaște că nu este procuror, autorul scrie: „Ca o concluzie a acestei serii de audieri privind insurecția din 6 ianuarie, îmi este mai clar ca niciodată că Trump este necesar să fie acuzat pentru infracțiuni multiple.

Și Blow continuă: „Întrebarea care stă acum pe masa Departamentului de Justiție nu este doar de a ști dacă există dovezi convingătoare că Trump a comis infracțiunile de care este acuzat, dar și de a ști dacă țara ar putea sprijini ocara incriminării penale a unui fost președinte.

Ziaristul frenetic merge mai departe: „Aș răsturna prima întrebare în totalitate: își poate țara permite să NU îl incrimineze penal pe Trump? Cred că răspunsul este: nu.

Autorul oferă și o explicație: „(Trump) a învățat din eșecurile sale și este acum mai periculos ca niciodată.

Blow adaugă că Trump „a înțeles că sistemul politic este incapabil să îl tragă la răspundere” și îi face pe simpatizanții lui Trump misogini, rasiști și „fraieri”.

Trump a înțeles că mulții dintre simpatizanții săi au un dispreț aproape total pentru femei.”

Și stalinistul de peste Ocean scrie mai departe: „El a înțeles că președinția este cea mai mare escrocherie a vieții sale. Zeci de ani a vândut mărgele de sticlă la fraieri – acaparând hoteluri și terenuri de golf, fripturi și vodcă – însă, dacă e președinte, nu are nevoie să le vândă decât minciuni care afirmă naționalismul lor alb și justifică debilitatea lor albă, așa că i-ar da bucuroși milioane de dolari.

Și încă: „De ce să înalți o clădire când poți să clădești o minciună? Trump nu s-ar da niciodată în lături de la așa ceva.

Pentru a încheia halucinant: „Un Trump nepus sub acuzare este un Trump liber să jefuiască… A nu îl inculpa penal pe Trump ar putea duce la prăbușirea întregului ecosistem politic și, în consecință, a țării.

Groaza care răzbate din rândurile lui Blow este clară: e vorba de Sistemul LOR. De Țara LOR. Pe care au reușit în sfârșit să pună mâna prin cea mai mare fraudă din istoria Americii.

Și care nu sunt dispuși să le scape printre degete a doua oară cu niciun preț. Pentru că acum își joacă Capetele.

Citiți și:
Virtuțile și umorul lui Trump. Răspunsul lui genial după ce FBI a publicat documentul cu motivarea percheziției, care seamănă cu contractul Pfizer-UE
Lichidați-l pe Trump ‒ II: Operațiunea „Mar-a-Lago” a fost pusă la cale de aceeași echipă care a înscenat „RussiaGate”

 

yogaesoteric
1 noiembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More