Virtuțile și umorul lui Trump. Răspunsul lui genial după ce FBI a publicat documentul cu motivarea percheziției, care seamănă cu contractul Pfizer-UE

Este evident că operațiunea FBI la adresa celui de-al 45-lea președinte al SUA vizează demolarea lui Donald Trump din postura de candidat republican la alegerile din 2024. „Este o acțiune politică”, a acuzat și Trump.

Pe lângă mafia globalistă din spatele lui Joe Biden, chiar și mulți republicani și conservatori de frunte ‒ aserviți aceleiași conjurații ‒ doresc ca altcineva să candideze la președinție în 2024 din partea republicanilor. Dar această judecată necesită o evaluare a viciilor și virtuților lui Trump în contextul circumstanțelor politice și culturale actuale, precum și o evaluare a altor potențiali candidați republicani la președinție, după cum explică și președintele Institutului Claremont, în video-ul de mai jos:

La sfârșitul lunii august, președinte Donald Trump a criticat motivarea scrisă, dar puternic redactată, a Departamentului de Justiție pentru cererea de mandat de percheziție a FBI la casa sa de la Mar-a-Lago.

Publicarea unei declarații puternic redactate și vădit politice nu face decât să dovedească faptul că administrația Biden este disperată să acopere raidul lor fără precedent, inutil și antiamerican împotriva președintelui Donald J. Trump”, a afirmat președintele într-o declarație, citată de Breitbart.

23 de pagini din declarația de 38 de pagini, desecretizată de un judecător federal, aveau informații redactate, inclusiv peste zece pagini care au fost complet șterse.

Parcă ar fi contractul dintre Pfizer și UE!” ‒ a exclamat directorul editorial al ActiveNews, Adrian Pătrușcă.

Trump l-a criticat, de asemenea, pe judecătorul Bruce Reinhart pentru că a semnat mandatul, menționând că judecătorul s-a recuzat într-un proces anterior intentat de fostul președinte împotriva candidatei ratate la președinție Hillary Clinton și a Comitetului Național Democrat.

El s-a recuzat în urmă cu două luni într-unul dintre cazurile mele, pe baza animozității și urii sale față de președintele vostru preferat, eu”, a afirmat Trump. „Ce s-a schimbat? De ce nu s-a recuzat în acest caz?

Trump a susținut că Reinhart a fost părtinitor și ar fi fost necesar să se recuzeze. Reinhart este un fan al democraților și al fostului președinte Barack Obama, pentru care a donat 1.000 de dolari în timpul campaniei prezidențiale din 2008 și încă 1.000 de dolari pentru Obama Victory Fund, potrivit documentelor de campanie.

Ulterior Trump a difuzat o imagine plină de umor la adresa Departamentului de Justiție și a FBI. „Le-a scăpat o pagină!”, a scris el pe rețeaua sa TruthSocial, care nu este încă disponibilă utilizatorilor din afara SUA, furnizând pagina imaginară de mai jos.

Citiți și:
Trump: Este unul dintre cele mai mari scandaluri din istorie. Cum îmi recapăt reputația?
Demonizarea lui Trump și Planul Marshall de lichidare a curentului conservator și naționalist

 

yogaesoteric
14 septembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More