Ceasul fatidic al României

Mă tem că nu avem în toată conducerea nici bărbăția, nici patriotismul, pentru a răspunde, la presiunile Vestului: „Aiasta nu se poate!”. Trimiteți ce aveți de trimis pe calea aerului direct în Ucraina, parașutați-vă trupe, dar nu ne împingeți pe noi să ne ducem acolo de unde ați șters-o voi englezește. Vrem să rămânem cu Vestul, n-avem ce căuta în Eurasia, dar nu ne puneți să zgândărim ursul.

Suntem cu voi, dar nu vrem să ne plângem după aceea, ca Zelenski, că ne-ați împins la luptă și ne-ați trimis doar motorină. Din spate, nu ne susține nimeni: nici Germania, nici Serbia, nici Bulgaria (restul vecinilor, Ucraina și Moldova nu constituie sprijin militar relevant. Dimpotrivă, este necesar să ne gândim la Armata a 14-a și la o Ucraină cucerită). Ungaria nu doar că nu e dispusă să se bată alături de noi, ci abia așteaptă să facem prostia, ca să ne înjunghie pe la spate, până la coloana vertebrală a Carpaților. Suntem perfect izolați și vreți să provocăm Rusia, bazându-ne pe un pod aerian iluzoriu. Dacă țineți morțiș să vă răfuiți cu Rusia, aveți granița cu ea prin marea Barents.

Știm că nu avem asemenea bărbați de stat care să fie fermi în apărarea interesului național, ci dimpotrivă, ai noștri jalnici politicieni slugarnici vor spune: „Am înțeles!”, la toate ordinele primite din străinătățuri. Au fost aleși pe sprânceană pentru asta, de zeci de ani. Nu doar dintre politicieni, ci și persoane cheie din servicii secrete, și manipulatorii din presă. I-am văzut în ultimii 2 ani că n-au avut scrupule în a chinui poporul, că n-au clipit când au fost uciși cu zile mii și mii de oameni în spitale, că nu au ieșit din minciuna criminală până nu au primit ordinul să treacă la o minciună și mai sfruntată.

Autor: Reacțiunea

Citiți și:
Global Research: SUA sunt principalul instigator al conflictului din Ucraina. Faptele istorice
Ce-i mână pe ei în luptă, ce voiește acest Apus? Minele de litiu din Ucraina care ar urma să treacă în proprietatea European Lithium din noiembrie 2022!
Văzând-o pe Greta Thunberg strigând „Trăiască Ucraina liberă” ar fi cazul să ne facă să bănuim că ceea ce se petrece nu este ceea ce ne spun ei

 

yogaesoteric
26 mai 2022

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More