Văzând-o pe Greta Thunberg strigând „Trăiască Ucraina liberă” ar fi cazul să ne facă să bănuim că ceea ce se petrece nu este ceea ce ne spun ei

Există un grup malefic care conduce planeta din umbră și care este hotărât să trăim în permanentă alertă, în incertitudine cu privire la ceea ce ne rezervă viitorul, în frică. Ei știu că o societate înspăimântată este mai ușor de stăpânit, pentru că are nevoie să se agațe de o mână salvatoare care îi dă siguranță. Mecanismul lor este simplu: „creăm o problemă, așteptăm reacția populației și oferim soluția dinainte pregătită și care de fapt servește doar intereselor noastre”. Acea stare de tensiune permanentă este bine documentată în raportul Iron Mountain, în care se analizează reacția populației, fie în situație de război, fie în timp de pace. Pentru a controla societatea este necesar să existe întotdeauna un inamic, real sau fictiv. Cel puțin două părți în opoziție este nevoie să fie create în narațiunea oficială, în așa fel încât să nu existe niciodată un sentiment de unitate între ființele umane.

Astfel, evenimentele istorice petrecute în secolul trecut par să urmeze un scenariu, o strategie calculată pentru atingerea unui obiectiv clar al acestui grup satanic: să întemeieze instituții la nivel mondial care să preia încetul cu încetul controlul asupra politicilor interne ale fiecărei țări. Și ce poate fi mai eficient decât să inventeze amenințări globale teribile, astfel încât lumea să considere că protecția oferită de aceste organizații supranaționale o depășește cu mult pe cea a guvernelor locale, mai mult sau mai puțin suspectate de corupție, mereu sub umbra incompetenței.

Soluții globale pentru probleme globale” este sloganul pe care ne-am săturat să îl tot auzim în timpul pandemiei, care a consolidat Organizația Mondială a Sănătății (OMS) ca minister planetar al sănătății. Odată depășită criza presupusului virus – care a arătat că suntem capabili să renunțăm la libertate și intimitate, precum și la unele drepturi fundamentale, în schimbul unei securități îndoielnice –, tensiunile geopolitice revin în prim-planul zilelor noastre. Peste noapte, mass-media abandonează discursul covid și trece la discursul de război, cu ritualul obișnuit. Cu un raționament pueril, ei hrănesc monstrul fricii și măresc figura unui dușman fabricat, care ne amenință modul de viață și bunăstarea. Acum avem un nou tiran pe care să-l urâm. Amenințarea reală, în schimb, este aproape, în interiorul dragei și bătrânei noastre Europa, care, înfășurată în zdrențe, disprețuiește pe cât ignoră.

Propaganda mediatică ne servește, proaspătă scoasă din cuptor, o poveste în care satrapul Putin, în dorința sa excesivă de a reface Imperiul Rus și de a emula faptele lui Napoleon, este dispus să arunce în aer echilibrul politic al Europei și să înceapă invadarea teritoriilor împotriva oricărei logici. Peste noapte, devine dușmanul progresului și al valorilor pe care instituțiile create după cel de-al Doilea Război Mondial le-au implantat în lume. Cele pe care mass-media ni le oferă drept „cele bune”: egalitate, eco-sustenabilitate, feminism, diversitate, progresism… pe scurt: Agenda 2030.

În același mod în care se creează inamicul public, avem și victima: Ucraina, care este necesar să fie salvată din ghearele tiranului, pentru că se presupune că reprezintă valorile noastre occidentale amenințate acum. Așa că avem cele două părți în opoziție, iar vedetele media din firmamentul globalist se avântă pe deplin în campania „Nu războiului” și în manipularea istorică. Văzând-o pe Greta Thumberg la porțile ambasadei Rusiei strigând „Trăiască Ucraina liberă” ar fi cazul să ne facă să bănuim că ceea ce se petrece nu este ceea ce ne spun ei. Prin mass-media defilează mari personalități globaliste, politicieni, cântăreți, actori, filantropi, scriitori… cei pe care ne-am și obișnuit să îi vedem – animatori subvenționați, care își vând imaginea pentru niște dolari: bardemii (de la Javier Bardem, actor) și penelopele de serviciu (de la Penelope Cruz, actrița și soția lui Bardem, milionari care trăiesc în SUA).

Chiar și Femen (organizație pentru drepturile femeilor) are un număr în acest circ. Totul în stilul Black Lives Matter, cu acel miros sorosian care iese din birourile barurilor globaliste.

Mult zgomot mediatic, care va împiedica lumea să pună sub semnul întrebării ce se ascunde cu adevărat în spatele a toate acestea: schimbarea modelului economic, social și moral pe care cei care trag sforile vor să-l impună lumii. Puțini își vor da seama că Ucraina este a doua țară din Europa și Eurasia pentru capacitatea de stocare a gazelor, după Rusia. Mai puțini încă se vor întreba de ce fiul lui Biden a fost directorul unei mari companii de gaze ucrainene până în 2019. Nu există coincidențe și nimic nu este la întâmplare. Cu toate acestea, mass-media de dezinformare și manipulare nu ne va spune că Ucraina se confruntă de ani de zile cu un sângeros conflict intern și că o parte semnificativă a populației sale este în favoarea anexării la Rusia, pentru că respinge modelul occidental pe care NATO și alte entități globaliste au vrut să-l impună într-o țară ale cărei rădăcini istorice, culturale și religioase sunt aceleași cu cele ale presupusului său invadator.

Dar, până când ne vom trezi în masă și vom lua atitudine, spectacolul sinistru va continua după cum este planificat…

Autor: Monse Gil-Delgado Fernández

Citiți și:
Oroarea din Ucraina despre care presa internațională nu vorbește: copiii-soldați antrenați pe modelul ISIS!
Documente scurse din laboratorul biologic ultrasecret din Ucraina arată că SUA făceau experimente biologice mortale pe soldații ucraineni
Hunter Biden: Ce făcea în China și în Ucraina?

 

yogaesoteric
14 mai 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More