Cel mai dur mesaj la adresa Ursulei vine din România: e șocant ce i-a transmis un veteran!

Veteranul de război general maior (rtg) aviator Radu Theodoru a adresat o scrisoare deschisă către Ursula von der Leyen, „cu o funcție pasageră la întreprinderea «Uniunea Europeană», în opinia mea, casă de toleranță a umanoidului contemporan întors în epoca troglodiților”, după cum se arată în textul mesajului rostit de veteran într-o înregistrare făcută publică în mediul online.

Pentru Radu Theodoru nu există dubii: economic, UE este un tripou de escrocat estul european, iar politic este instrument al plutocrației bancare ajunsă în faza de imperialism paranoic de a anula istoria națiunilor, complexul lor identitar.

Apoi, mai arată generalul maior în scrisoarea sa, UE este, demografic, mașinăria folosită să împuțineze radical populațiile creștine de pe mapamond.

Veteranul observă că doamna Ursula von der Leyen nu-și vede de treburile ei și se amestecă în treburile românilor, motiv pentru care generalul maior se vede îndreptățit să îi comunice „sus-numitei cucoane” următoarele, în scrisoarea citată:

Afacerile dumneavoastră cu vaccinurile, plus mita, sau avantajele oferite slugilor regionale funcție de cantitățile achiziționate pe seama bugetelor locale, vă privesc. Treabă de poliție economică.”

Un amestec brutal și obraznic în conștiința identitară a românilor

Interzicerea sărbătorii Crăciunului, a pomenirii numelui Maicii Domnului, a modestului Iosif, este un amestec brutal și obraznic în conștiința identitară a românilor. Noi, nestimată și impertinentă cucoană, suntem purtătorii unei istorii bimilenare. Strămoșii noștri au scris cu o mie de ani înaintea celor de pe Eufrat și Nil. Ne-am creștinat de la emanația hristică directă prin apostolul Andrei, cel întâi chemat la apostolat. Și conform moralei creștine, nu ne amestecăm în bordelul sodomist, dezgustător, pe care-l adăpostește întreprinderea dumneavoastră.”

Vă dau nota zero tăiată în patru la materia Psihologia poporului român.”

Cum României i se zice și «Grădina Maicii Domnului», cum noi știm ce este biserica administrativă, cea jertfelnic rugătoare și cea poporan ortodoxă, cum avem o superbă tradiție în a ne-o apăra, cum noi zicem mamă și tată, nu părinte 1 și 2, cum ne-ați poruncit, îndesând în aceste substantive o seamă de imponderabile, cum ar fi: dorul, duioșia, dragostea, smerenia (apropo, astea sunt excluse la clubul vostru bruxellez, deci reiau), recunoștința, grija; imponderabile care din substantive le catapultează în componente dinamice ale românității, ca și pe substantivele: Maria, Iosif și pe obiceiul Crăciun; ca pe tainele sacre: botez, împărtășanie și pe multe altele, de care voi, gangsterii sodomiști vreți să ne tâlhăriți. Vă dau nota zero tăiată în patru la materia Psihologia poporului român”.

Iar scrisoarea se încheie cu semnătura lui Radu Theodoru, care se recomandă drept general maior aviator, veteran de război. Scrisoarea deschisă a fost publicată în mediul online cu înregistrarea vocii veteranului Radu Theodoru.

Citiți și:
Scrisoare deschisă a unui grup de ofițeri (r) adresată președintelui Iohannis: Socotim de datoria noastră să vă atragem atenția că lucrați contra interesului național
Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, investigată pentru legături personale cu firma Pfizer și contractul de 1,8 miliarde de doze de „vaccin”

 

yogaesoteric
23 mai 2022

 

26 Comentarii
 1. Rosca spune

  Aplauze Domnule Radu Theodoru ! Strigătul neamului Românesc către persoane ce se cred superiori fără merit.

 2. M. C Donici spune

  Patriotism
  Nu înseamnă
  Prostie !!!

  1. Elena spune

   Bravo d-le general.Român adevărat, creștin adevărat, patriot adevărat. Sa va dea bunul Dumnezeu sănătate și să vă păzească de tot ce-i rau!

 3. MLADIN AUREL spune

  are multa dreptate,vede ff clar rezultatele funeste ale obedientei neprecupetite ,de acum,fata de o organizatie europeana,la care interesele marilor tari,a consortiilor economico administrative si bancare primeaza,in dauna tarisoarelor mici si fara aparare!

 4. Geo spune

  Felicitări! Bravoooooo domnule General Radu Teodoru! Să fiți sănătos, să trăiți încă o mie (1000) de ani! Fiți binecuvântat de Dumnezeu!

 5. BALICI GHEORGHE spune

  Domnul RADU THEODORU ,veteran de război este un ROMAN adevărat, un patriot și un OM cu credință și respect față de valorile acestui popor. DUMNEZEU SA IL OCROTEASCA SI SĂ IL BINECUVANTEZE. Mă înclin cu respect și apreciere față de domnia sa.

 6. Nora spune

  Continuati

  1. Filip Didina spune

   Felicitări ,domnule general Radu Teodoru !

 7. Gusbeth Viorica spune

  Uimită !

 8. Silviu TTS spune

  Venerabilul general, patriot desăvârșit, merita tot respectul românilor.

 9. V.Palia spune

  Sa ne trăiești domnule General,asa v-om suprvtui cu înaintași ca Dumneata respect și virtute V.Palia

 10. Gigi Stan spune

  SUBSCRIU! SA-I DEA DUMNEZEU SANATATE DOMNULUI GENERAL!

 11. Stanescu Vasile spune

  Repect si pretuire oameni de onoare .

 12. Emil Miloș spune

  Aceste lucruri sunt cunoscute de ani , de cînd este permanent prezent în parlamentul european al lui George Sòròs , acest individ periculos , exclus din multe țări , speculant financiar cu slugi multiple ca de exemplu președinta comisiei europene . Dacă nu se intervine rapid vom fi distruși efectiv !!!

 13. DINDA MUȘAT spune

  Consider salutara scrisoarea lui RADU THEODORU, simbol al patriotismului adevarat, NU CLAMAT,ANULAND ATITUDINEA

  OBEDIENTA, ” MIORITICA”, DE” GHIOCEL” A POLITICIENILOR ROMANI.Dictonul ” CAPUL PLECAT , SABIA NU- L TAIE”, ar trebui uitat,. Altfel, vom rămâne pe veci ” ingenuncheati

 14. Victor. P spune

  Aveti mare dreptate.Dzeu sa va binecuvinteze…Sa traiti 1000 de ani…

 15. Maria Paun spune

  De acesti patrioti,care din păcate ìi poti numărul pe degetele de la o mana,are mare nevoie Romania.Stima si respect domnilor Radu Theodoru.Sa fiti binecuvantat.

 16. Popa Victoria spune

  Cinste Domnului Radu Teodoru pentru scrisoarea care exprimă calitățile neamului nostru ce trebuie să fie respectate de toți!

 17. Mariana Nitu spune

  Domnule general tot respectul adevarat romin care își respecta tara Romania și poporul romin și care a avut curajul sa o combată pe aceasta doamna.na care se vede stapina pe tot și pe sufletele și gândurile noastre .Cred ca aceasta doamna este timpul sa iasă la pensie ca mintea nu ii mai funcționează normalii trebuie multa odihna psihica corect .P.s.Romania are .ulta nevoie de romini adevărați ca dumnevoastră care sa tina cu România și poporul romin

 18. Cârstea Elena spune

  Păcat că nu mai avem români că domnul general decât puțini
  Generalii de după revoluție nu au nici un punct de vedere în această privință?doar sunt in slujba statului și au depus un jurământ de credință față de țară
  Un popor fără trecut este un popor fără viitor deci trebuie să luăm atitudine față de imixtiunea UE în problemele ce țin de cultura tradițiile obiceiurile religie și istoria romanilor sau mai simplu fiecare bordei cu al său obicei face diferența dintre națiuni și ne dă identitatea
  Respect și admirație pentru cei care nu se pleacă și mai au demnitatea de român

 19. Katy spune

  Un patriot cum rar mai vezi in ziua de astăzi. Mă înclin in fata dumneavoastră și vă admir franchețea cu care spuneți lucrurilor pe nume.

 20. Crauciuc Dumitru spune

  Pana si streinii ne compatimesc: un jurnalist sarb scria recent ca „romanii sunt imbecil de toleranti”. Din cauza conducatorilor anti romani, sevili intereselor streine, si nu a poporului, as zice eu. Doamne, apara si pazeste tarisoara noastra, esti ultima speranta…

 21. Vasile Miclea spune

  Totul este adevarat, dar putini oameni au curajul sa o si spuna .

 22. Rodica spune

  Tot respectul, și admirația, pentru adevărul spus de Dl.General!

 23. Dan Stanescu spune

  Bravo , Domnule General !!

 24. Balaban Gh. spune

  Iată că. exista și romani adevărați și care nu accepta ca UE să ne comande .și să ne impună anumite reguli de convetuire,,românul având personalitatea sa.Haideti dragi romani sa luam atitudine si sa ne opunem cu vehemență acestui comportament dictatorial

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More