Cel mai scabros pariu dement pe care Tommy Lee şi Nikki Sixx de la Mötley Crüe l-au făcut

Nu citiţi dacă aveţi sub 18 ani sau aveţi sensibilităţi la stomac

Odată ce ajungi mare rock star şi le-ai făcut cam pe toate şi te plictiseşti, singurul lucru care îţi rămâne este să te bagi în cele mai bizare, să nu spunem de-a dreptul scabroase, întreceri cu colegii tăi de trupă.

Nu băgăm mâna în foc că povestea de mai jos este adevărată, însă dacă este, întrece orice grozăvie întâmplată în show-biz-ul pe care îl citim în publicaţiile de can-can, cel puţin pe astea de pe malul Dâmboviţei.

Povestirea spune că doi flăcăi din Mötley Crüe în anii lor de tinereţe, respectiv toboşarul Tommy Lee şi basistul Nikki Sixx, au făcut un pariu bizar prin care s-au luat la întrecere care reuşeşte pe o perioadă cât mai lungă de timp să agaţe cât mai multe femei, folosindu-se de calitatea lor de vedete, fără să se spele, fără măcar să facă duş, şi să se iubească cu ele, fără să le facă pe reprezentantele sexului feminin să vomite.

Un mic spoiler, înainte să continuăm povestirea. De aici se trage numele albumului de coveruri The Spaghetti Incident, a celor de la Guns NʼRoses.

Continuăm…

La vremea aceea Tommy şi Nikki aveau cântări în fiecare seară, după care se retrăgeau fiecare pentru câte un 4some. Pariul lor trebuia să ţină două zile, dar a ţinut… două luni. Da, aţi citit bine. Două luni.

Povestea s-a terminat cum nu se poate mai scârbos. Se pare că Nikki a plecat cu o groupie girl în camera lui. Următorul lucru pe care şi-l aduce aminte este că în timp ce i se făcea o felaţie, ea a vomitat pe scârbavnicul, la propriu, mădular. Şi se pare că mâncase paste. De unde şi… The Spaghetti Incident.

În loc să fugă către duş, Nikki Sixx şi-a chemat colegul să-i arate ce s-a întâmplat şi să admită că a pierdut pariul.

Citiţi şi:
Satanismul cvasi-evident al muzicii rock
Promovarea făţişă a satanismului de către unele vedete
Noul tip de sex care face ravagii pe plan mondial: Avertismentul teribil al specialiștilor

yogaesoteric
7 octombrie 2017 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More