Cel puțin 811 de decese şi 15.785 de reacții adverse în SUA, după vaccinurile Pfizer și Moderna

 

Cel puțin 811 persoane au murit după ce au fost vaccinate împotriva covid-19, potrivit celor mai recente date ale guvernului SUA, publicate în 19 februarie. Decesele au fost raportate către VAERS, sistemul de urmărire a leziunilor vaccinale al Centrului pentru Controlul Bolilor din SUA (CDC), potrivit LifeSiteNews.

VAERS a înregistrat până la această dată 15.785 evenimente adverse, posibil legate de vaccinurile covid-19 produse de Pfizer și Moderna, deși numărul real de cazuri a fost probabil mult mai mare.

Până în prezent, peste 61 de milioane de americani au primit doze fie de vaccin Pfizer-BioNTech, fie de la Moderna, care au fost autorizate pentru utilizare de urgență în luna decembrie, după mai puțin de un an de dezvoltare. Vaccinurile, care sunt încă experimentale din punct de vedere tehnic, nu pot preveni infecțiile asimptomatice covid-19 sau să dureze mai mult de un an.

Conform ultimei raportări VAERS, din 19 februarie, dintre cele 811 decese, 429 au fost înregistrate la persoane vaccinate cu serul de la Pfizer şi 382 la persoane care au primit vaccinul Moderna.

Dintre decesele în urma vaccinării covid-19 urmărite de VAERS, cele mai multe au avut loc în 48 de ore.

Un bărbat în vârstă de 28 de ani, fără afecțiuni preexistente, a fost „găsit fără viață la locul de muncă” în New Jersey, la două săptămâni după ce a primit vaccinul Pfizer în decembrie, relatează un raport VAERS.

În Arizona, o femeie în vârstă de 88 de ani, cu artrită și hipertensiune arterială, a suferit dureri la nivelul spatelui și dureri de cap extreme și vărsături după ce a primit vaccinul Pfizer. Ea a intrat în comă și a fost intubată.


Citiţi şi:
Ironic, şi cei mai informați inși din România, lucrătorii SRI, refuză în proporție de 60% ‘superbul’ vaxin
Doctor francez despre vaccinul anti-covid de la Pfizer: N-am văzut niciodată o frecvență atât de ridicată de efecte secundare la un vaccin!

 

yogaesoteric
21 februarie 2021

 


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More