Cele mai mortale pandemii după impactul asupra populației – plasarea covid vă va surprinde

După aproape doi ani de la apariția virusului Wuhan și al haosului pe care l-a provocat pe tot globul, avem acum o imagine mai bună despre cât de mortal a fost coronavirusul în comparație cu alte mari pandemii din trecut.

Și, nici măcar nu este aproape.

Chiar dacă acceptăm numerele oficiale, care aproape sigur nu sunt corecte, covid-19 se clasează jos în grafic.

Conform numărului de decese la nivel mondial de la 15 martie 2021, coronavirusul a fost una dintre cele mai mici pandemii din istoria modernă. De atunci, numărul a crescut pentru coronavirus, dar încă nu se compară cu marile pandemii din trecut.

Important de reținut: gripa comună aproape a dispărut de pe fața Pământului de doi ani încoace, ceea ce a făcut ca epidemiologul Knut Wittkowski să afirme că „gripa a fost redenumită covid-19 în mare parte”.

Covidul din zilele noastre este televizorul și propaganda media. Nu se vrea tratarea pacienților.

Citiți și:
Câteva observații pertinente, elementare care arată că de fapt ne confruntăm nu cu o pandemie, ci cu o sinistră pLandemie, ce este un război viclean al globaliștilor sadici, satanici, şi care este în mod evident dezlănțuit împotriva populației acestei lumi
PLANDEMIE este cuvântul potrivit pentru criza mondială prin care ni se suprimă drepturile și libertățile

 

yogaesoteric
15 decembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More