Pașaportul de vaccinare era prevăzut în registrele Comisiei Europene din 2018!

Comisia Europeană avea încă din 2018 în lucru o Foaie de Parcurs privind consolidarea cooperării în combaterea bolilor ce pot fi prevenite prin vaccinuri. Oficialii UE și cei ai României care au știut nu au spus nimic.

Pe 17 martie a.c. Ursula von der Leyen, președinta Comisiei Europene, și oficialii de la Bruxelles au lansat „propunerea pașaportului de vaccinare”, un document tip pentru toate statele membre, care să permită libera circulație a persoanelor „imunizate” în fața infecției cu SARS-CoV-2.

Decizia ar fi survenit, chipurile, în urma summitului Consiliului European din 25 și 26 februarie a.c., când cancelarul Germaniei, Angela Merkel, l-ar fi propus, în ciuda unor anunțuri anterioare ale Comisiei potrivit cărora Uniunea Europeană nu s-ar grăbi să conceapă un astfel de document.

În realitate, intenția Comisiei de a crea un pașaport de vaccinare pentru europeni datează din 2018, potrivit unei Foi de Parcurs a Comisiei accesate de ActiveNews, din care nu lipsesc un studiu pe această temă și un sondaj la nivel european.

Prima acțiune de urmat era examinarea fezabilității dezvoltării unui card / pașaport de vaccinare comun pentru toți cetățenii U.E. care să fie compatibil cu sisteme electronice de informații privind „imunizarea”. Deși la acea vreme nu se vorbea despre noul coronavirus, acest pașaport era gândit să ia în considerare diferitele programe naționale și europene de vaccinare.

O altă acțiune programată era alcătuirea unei Coaliții pentru Vaccinare care să aducă împreună asociații ale lucrătorilor din domeniul sănătății precum și asociații relevante ale studenților din domeniu, care să se angajeze să transmită publicului „informații corecte” despre vaccinare, descurajând „miturile” și schimbând „bune practici”.

Creșterea accesului la vaccinare pentru grupurile de persoane dezavantajate sau excluse social era de asemenea pe agendă încă din 2018. Ultimele două puncte ne duc cu gândul la o variantă europeană a GAVI, alianța globală pentru vaccinare, alcătuită în 2020 tocmai pentru a întări colaborarea „profesioniștilor” din sănătate și a asigura „accesul egal” la vaccinuri covid pentru statele sărace ale lumii.

Acest document al Comisiei Europene cuprindea o eșalonare a atingerii obiectivelor pe ani, între 2018 și 2022. Foaia de Parcurs a fost actualizată ultima oară în al treilea trimestru din 2019, deci cu vreo 4 luni înainte ca pandemia noului coronavirus să fie recunoscută în Uniunea Europeană. Conducerea Comisiei Europene și responsabilii din țările-satelit – să le spunem așa – cunoșteau acest aspect.

Iată documentul:

Concluzie: Trăim vremuri biblice în care niște psihopați se joacă de-a Dumnezeu. Cel care a botezat nebunia „plandemonie” a fost inspirat și informat. Ceea ce ni se petrece de aproape doi ani și pare nesfârșit, riscă să se sfârșească nu prin voința omului care s-a dovedit a fi prea slab și prea fricos în fața demonilor, ci prin Mânie Dumnezeiască. Legile Universului: „În toate există un echilibru” și „Nimic nu rămâne nerăsplătit”.

Citiți și:
Vaccinare obligatorie, paşaport sanitar, război biologic (şi economic)
„Pașaportul covid este total stupid”, spune epidemiologul Martin Blachier, un vajnic susţinător al vaccinării tuturor

 

yogaesoteric
15 decembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More