Cenzura și manipularea, armele seculariste care afectează în mod extrem de grav libertatea de exprimare și dreptul la opinie

Putem sesiza cu ușurință că diverse forme de cenzură își fac loc, din ce in ce mai mult, în abordarea europeană și națională despre cum ar fi necesar să fie conduse națiunile, conform ideologiei neomarxiste, într-o lume din ce în ce mai secularizată.

Libera alegere e necesar să fie respectată în egală măsură, atât decizia celui care alege să se vaccineze, de exemplu, cât și a celui care optează să nu o facă. Se constată, din păcate, că persoana care nu alege să se vaccineze este supusă îngrădirilor de tot felul, restricțiilor și discriminărilor multiple, restrângându-i-se foarte multe drepturi și libertăți. Aceasta instituie o practică extrem de periculoasă, pentru că afectează mai ales libertatea de manifestare și de exprimare a omului.

Totodată, cenzura mediatică, prin care se dorește reducerea la tăcere a vocilor critice, face parte la rândul său din această atitudine autoritară exercitată cu multă putere asupra cetățenilor. Te întrebi dacă democrația mai este o realitate palpabilă sau un ideal îndepărtat.

În contextul ofensivei seculariste, Biserica lui Hristos este din ce în ce mai atacată, iar cei care îndrăznesc să aibă o opinie care iese din dorințele celor ce implementează măsuri de forță la nivel național sunt atacați fără menajamente.

[…] În calitate de cetățean român, dar și de licențiat și masterand în științe juridice, le cer autorităților statului să nu îi mai hărțuiască pe Ierarhii bisericii, cum s-a petrecut cu I.P.S Teodosie și cu P.S Ambrozie.

Preocuparea celor puși în fruntea statului de o majoritate creștin ortodoxă, ar fi necesar să fie anchetarea cumplitelor incendii din spitale, a lipsei medicamentelor și nicidecum anchetarea și atacarea Ierarhiilor si preoților Bisericii.

Am simțit nevoia să scriu aceste rânduri, fiind licențiat în Drept, Psihologie și Teologie, areal de studii unde am învățat că drepturile și libertățile fundamentale ale omului este necesar să fie ocrotite și garantate de statul român.

Să-L rugăm pe Bunul Dumnezeu să ne apere libertatea, pentru că aceasta este darul suprem pe care ni L-a oferit.

Preot Sofian Costea

Citiți și:
Vaccinații vs. nevaccinații. O șaradă ieftină
Presa în România: puțină transparență, multă autocenzură, bani de la Guvern

 

yogaesoteric
7 martie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More