Ceremonie excepţională de comuniune spirituală profundă cu SKANDA și iubitele sale, VALLI și DEVAYANI – sâmbătă, 2 noiembrie 2019

 

Cu ocazia ZILEI TRADIŢIONALE A MARELUI ZEU SKANDA KARTIKEYA – MAHAVIRA (care în acest an este celebrată în întreaga lume în data de 2 noiembrie), Grupul Ezoteric Vira MAHAVIRA ANANDA vă invită să-l sărbătorim împreună pe Marele Zeu în cadrul unui procedeu spiritual excepţional de comuniune profundă cu SKANDA şi iubitele sale, VALLI şi DEVAYANI.

Această manifestare spirituală excepțională se va desfășura în noaptea de sâmbătă, 2 noiembrie spre duminică, 3 noiembrie 2019, de la ora 21:30, la unison, în București, Bacău, Brașov, Chișinău, Cluj-Napoca, Constanța, Deva, Iași, Oradea, Târgu Mureș, Timișoara.

În București, ceremonia spirituală va avea loc la sala Pipera 1. Intrarea în sală se va face între orele 21:00-21:20, pe baza legitimaţiei de curs de yoga.

Sunt invitați/invitate toți cursanții și toate cursantele şcolii noastre (de la grupa a 2-a de yoga în sus)!
Pentru o necesară pregătire prealabilă este recomandată realizarea unui tapas de 60 de minute trataka cu yantra lui SKANDA (yantra este disponibilă la sala de curs) sau 60 de minute laya yoga cu mantra lui SKANDA (pentru cei care au primit această iniţiere).

Tradițional, SKANDA este fiul lui SHIVA și fratele lui GANESHA. Înțelepciunea hindusă îl consideră a fi acea ipostază a lui SHIVA a „marelui erou (MAHAVIRA) în manifestare” și îl recunoaște ca fiind un avatar al lui SHIVA, și anume încarnarea terestră a puterii omnipotente şivaice, „întruparea fizică a Energiei sale Divine Esențiale” (Swami Shivananda), „Puterea personificată a lui SHIVA” (Swami Chidananda).

Proiecția Sa directă în planul fizic explică rapiditatea fulgerătoare (renumită în lumea hindusă) cu care SKANDA își ajută toți adoratorii (chiar și pe cei cu o aspirație mai puțin intensă), acordându-le prosperitatea materială și spirituală și succesul deplin în toate acțiunile lor dumnezeiesc integrate. În acest sens, Swami Shivananda consideră că SKANDA este „una dintre cele mai accesibile manifestări ale Divinului în Kali Yuga”, iar Chandogya Upanishad face referire la SKANDA ca fiind acea „cale de evoluție spirituală care conduce către înțelepciune”.

Totodată, SKANDA este protectorul și susținătorul tuturor bărbaților VIRA, oferindu-ne tuturor modelul arhetipal perfect al eroului spiritual (VIRA).

Alături de SKANDA, iubitele sale adorate VALLI (fiica lui VISHNU) și DEVAYANI (fiica lui INDRA) întruchipează la nivel arhetipal Puterea Voinței Atotputernice a lui Dumnezeu (iccha shakti) și Puterea Acțiunii Infailibile a lui Dumnezeu (kriya shakti).

 

yogaesoteric
31 octombrie 2019


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More