MEDITAŢII, CONJUNCTURI ASTROLOGICE FAVORABILE şi EVENIMENTE SPIRITUALE din luna NOIEMBRIE 2019

 

Motto: „Uneori oamenii se împiedică de adevăr, dar numai cei proşti se ridică imediat şi merg indiferenţi mai departe.”

ATENŢIE!!! Fiecare dintre aceste momente benefice, care sunt totodată nişte daruri ascunse ce ne sunt oferite de DUMNEZEU, vă ajută să pătrundeţi şi să savuraţi, la modul spiritual vorbind, TAINELE REZONANŢELOR OCULTE ASTRALE. Prin focalizarea fermă şi continuă a atenţiei asupra lor, aceste momente inefabile ne oferă totodată ocazia de a trăi plenar şi profund MISTERUL MOMENTULUI PREZENT.
Profesor de yoga Gregorian Bivolaru


Vineri, 1 noiembrie, de la ora 22:00 – SĂRBĂTOAREA SPIRITUALĂ A ZODIILOR în care vor fi sărbătoriţi nativii şi nativele din zodia SCORPION. Această manifestare spiritual-artistică se va realiza la unison în mai multe oraşe din ţară; în Bucureşti, va avea loc la sala Pipera 2.

Sâmbătă, 2 noiembrie, între orele 14:00-14:30 – Meditaţie cu energia subtilă sublimă tainică, nesfârșită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL CLARITĂȚII DUMNEZEIEȘTI, transmisă online de MISA Senzaţional TV. În București, meditația se va realiza la sala Pipera 2.

Sâmbătă, 2 noiembrie – Ziua tradiţională a Marii Divinităţi Celeste SKANDA KARTIKEYA (MAHAVIRA). De la ora 21:30: CEREMONIE SPIRITUALĂ EXCEPŢIONALĂ DE COMUNIUNE PROFUNDĂ CU SKANDA, realizată la unison în mai multe localități din România și din alte țări. În București, această manifestare spirituală se va desfăşura la sala Pipera 1.

Duminică, 3 noiembrie, între orele 16:00-18:15 – TEHNICA DE PROIECȚIE A CONȘTIINȚEI (PHOWA) ÎN ÎMPĂRĂȚIA CEA TAINICĂ A LUI DUMNEZEU TATĂL, realizată la unison în mai multe localități din România și din alte țări. În București, această manifestare spirituală se va desfăşura la sala Obor (Verandă).

Duminică, 3 noiembrie, între orele 21:00-21:45 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DUMNEZEIEȘTI, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va face la sala Pipera 2.

Vineri, 8 noiembrie, între orele 19:00-19:45 – Meditaţie de comuniune cu SFINŢII ARHANGHELI MIHAIL şi GAVRIIL.

Vineri, 8 noiembrie, între orele 19:45-20.30 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a SOARELUI în TRIGON cu sfera subtilă de forță a planetei NEPTUN. Efecte: Trezeşte şi dinamizează intuiţia şi imaginaţia creatoare, amplifică senzualitatea rafinată și simţul artistic. Face să se trezească capacitatea de clarviziune şi inspiraţia.

Sâmbătă, 9 noiembrie, între orele 14:00-14:30 – Meditaţie cu energia subtilă sublimă tainică, nesfârșită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL CONȘTIINȚEI DUMNEZEIEȘTI, transmisă online de MISA Senzaţional TV. În București, meditația se va realiza la sala Pipera 2.

Duminică, 10 noiembrie, între orele 03:55-04:40 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MERCUR în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei PLUTO. Efecte: Acest aspect trezeşte puterea de transmutare a potenţialului creator şi face posibilă sublimarea spontană a energiilor rezultante în pasionalitate armonioasă şi elevată. Dinamizează curajul în acţiunile benefice ce implică autodepăşire, impulsionează transformarea spirituală prin orientarea conştientă a voinţei individuale către o stare inefabilă de abandon în faţa voinţei lui Dumnezeu Tatăl. Facilitează depăşirea egoismului şi totodată este o şansă excelentă pentru îmbunătăţirea autocontrolului.

Duminică, 10 noiembrie – TRIPURA SUNDARI. Între orele 08:53-09:53: meditaţie de comuniune cu Marea Putere Cosmică Tripura Sundari. Perioada favorabilă de angrenare în cuplu, cu iubire, transfigurare și continență este între orele 00:30-18:30. Momentul de maximă influenţă benefică: duminică, 10 noiembrie, la ora 09:23.

Duminică, 10 noiembrie, între orele 21:00-21:45 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DUMNEZEIEȘTI, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va face la sala Pipera 2.

Marți, 12 noiembrie – LUNA PLINĂ. Perioada de influenţă nefastă a Lunii Pline începe luni, 11 noiembrie, la ora 21:34 şi se încheie miercuri, 13 noiembrie, la ora 09:34. Momentul de maximă influenţă a Lunii Pline: marți, 12 noiembrie, la ora 15:34.

Marți, 12 noiembrie, între orele 20:05-20:50 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MARTE în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei JUPITER. Efecte: Trezeşte tenacitatea şi încrederea în forţele benefice proprii, amplifică spiritul întreprinzător şi eficienţa în acţiune. Este un moment excepţional pentru dezvoltarea capacităţilor vindecătoare latente, trezeşte forţa de angrenare în acţiuni terapeutice şi de purificare. Amplifică spiritul justiţiar. În cazul acestui aspect, este facilitată apariţia generozităţii, trezirea exprimării creatoare, apariţia încrederii în sine, face cu putinţă trezirea capacităţii de exprimare a idealurilor spirituale.

Miercuri, 13 noiembrie, între orele 11:00-15:15 – ÎNTÂLNIREA COMUNĂ a INSTRUCTORILOR DE YOGA, a LECTORILOR DE AYURVEDA şi a INSTRUCTORILOR DE ŞIVAISM, la sala Pipera 1. În aceeași zi, vor mai avea loc: CURSUL DE PREGĂTIRE PENTRU INSTRUCTORII DE YOGA (nr. 18), între orele 15:30-17:30, la sala Pipera 1; ÎNTÂLNIREA LECTORILOR DE AYURVEDA, între orele 07:30-10:30, la sala Pipera 2; ÎNTÂLNIREA INSTRUCTORILOR DE ŞIVAISM, între orele 10:00-10:50, la sala Pipera 1 (în vestiarul din dreapta).

Miercuri, 13 noiembrie, între orele 16:20-17:05 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MERCUR în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei SATURN. Efecte: Facilitează atingerea stării de linişte şi calm la nivel mental, trezeşte şi susţine echilibrul dintre interior şi exterior, dintre esenţă şi aparenţă, fiind totodată o oportunitate pentru a înţelege priorităţile vieţii noastre atât în sfera spirituală, cât şi în sfera materială. Ajută la depăşirea rapidă a stărilor de împrăştiere şi defocalizare mentală, amplifică puterea de concentrare mentală, favorizează gândirea practică, trezeşte obiectivitatea şi punctualitatea.

Miercuri, 13 noiembrie, între orele 19:45-20:30 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a SOARELUI în în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei PLUTO. Efecte: Acest aspect trezeşte energia tainică a voinţei, face să apară o stare pregnantă de aspiraţie spirituală, facilitează înţelegerea superioară şi profundă a cunoştinţelor ezoterice; conferă apariţia unei stări de încredere mult mărită în forţele proprii, face să se trezească în fiinţă o forţă benefică profund transformatoare, face posibilă intuirea şi revelarea menirii noastre în această viaţă. Acest aspect conferă de asemeni puterea de a ne abandona în faţa Voinţei lui Dumnezeu. Permite valorificarea şanselor de a realiza un salt spiritual, amplifică procesul lăuntric de autotransfigurare şi de raportare inspirată şi profundă la propriul suflet.

Joi, 14 noiembrie, între orele 00:15-01:00 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MERCUR în TRIGON cu sfera subtilă de forță a planetei NEPTUN. Efecte: Trezeşte capacităţile telepatice, intuitive şi pe cele de vizualizare creatoare. Dinamizează capacităţile premonitorii, facilitează trezirea capacităţilor de vindecare prin pase biomagnetice.

Sâmbătă, 16 noiembrie, între orele 14:00-14:30 – Meditaţie cu energia subtilă sublimă tainică, nesfârșită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL DEMNITĂȚII DUMNEZEIEȘTI, transmisă online de MISA Senzaţional TV. În București, meditația se va realiza la sala Pipera 2.

Sâmbătă, 16 noiembrie, între orele 14:57-15:58 – SPIRALĂ YANG DE COMUNIUNE cu SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC şi cu SUFLETUL NEAMULUI MAGHIAR, realizată la unison în mai multe oraşe din Ungaria şi România. În Bucureşti, spirala va avea loc la sala Pipera 1 (vestiar).

Sâmbătă, 16 noiembrie, de la ora 23:30 – CEREMONIE DE ADORARE A MARII PUTERI COSMICE TARA, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, această manifestare spirituală va avea loc la sala Pipera 1.

Duminică, 17 noiembrie, între orele 18:00-20:20 – PROCEDEUL DE INVOCARE A TĂRÂMULUI CELUI TAINIC AL SHAMBALA-EI PENTRU PACE PLANETARĂ ŞI PENTRU VINDECAREA ŞI REGENERAREA SPIRITUALĂ A PLANETEI, realizat la unison în ţară. În Bucureşti, meditaţia se va realiza la sala Obor (Verandă).

Duminică, 17 noiembrie, între orele 21:00-21:45 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DUMNEZEIEȘTI, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va face la sala Pipera 2.

Sâmbătă, 23 noiembrie, între orele 14:00-14:30 – Meditaţie cu energia subtilă sublimă tainică, nesfârșită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL ÎNCREDERII DUMNEZEIEȘTI, transmisă online de MISA Senzaţional TV. În București, meditația se va realiza la sala Pipera 2.

Duminică, 24 noiembrie, între orele 15:15-16:00 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei VENUS în CONJUNCȚIE cu sfera subtilă de forță a planetei JUPITER. Efecte: Trezeşte şi amplifică starea de expansiune la nivel afectiv, face să se trezească optimismul şi compasiunea. Facilitează atingerea şi menţinerea unei stării de echilibru între sfera materială şi cea spirituală, între ceea ce este plăcut şi ceea ce este util, conduce la trezirea în fiinţă a respectului mistic, inefabil faţă de întreaga creaţie a lui Dumnezeu. Impulsionează cultivarea relaţiilor interumane armonioase, trezeşte puterea de a empatiza şi de a învăţa prin intermediul exemplelor excepţionale ce sunt oferite de fiinţele cu un înalt nivel spiritual, facilitează transmutarea accelerată a potenţialului sexual şi face posibilă alchimizarea plăcerilor inferioare în iubire plină de compasiune.

Duminică, 24 noiembrie, între orele 15:45-19:00 – CEREMONIE SPIRITUALĂ DE INVOCARE A GRAȚIEI DIVINITĂȚILOR PRINCIPALE ALE TRADIȚIEI KALACHAKRA TANTRA, la sala Obor (Verandă).

Duminică, 24 noiembrie, între orele 20:00-20:30 – Exemplificare spirituală cu tema: STAREA DE COMUNIUNE PLENARĂ ȘI PROFUNDĂ CU MEMBRII SUPREMULUI CONSILIU GALACTIC.

Duminică, 24 noiembrie, între orele 21:00-21:45 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DUMNEZEIEȘTI, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va face la sala Pipera 2.

Duminică, 24 noiembrie/Luni, 25 noiembrie – SHIVARATRI. Între orele 23:30-01:00: MEDITAŢIE SPECIALĂ DE COMUNIUNE CU SHIVA, CU OCAZIA MOMENTULUI SACRU DE SHIVARATRI, realizată în spirală yang. În Bucureşti, meditaţia va avea loc la sala Pipera 1.

Joi, 28 noiembrie, între orele 11:35-12:20 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MERCUR în TRIGON cu sfera subtilă de forță a planetei NEPTUN. Efecte: Trezeşte capacităţile telepatice, intuitive şi pe cele de vizualizare creatoare. Dinamizează capacităţile premonitorii, facilitează trezirea capacităţilor de vindecare prin pase biomagnetice.

Joi, 28 noiembrie, între orele 20:10-20:55 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei VENUS în TRIGON cu sfera subtilă de forță a planetei URANUS. Efecte: Trezeşte în fiinţă aspiraţia intensă către o stare de libertate interioară, facilitează apariţia unei stări de detaşare, face posibilă desprinderea de ideile preconcepute, prosteşti, referitoare la relaţia de cuplu. Ajută la armonizarea relaţiilor de cuplu. Amplifică starea de abandon altruist prin iubire şi face posibilă desprinderea atât de felurite vicii, posesivităţi, ataşamente, cât şi de obiceiurile rele care ne blochează şi ne limitează transformarea spirituală. Face să apară inventivitatea, creativitatea superioară şi spontaneitatea în relaţiile amoroase, declanşează rezolvări surprinzătoare, benefice, ale unor situaţii conflictuale.

Sâmbătă, 30 noiembrie – Începe TABĂRA SPIRITUALĂ DE INIŢIERE ÎN „METODA EZOTERICĂ TIBETANĂ” (pentru bărbați), care se va desfăşura în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie, la Hotelul Caro (sala Iorga) din Bucureşti.

Sâmbătă, 30 noiembrie, între orele 08:00-08:45 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MERCUR în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei SATURN. Efecte: Facilitează atingerea stării de linişte şi calm la nivel mental, trezeşte şi susţine echilibrul dintre interior şi exterior, dintre esenţă şi aparenţă, fiind totodată o oportunitate pentru a înţelege priorităţile vieţii noastre atât în sfera spirituală, cât şi în sfera materială. Ajută la depăşirea rapidă a stărilor de împrăştiere şi defocalizare mentală, amplifică puterea de concentrare mentală, favorizează gândirea practică, trezeşte obiectivitatea şi punctualitatea.

Sâmbătă, 30 noiembrie, între orele 14:00-14:30 – Meditaţie cu energia subtilă sublimă tainică, nesfârșită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL INTELIGENȚEI DUMNEZEIEȘTI, transmisă online de MISA Senzaţional TV. În București, meditația se va realiza la sala Pipera 2.

Sâmbătă, 30 noiembrie, între orele 19:00-19:45 – Meditaţie de comuniune cu SFÂNTUL ANDREI.

Sâmbătă, 30 noiembrie, între orele 21:00-21:45 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE COMUNIUNE CU SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala va avea loc la sala Pipera 2.

Sâmbătă, 30 noiembrie, de la ora 22:00 – SĂRBĂTOAREA SPIRITUALĂ A ZODIILOR în care vor fi sărbătoriţi nativii şi nativele din zodia SĂGETĂTOR. Această manifestare spiritual-artistică se va realiza la unison în mai multe oraşe din ţară; în Bucureşti, va avea loc la sala Pipera 2.

 

yogaesoteric
31 octombrie 2019


 

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More